Sony PlayStation 4 Slim 500GB

Sony PlayStation 4 Slim 500GB

  • Tuetut videoformaatit: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
  • Sisäänrakennettu tallennuskapasiteetti: 500GB
  • Lanseerausvuosi: 2016
Rank 7 kategoriassa Pelikonsolit
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Sony PlayStation 4 Slim 500GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

4.3 5 tähdestä

Perustuu 45 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
15.01.2017
Muokattu 01.04.2019
f
fuffelpupp
Hankittu täydentämään konsolivalikoimaa enkä ymmärrä, mistä ihmiset ovat niin innoissaan ja tyytyväisiä. Konsoli toimii hyvin ja osa eksklusiivisista peleistä on hauskoja, mutta verrattuna Xbox One:en, johon olen erittäin tyytyväinen, siinä on pari merkittävää miinusta. - Se pitää hirveää ääntä. Istun kolmen metrin päässä konsolista, joka saa runsaasti ilmaa, mutta se lämpenee silti huomattavasti ja menee silloin hiustenkuivaaja-tilaan, jossa se ei pelkästään kuulu vaan häiritsee. Valintaruutu on äänetön. - Optinen ulostulo puuttuu. - Sisäänrakennettu akku käsiohjaimissa. Voisi ajatella että se on kätevää, mutta tarkoittaa, että konsolin edessä on oltava USB-kaapeli, joka ei ole niin siisti tai käytännöllinen. - Tallennustilan laajentaminen on monimutkaista. - Mukana tulevat kuulokkeet ovat huono vitsi. - Ei taaksepäin yhteensopivuutta. - Ohjaimet ovat vähän liian pienet täysikasvuisille käsilleni. - Fanittajat, jotka eivät tajua, että ihmiset voivat ajatella toisin. + VR on kova.
Käännetty
01.04.2019
T
Tim_Brodd
Mahtava! Ainoa mikä puuttuu on "toimintaloki"
Käännetty
15.03.2019
j
johanneshenrysson(192 arvostelua)
Aivan kuten odotettua, PS4 on mukava pieni paketti, joka hoitaa sekä pelit että videot ja striimauksen ongelmitta. Pidän myös siitä, että siihen voi liittää puhelimen ja käyttää sitä kun kirjoittaa useimpiin tekstikenttiin. Ennen kaikkea salasanojen täyttämiseen se on loistava. Mikä voisi olla parempi? Modernilla aikakaudella kaiken pitää aina olla päivitetty. Kiva. Mutta ikävää kun laittaa levyn ensimmäistä kertaa sisään ja tajuaa, että joutuu odottamaan 50GB:n tankkausta :/
Käännetty
01.02.2019
Toimivat todella hyvin. Minulla ei ole 4K-tukea TV:lle, joten en varsinaisesti tarvitse sitä juuri nyt. Toimivat sujuvasti muutenkin peleissä, jne., ainakin tähänastisella kokemuksella.
Käännetty
03.01.2019
G
GothiaTekSwe
Ostin PS4 Slimin yhdessä RDR 2:n kanssa. Heti, kun tapahtuu vähän enemmän, konsoli alkaa tökkiä. Framedrop-ongelmat alkavat saman tien, kun pelissä ratsastetaan kylään tai kaupunkiin. Vaihdoin Pro-versioon, ja ongelmat lakkasivat.
Käännetty
Sivu 1