Apple iPhone 7 32GB

Apple iPhone 7 32GB

  • Käyttöjärjestelmä: Apple iOS 13
  • Näytön koko: 4.7 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2016
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Apple iPhone 7 32GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.4 / 5
(69 arvostelua)
5
(27)4
(15)3
(8)2
(9)1
(10)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
kaksi vuotta sitten
Ensimmäinen IPhoneni. Olen käyttänyt Androidia ensimmäisestä älypuhelimestani saakka joulukuusta 2012. Miksi minulla on nykyään myös iPhone johtuu ennen kaikkea siitä, että operaattori jota käytän tarjosi iPhone 7:n edulliseen hintaan, kun vaihdoin matkapuhelinliittymäni parempaan. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän. En ehkä pidä siitä, että järjestelmä on niin lukittu kuin se on, jos vertaa Androidiin. Muuten pidän suurimmasta osasta tässä ja näen, että minulla on suurta iloa ja hyötyä siitä monta vuotta eteenpäin. Jos näin on, niin ei ole ollenkaan mahdotonta, että käytän jatkossakin iPhonea senkin jälkeen kun tämä on palvellut aikansa.
Käännetty
neljä vuotta sitten*
MUOKKAUS: Mitä enemmän käytän sitä, sitä enemmän pidän siitä. Käytettyäni Androidia niin kauan kuin se on ollut olemassa, tulen yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että tämä on paljon parempi OS. Surffaus menee niin sujuvasti, että vaivaudun harvoin edes käynnistämään enää tietokonetta. Vaikka RAM-muisti ei ole mitenkään superkokoinen, sovellukset joita käytän eniten pysyvät kuitenkin aina taustalla. Tämä ilman akun tyhjentämistä kuten Android-puhelimissa. Prosessori on todella erittäin nopea ja koko kokemus on täysin ongelmaton. Toki on joitakin puutteita kuten korkea hinta, typerä päätös poistaa kuulokeliitäntä, paksu kehys jne. Mutta juuri nyt tuntuu, että en koskaan halua palata Androidiin. Koska minulla on herkät silmät, arvostan myös värinätöntä näyttöä (Samsungin kännykkähän värisee 240Hz:ssä). Ymmärrän kuitenkin heitä joilla on 6 eivätkä ole sitä mieltä, että sitä kannattaa päivittää, mutta se onkin täysin eri asia. Puhelinta ei oikeastaan tarvitse vaihtaa heti kun tulee uusi malli. --- Muutamia ajatuksia minulta ensimmäisen iPhonen käyttäjänä. + Upea näyttö (hienot värit, sopivan tarkka PPI, hyvä päivänvalossa, ei väreile jne.) + Nopea + Kohtalainen kamera (vaikka ei markkinoiden paras) + Akku kestää tosiaan pitkään normaalikäytössä (2-3 päivää) + Hyvännäköinen + Hyvät sisäänrakennetut kaiuttimet + Todella hyvä ääni johdon kautta + Laadukas vaikutelma - KALLIS (sain työn kautta, en olisi koskaan ostanut sitä itse) - Kuulokeliitäntä puuttuu (miksi?) - Suuri kehys/etupaneeli - Ei paikkaa muistikortille - Ei Takaisin-painiketta - FM-radio puuttuu
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Ostin lapsille kaksi. Puhelin on edelleen nopeampi kuin monet Android-puhelimet.
Käännetty
kaksi vuotta sitten*
Sinänsä varsin hyvä puhelin, mutta ei hintansa arvoinen vuonna 2018. Plussat ja miinukset: + Nopea + Yksinkertainen käyttöjärjestelmä + Vedenpitävä + Sormenjälkilukija + 3D Touch + Varsin hyvä kamera + Pysyy suhteellisen nopeana pitkään, ainakin jos akusta pitää hyvää huolta – Suoritin on aika huono verrattuna joihinkin samanhintaisiin Android-puhelimiin – Käyttöjärjestelmä on aika rajallinen – Vain 2 000 mAh:n akku (joissakin paljon halvemmissakin puhelimissa on 3 000 mAh) – Ei kahta SIM-korttipaikkaa (kitsasta) – Vain 2 Gt:n RAM (kitsasta) – Vain neliytiminen suoritin (todella kitsasta hintaan nähden, oli hyväksyttävää 2016) – Suoritin hidastuu ajan mittaan kunnon akun hankkimisen sijaan (melkoista kitsastelua) – 750p-näyttö (todella vanhanaikaista huippuluokan puhelimessa) – Jokseenkin ylihinnoiteltu Hanki iPhone vain, jos olet jo mukana Applen ekosysteemissä – sinulla on Mac, iPad jne. Muuten suosittelen kunnon puhelinta, kuten OnePlus 5T, Samsung, Huawei tms.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Käännetty
neljä vuotta sitten*
Miinusta: -Ei tilaa Micro-SD:lle -Ei tilaa tupla-simille (ei voi yhdistää työ- ja yksityispuhelinta) -Keskinkertainen näyttöratkaisu verrattuna parhaisiin puhelimiin -Keskinkertainen akun kesto -Huonompi kamera ja video kuin parhaisssa, hinnasta huolimatta -Ei pikalatausta -Ei langatonta latausta -Ei vaihdettavaa akkua -Isot rumat kehykset -Ei IR-porttia -Ei FM-radiota -Omanlaisensa latauspää, johon eivät käy muut laturit -Ei 3,5 m liitäntää - Näyttöjen laatua voi ihmetellä, olen tavannut monta, jotka ovat vaihtaneet hajonneet näyttönsä ja joilla on jopa ollut ongelmia näytön värien kanssa. -Applefanit yleensä sanovat, että se ei lagaa kuin Android (mikä oli relevanttia noin 5 vuotta sitten). Kokeile LG G5:tä, Huwei P9:ä tai HTC 10:tä ja huomaat, etteivät nekään lagaa. Päinvastoin, olen paljon useammin joutunut käynnistämään uudelleen iPhoneni. -Surkea näppimistö, miksi pitää painaa nappia saadakseen numerot esiin. -En voi yhdistää näyttöjä (mielestäni iso puute). Minun täytyy skrollata yhdestä näkymästä toiseen. -Uskomattoman surkea operatiivisysteemi. Haluan vaihtaa widgettien/sovelluksien kokoa ja paikkaa. -Ei paluu-nappia. . Plussaa: +Se on vedenkestävä (niin kuin monet muutkin puhelimet jo vuosien ajan) +Näyttö on valoisampi kuin aiemmassa mallissa. +Se on nopea, mutta niin ovat useimmat muutkin puhelimet. +IPhone myy järkyttävän määrän ja he ovat onnistuneet lukitsemaan hirveästi ihmisiä heidän systeemiinsä. Iphone 7:n hinta ei todellakaan ole oikea, kun mietitään mitä rahalla saa.
*Muokattu kolme vuotta sitten
Käännetty
neljä vuotta sitten*
Olen kokeillut tätä puhelinta ja en ole vaikuttunut! Kamera on hyvä, mutta ei paras mahdollinen, ei varsinkaan pimeässä. Äänessä en erota mitään eroa analogiseen puhelinkaiuttimeen. Päätöslauselma on vitsi, mutta se on toimii joillekin ihmisille. Et voi käyttää kuulokkeita ja ladata yhtä aikaa (tosi häiritsevä ongelma). Samaa tylsää muotoilua, kuin iphone 6. Hullun lukittu systeemi, en ole koskaan käyttänyt puhelinta niin vähän kuin IOSia. Voi kärsiä ”touch disease:sta” (jonka takia kosketusnäyttö lakkaa toimimasta, joka apple kieltäytyy tunnustamasta ja sen sijaan korvaa näytön vanhalla, josta kuitenkin joutuu maksamaan paljon, ja siksi he eivät korjaa itse valmistusvikaa). Liian isot kehykset. Liian kallis. Muutoin se on hyvä puhelin, jolle puolet halvemmalla hinnalla olisin antanut arvosanaksi 8.
*Muokattu neljä vuotta sitten
Käännetty
neljä vuotta sitten*
”Hyväksyttävä”. Parempaa arvosanaa en voi antaa, koska siinä ei ole mitään mainittavia päivityksiä, pikemminkin juttuja, jotka tekevät siitä huonomman, kuten puuttuva 3.5 mm kuulokeliitäntä. Älä osta, jollet jo omista iPhonea.
*Muokattu neljä vuotta sitten
Käännetty
neljä vuotta sitten*
Olen joskus pitänyt Applen tuotteista. Nyt vain mietin, yrittävätkö tai haluavatko he edes menestyä. Ensinnäkin uusi iOs on vastenmielinen. Käyttäjällä ei ole MITÄÄN vapautta ja siihen voi ladata pelejä, musiikkia ja sovelluksia vain heidän omasta kaupastaan. Applen tavoite on siis kirjaimellisesti OMISTAA asiakas. Tämä puhelin kilpailijoitaan huonompi KAIKILLA tavoin. Halvemmalla hinnalla saa s7:n, s7 Edgen, Z5:n, viimeisimmän Nexuksen jossa on tuplasti korkeampi näytön resoluutio, paljon parempi kamera (vaikka 7:n on hyvä), vapaus hankkia ohjelmia mistä haluaa (kuka tykkää monopolista?) ja viimeisenä muttei vähäisimpänä.. KUULOKELIITÄNTÄ! iPhone 7 on hyvä puhelin, mutta tunne siitä että olet loukussa, aivan liian korkea hinta ja kuulokeliitännän puuttuminen aiheuttavat sen, että arvosanani on 5/10.
*Muokattu neljä vuotta sitten
Käännetty
neljä vuotta sitten*
Se on aivan kuin iPhone 6s, ainoa näkyvä ero on puuttuva kuulokeliitäntä. Lightningcontact ei tee ääntä paremmaksi, vaikka niin väitettiinkin!
*Muokattu neljä vuotta sitten
Käännetty