Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB

Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie)
  • Näytön koko: 5.8 tuumaa
  • 4G (LTE)
Rank 61 kategoriassa Matkapuhelimet
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Matkapuhelimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

3.7 5 tähdestä

Perustuu 116 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
08.03.2018
U
Unregisteredc1c05f78(5 arvostelua)
Erinomainen kamera, suhteellisen hyvä akkukesto vaikka vain 3000 mAh akku ja paljon tehoja ja miellyttävä käyttää.
21.04.2019
Todella hyvä kännykkä! Lagaa joskus, mutta ei usein! Samsung OLED-näyttöjen puolesta tekisin mitä vain! Ainoa negatiivinen asia on akku, ei riitä minulle koko päiväksi!
Käännetty
09.04.2019
T
Tina92
Inhoan puhelintani niin paljon, että haluan hajottaa sen. Se on ehdottomasti huonoin mikä minulla on ollut, ja sain kaupan päälle tinnituksen, se on pahinta. Melko ironista, että kuulokkeissa puhelin menee aivan loistavasti puhelimen alimmasta volyymista maksimivolyymiin 2 sekunnissa, lukittuna taskun pohjalla. Jos kuitenkin kytken sen autostereoihin, on vaikea päästä yli volyymin puolen välin ilman lukuisia varoituksia siitä, että korvat voivat vahingoittua. Aika hassua eikö vain? Koska on niin helppo tahattomasti lisätä äänenvoimakkuutta silloin, kun se aiheuttaa suurimman riskin. Nyt istun täällä tinnitukseni kanssa ja toivon, etten olisi koskaan ostanut puhelinta. Valitettavasti ei ole niin rikas, että voisin ostaa uuden puhelimen ihan tuosta vain.
Käännetty
23.09.2018
Muokattu 23.03.2019
M
MickePripp
Puhelin on ollut minulla melkein kolme kuukautta, ja olen todella tyytyväinen. Akkukesto voisi toki olla parempikin, mutta muuten puhelin on yhtä hyvä kuin tyttökaverini S9, ja se kestää vettä. ?? Bixby on hyvä. Vaativien mobiilipelien pelaaminen onnistuu hyvin. Lisäksi vaikuttaa siltä, että S8:aan tulee Android 9.0 ??????
Käännetty
08.12.2017
Muokattu 04.02.2019
L
Linus_92
Minulla on ollut tämä nyt kolme viikkoa. Olen tyytyväinen siihen, sen voin sanoa! MUOKKAUS 1 VUODEN KÄYTÖN JÄLKEEN. (Katso alareunasta) + Näyttö on erittäin hyvä ja suuri + Se ei vieläkään tunnu liian pitkälle, vaikka se on pidempi kuin S6 joka minulla oli + Sopii hyvin taskuuni muutenkin, siihen on pussi, jota suositellaan + Kuulokeliitäntä + Ei ole väliä miten päin liittää laturin, mikä on kätevää! + Minun mielestäni sormenjälkitunnistimen paikka on parempi kuin siellä missä koti-painike oli, kun otan puhelimen niin sormi on jo taustaa vasten ja siihen on helppo osua. + Kasvontunnistus on myös erittäin hyvä, se on se ehtii yleensä avata sen ennen kuin ehdin laittaa sormen päälle + Mukavat kuulokkeet + Hyvä kamera + Nopea ja hyvä! + Kalenteri on mielestäni tässä paljon mukavampi kuin S6:ssa joka minulla oli + Taivutettujen reunojen vuoksi on paljon helpompi kiertää, jos aikoo esimerkiksi siirtää sovelluksia, siitä pidän! - Bixby-painike on melko häiritsevä - Akunkesto on kelvollinen - Se olisi voinut olla nopeampi ja ladata - Kaiuttimet olisivat voineet olla vähän paremmat, toisaalta en käytä niitä superpaljon - Bixby on puhelimen suurin virhe. Toivon, että siihen tulee päivitys, jotta voi määrittää painikkeen muuhun käyttöön, on kyllä kolmannen osapuolen sovellukset, mutta niissä on jonkun verran bugeja Halpa verrattuna iPhone X:ään :D Olen tyytyväinen puhelimeen 8,5/10 ---- MUOKKAUS ------ Tuota tuota. Minulla on ollut tämä puhelin vähän yli vuoden nyt. Se on mielestäni edelleen hyvä puhelin, se ei ole vielä muuttunut kovin hitaaksi. Kaverillani on kyllä S8 Plus ja se on täynnä ongelmia tehdasasetuksiin palautuksesta huolimatta. Ainoa ongelma jonka olen kokenut on näytön herkkyys. Laskin sen matkustajan istuimelle avaimen päälle (En laskenut sitä erityisen kovasti), mutta näyttö halkesi. Sen jälkeen näyttö on jatkanut halkeiluaan vähän kuin lumipalloefekti ja uskon että edge-näyttö on kyllä virhe. Edge-matkapuhelimeen on syytä hankkia suojus jos hankki sellaisen.
Käännetty
Sivu 1