Apple iPhone 7 32GB

Apple iPhone 7 32GB

(65)
3.4(65 arvostelua)
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa
  • 4.7 tuumaa
  • Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
  • Kosketusnäyttö (touchscreen)
  • 1960 mAh
  • 32 GB
  • Näytön koko: 4.7 tuumaa
  • Käyttöjärjestelmä: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

3.4 5 tähdestä

Perustuu 65 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
22.04.2019
s
sTriLo
Ensimmäinen IPhoneni. Olen käyttänyt Androidia ensimmäisestä älypuhelimestani saakka joulukuusta 2012. Miksi minulla on nykyään myös iPhone johtuu ennen kaikkea siitä, että operaattori jota käytän tarjosi iPhone 7:n edulliseen hintaan, kun vaihdoin matkapuhelinliittymäni parempaan. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän. En ehkä pidä siitä, että järjestelmä on niin lukittu kuin se on, jos vertaa Androidiin. Muuten pidän suurimmasta osasta tässä ja näen, että minulla on suurta iloa ja hyötyä siitä monta vuotta eteenpäin. Jos näin on, niin ei ole ollenkaan mahdotonta, että käytän jatkossakin iPhonea senkin jälkeen kun tämä on palvellut aikansa.
Käännetty
07.03.2017
Muokattu 25.01.2019
v
viller2
MUOKKAUS: Mitä enemmän käytän sitä, sitä enemmän pidän siitä. Käytettyäni Androidia niin kauan kuin se on ollut olemassa, tulen yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että tämä on paljon parempi OS. Surffaus menee niin sujuvasti, että vaivaudun harvoin edes käynnistämään enää tietokonetta. Vaikka RAM-muisti ei ole mitenkään superkokoinen, sovellukset joita käytän eniten pysyvät kuitenkin aina taustalla. Tämä ilman akun tyhjentämistä kuten Android-puhelimissa. Prosessori on todella erittäin nopea ja koko kokemus on täysin ongelmaton. Toki on joitakin puutteita kuten korkea hinta, typerä päätös poistaa kuulokeliitäntä, paksu kehys jne. Mutta juuri nyt tuntuu, että en koskaan halua palata Androidiin. Koska minulla on herkät silmät, arvostan myös värinätöntä näyttöä (Samsungin kännykkähän värisee 240Hz:ssä). Ymmärrän kuitenkin heitä joilla on 6 eivätkä ole sitä mieltä, että sitä kannattaa päivittää, mutta se onkin täysin eri asia. Puhelinta ei oikeastaan tarvitse vaihtaa heti kun tulee uusi malli. --- Muutamia ajatuksia minulta ensimmäisen iPhonen käyttäjänä. + Upea näyttö (hienot värit, sopivan tarkka PPI, hyvä päivänvalossa, ei väreile jne.) + Nopea + Kohtalainen kamera (vaikka ei markkinoiden paras) + Akku kestää tosiaan pitkään normaalikäytössä (2-3 päivää) + Hyvännäköinen + Hyvät sisäänrakennetut kaiuttimet + Todella hyvä ääni johdon kautta + Laadukas vaikutelma - KALLIS (sain työn kautta, en olisi koskaan ostanut sitä itse) - Kuulokeliitäntä puuttuu (miksi?) - Suuri kehys/etupaneeli - Ei paikkaa muistikortille - Ei Takaisin-painiketta - FM-radio puuttuu
Käännetty
09.01.2019
B
Baxima
Ostin lapsille kaksi. Puhelin on edelleen nopeampi kuin monet Android-puhelimet.
Käännetty
26.05.2018
Muokattu 28.06.2018
S
Said Adrovic
Sinänsä varsin hyvä puhelin, mutta ei hintansa arvoinen vuonna 2018. Plussat ja miinukset: + Nopea + Yksinkertainen käyttöjärjestelmä + Vedenpitävä + Sormenjälkilukija + 3D Touch + Varsin hyvä kamera + Pysyy suhteellisen nopeana pitkään, ainakin jos akusta pitää hyvää huolta – Suoritin on aika huono verrattuna joihinkin samanhintaisiin Android-puhelimiin – Käyttöjärjestelmä on aika rajallinen – Vain 2 000 mAh:n akku (joissakin paljon halvemmissakin puhelimissa on 3 000 mAh) – Ei kahta SIM-korttipaikkaa (kitsasta) – Vain 2 Gt:n RAM (kitsasta) – Vain neliytiminen suoritin (todella kitsasta hintaan nähden, oli hyväksyttävää 2016) – Suoritin hidastuu ajan mittaan kunnon akun hankkimisen sijaan (melkoista kitsastelua) – 750p-näyttö (todella vanhanaikaista huippuluokan puhelimessa) – Jokseenkin ylihinnoiteltu Hanki iPhone vain, jos olet jo mukana Applen ekosysteemissä – sinulla on Mac, iPad jne. Muuten suosittelen kunnon puhelinta, kuten OnePlus 5T, Samsung, Huawei tms.
Käännetty
09.01.2017
Muokattu 14.11.2017
S
Solen123
Miinusta: -Ei tilaa Micro-SD:lle -Ei tilaa tupla-simille (ei voi yhdistää työ- ja yksityispuhelinta) -Keskinkertainen näyttöratkaisu verrattuna parhaisiin puhelimiin -Keskinkertainen akun kesto -Huonompi kamera ja video kuin parhaisssa, hinnasta huolimatta -Ei pikalatausta -Ei langatonta latausta -Ei vaihdettavaa akkua -Isot rumat kehykset -Ei IR-porttia -Ei FM-radiota -Omanlaisensa latauspää, johon eivät käy muut laturit -Ei 3,5 m liitäntää - Näyttöjen laatua voi ihmetellä, olen tavannut monta, jotka ovat vaihtaneet hajonneet näyttönsä ja joilla on jopa ollut ongelmia näytön värien kanssa. -Applefanit yleensä sanovat, että se ei lagaa kuin Android (mikä oli relevanttia noin 5 vuotta sitten). Kokeile LG G5:tä, Huwei P9:ä tai HTC 10:tä ja huomaat, etteivät nekään lagaa. Päinvastoin, olen paljon useammin joutunut käynnistämään uudelleen iPhoneni. -Surkea näppimistö, miksi pitää painaa nappia saadakseen numerot esiin. -En voi yhdistää näyttöjä (mielestäni iso puute). Minun täytyy skrollata yhdestä näkymästä toiseen. -Uskomattoman surkea operatiivisysteemi. Haluan vaihtaa widgettien/sovelluksien kokoa ja paikkaa. -Ei paluu-nappia. . Plussaa: +Se on vedenkestävä (niin kuin monet muutkin puhelimet jo vuosien ajan) +Näyttö on valoisampi kuin aiemmassa mallissa. +Se on nopea, mutta niin ovat useimmat muutkin puhelimet. +IPhone myy järkyttävän määrän ja he ovat onnistuneet lukitsemaan hirveästi ihmisiä heidän systeemiinsä. Iphone 7:n hinta ei todellakaan ole oikea, kun mietitään mitä rahalla saa.
Käännetty
Sivu 1