DJI Mavic Pro RTF

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa DJI Drone-lennokit (50)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.12)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Erinomainen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Olen käyttänyt tätä nyt pari päivää. Ei ole aiempaa kokemusta droneista tai video/kuvaeditoinnista. Dronen lennätys on helppoa kuin mikä, vaikka perusohjeet onkin hyvä lukea ensin.

  Kannattaa varata aikaa dronen kuva-asetusten opiskeluun, sen jälkeen kannattaa, omasta mielestäni, oppia käyttämään videoeditointi-ohjelmaa, jotta tästä pienestä ja maagisesta lentokoneesta saa mahdollisimman paljon irti.

  Drone itsessään:
  + Erittäin kätevä muoto(fyysinen koko)
  + Helppo käyttää + myös oletusasetuksilla kuvista ja videoista tulee ok-näköisiä.

  -akun käyttöaika, täytyy ostaa lisäakkuja.

  Vinkit. Synkkaan kaiki kuvat ja videot google photosiin, mikä on kätevää, jos haluat nopeasti näyttää jonkun kuvaamasi videon. MUTTA nämä videot ovat tosi kompressoituja, eli jos haluat näyttää näitä kännykän ruutua suuremmalta näytöltä, tiedostot kannattaa siirtää suoraan koneelle dronen muistikortilta micro-USB:n avulla.
 • Täydellinen
  1 vuosi sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  Erittäin kätevä. Testilennoilla tuulessa oli oikein vakaa, huolimatta pienestä koosta ja painosta. Hyvä signaali pysyy koko matkan, valitettavasti EU:ssa on vain 4 km etäisyysrajoitus eikä 7 km kuten esim. USAssa. Tällä ei voi pyöriä kuten vanhalla djillä. Ruotsissa dronekameroiden käyttö on kiellettyä.