Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit E27 10W 3-pack (Dimbar)

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit E27 10W 3-pack (Dimbar)

  • Sokkeli: E27
  • Valovirta: LED/Valodiodi
  • Valon väri: Monivärinen
Rank 1 kategoriassa Lamput
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit E27 10W 3-pack (Dimbar)

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
4 / 5
(25 arvostelua)
5
(13)4
(6)3
(3)2
(3)1
(0)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
09.03.2017
Muokattu 25.04.2017
Philips Hue on todellakin fantastinen järjestelm’. Nyt voit ohjailla lamppuja monilla erilaisilla tavoilla, joten sinulle aukeavat mahdollisuudet, joita et koskaan saisi tavallisten lamppujen kanssa. Voit automatisoida lamppujen syttymisen ja sammumisen, laittaa päälle ja sammuttaa erilaisia tunnelmia, vaihtaa valon voimakkuutta ja väriä. Kaikki sovelluksen kautta, tai miksi iPhonesi Sirilla? Minun järjestelmässäni käytetään Hue Tapia, konfiguroitu Hue Labsissa, mitä voin suositella, sillä se antaa intuitiivisemman käyttöliittymän – fyysiset nappulat. Se, miksi annan arvioksi vain 7/10, johtuu siitä, että mahdollisuudet vaihtaa värejä tuntuvat vähän turhilta. Se on pääosin siisti juttu, jota voi käyttää esitelläkseen ”uudet, hienot, fantastiset” lamput. Ajattele kahdesti ennen ostoa – värit tekevät tuotteesta kalliimman. Osta ennemmin vain White ambiance -lamppuja, koska mahdollisuus siihen, että voit vaihtaa valkoisen valon värilämpötilaa, on jotain sellaista, josta voi olla huomattavasti hyötyä. Toinen mainitsemisen arvoinen juttu on se, että sininen valo ei sammu ja se voi olla häiritsevä. Tämän ratkaisee helposti teipillä. Minulla on ollut nämä lamput nyt muutaman kuukauden, ja siitä lähtien, kun teippasin keskusyksikön, olen ollut erittäin tyytyväinen. Mietitkö ostamista? Mieti sitä värijuttua… Nämä ovat tosiasiassa yhtä fantastiset ilman ”16:tta miljoonaa väriä”.
Käännetty
03.01.2017
Muokattu 07.01.2017
Loistava järjestelmä, joka tosin on hieman kallis. Käytä tilaisuus hyväksesi ja osta, kun tämä on tarjouksessa tai alennuksessa. Tätä voi ohjata kotona sisällä, kodin ulkopuolella, äänikommennoilla. Hyvät värit ja äänenvoima, herkät lamput ilman värinää. Philipsin Hue-sovellus vaikuttaa saavan koko ajan uusia toimintoja, joten uskon tähän järjestelmään. Lamput itsessään ovat hyvin isot ja painavat, vain E27-kanta nykyisin. Olen kokeillut Osramin RGBW-lamppuja tässä, mutta Philips on aivan ylivoimainen. Vältä Osramia, kaksi seitsemästä lampusta on lakannut toimimasta kahden viikon sisällä käytön aloittamisesta.
Käännetty
05.01.2017
Premium-hinta, mutta nämä lamput ovat aivan fantastiset! Jokaisen yksittäisen lampun tai omavalintaisen lamppuryhmän väriä/valaistusvoimakkuutta voi säätää näppärästi puhelimella. Etsin kauan hyvää tuotetta, jolla voisin himmentää valaistusta olohuoneessa, kun katson elokuvia. Nämä lamput mahdollistavat sen ja paljon enemmänkin. :) Kiitos Philipsille tällaisten tuotteiden valmistamisesta, taitavat tulla kotien vakiolampuiksi, kun tarjonta laajenee ja hinnat laskevat.
Käännetty
16.12.2016
Tosi ihana. Tämä toimii Apple HomeKitin kanssa, ja tätä voi ohjata äänellä (Siri). Ostin aloituspaketin, joten lisänä tuli yksi extralamppu ja 2 LED-valonauhaa. Mutta nyt ne saavat riittää hetkeksi. Kalliita tavaroita, mutta kuitenkin hintansa arvoiset. Jos haluat, osta ja laita värit elämään. ;)
Käännetty