Apple iPhone 8 64GB

Apple iPhone 8 64GB

  • Käyttöjärjestelmä: Apple iOS 13
  • Näytön koko: 4.7 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2017
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Apple iPhone 8 64GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.4 / 5
(48 arvostelua)
5
(20)4
(9)3
(6)2
(4)1
(9)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
10 kuukautta sitten*
Hyödytön ilman icloudia: Soitan tukeen ja kysyn, mihin icloud-varmuuskopio on hävinnyt. Heillä ei ole aavistustakaan eikä mitään keinoja selvittää, mitä on tapahtunut. Ei minkäänlaista tapahtumalokia. Ei mitään. Siksi en voi luottaa icloudiin, mikä tekee puhelimesta melko hyödyttömän. Yritin myös ladata pankkitunnukseni siinä onnistumatta. Appstore pyörittää peukaloitaan ja pyörii loputtomasti. Puhumattakaan niistä inhottavista mainoksista, joita he ovat sijoittaneet ylimmäksi appstoren hakutuloksissa. Erittäin kitsasta, että eivät lähetä mukana kuulokesovitinta. Miinukset. Se ei myöskään sovi hyvin käteen, ja näyttää siltä, kuin joku applen harjoittelija olisi päättänyt päällystää sivut teflonilla, jotta se olisi mahdollisimman liukas. Kaikki muu puhelimessa on tietenkin lasia, jotta se menisi rikki mahdollisimman pian. Idioottimaista. Iphone 8 on ylivoimaisesti huonoin kokemukseni Iphoneista tähän mennessä. Antakaa minulle iPhone 5. Lähes yhtä huono kuin Hintaopas, joka hävittää kaiken kirjoitetun ilman muotoiluominaisuutta.
*Muokattu kolme päivää sitten
Käännetty
10 kuukautta sitten
Akunkesto ei ole kovin hyvä, vaikka puhelin on upouusi ja akku ei ole yhtään kulunut. Voin kuvitella, että sen käytöstä tulee sietämätöntä, kun akunkesto heikkenee ajan myötä. Muuten se on ihan hyvä.
Käännetty
10 kuukautta sitten
Olen todella tyytyväinen
Käännetty
vuosi sitten
Minulla on ollut alusta saakka älypuhelimia, kuten Nokia 9000 ja HTC. Tällä hetkellä minulla on iPhone 6S ja iPhone 8. Täytyy sanoa, että iPhone 8 toimii todella hyvin vielä kahden vuoden jälkeen, ja kaikki toimii. 6S on alkanut hidastua. Käytän puhelinta oikeastaan kaikkeen: striimaukseen, elokuvien katseluun HDMI-sovittimen kautta sekä kodin ja auton kytkentöihin. Markkinoilla on monia puhelimia, joissa on paljon paremmat speksit, mutta iPhone on hyvin tasapainotettu. Täytyy kuitenkin sanoa, että juuri nyt etsin uutta puhelinta 6S:n tilalle, ja olen alkanut katsella muita merkkejä kuin Applea, sillä monien muiden hinta-laatusuhde on mielestäni parempi.
Käännetty
vuosi sitten
Tämä on ollut minulla 1,5 vuotta. Minulla on aina ollut Apple, koska sen puhelinten käyttökokemus on muotoilullisesti hyvä. Suoritin on suuri pettymys, minusta se on hidas.
Käännetty
vuosi sitten
iPhone 8 töissä ja Galaxy 9+ yksityiskäytössä. Käytän mieluiten jälkimmäistä isomman ja paremman näytön vuoksi.
Käännetty
m
machenhen

26 arvostelua

kaksi vuotta sitten*
- Liian suuri, epämiellyttävä pitää taskussa ja suurella näytöllä vaikea navigoida - Liukas kuoresta huolimatta, liukuu helposti alas tai pois - Täytyy ostaa lisäadapteri, jotta voi käyttää 3,5mm kuulokkeita + Nopea ja helppokäyttöinen + Hyvä TouchID:n kanssa (minulla oli ennen iPhone 5S ja siinä se toimi harvoin) + Akunkesto, kestää minulla yli vuorokauden. En ole tyytyväinen, jos vanha 5S:ni olisi toiminut, olisin pitänyt sen. Nyt jätän puhelimen kotiin yhä useammin..
*Muokattu kaksi vuotta sitten
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Hitaampi ja lagaa enemmän UI:n kanssa kuin vanha iPhone 6S:ni. Ei ollut mikään hyvä "päivitys".
Käännetty
kaksi vuotta sitten
Pidän iPhonesta, paljolti koska olen laiska enkä jaksa enkä ole kiinnostunut puhelimen kanssa värkkäämisestä ja säätämisestä. Ja sitä iPhonen kanssa ei tarvitse tehdä. + Yksinkertaista ja helppoa päästä alkuun ja käyttää. + Hiton nopea. + Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä. + Hyvä kamera. - Akunkesto tuntuu hieman heikolta. - Liukas pinta tekee sen että se liukuu pois vähänkin kaltevilta pinnoilta, jos ei ole ostanut siihen kuoria. - Hinta.
Käännetty
j
johanneshenrysson

192 arvostelua

kaksi vuotta sitten
Lyhyesti sanottuna, paras puhelin joka minulla on ollut. Mutta - kuluttaa niin paljon rahaa puhelimeen, joka kestää pari vuotta, se on kyseenalaista. Olen tähän mennessä vaihtanut hyvin paljon, mitä tulee matkapuhelimiin joita minulla on ollut. Kaikki mahdollinen vanhasta Nokiasta, Nokiaan Windowsilla, Sony, HTC, Samsung, jne., ja iPhone. Varhainen Android oli todella tylsä, nykyinen Android tuntuu ihan ok:lle, mutta pidän edelleen enemmän IOS:in valikoista jne enemmän. Minusta se on aina tuntunut paremmin mietityltä, ja yleensä muut yrittävät luoda jotain, joka tuntuu samanlaiselle (ei niin että Apple olisi aina ensimmäinen uusissa ideoissa, mutta he mielestäni toteuttavat niitä paremmin ja määrittelevät graafisen käyttöliittymän standardin. Astun varmaan monille varpaille, mutta se on minun mielipiteeni joka tapauksessa. Jos vertaa iPhone 8:aa ja 7:ää, niin tiedän, että monet miettivät hieman sitä, kuinka paljon siinä olisi oikeasti parempaa, olisiko se puhelimen vaihtamisen arvoista? Onnistuin hajottamaan oman 7:n, niin että ei jäänyt paljon valinnan varaa. En ollut varautunut siihen, että iPhone 8 hakee kentät huomattavasti paremmin kuin 7, joka rehellisesti hakee kentät melko huonosti. Olen usein alueella jossa on huonot kentät, siellä 7 oli täysin hyödytön - mitä en huomaa lainkaan 8:ssa. Muuten se on nopea ja hoitaa useimmat asiat hyvin. Akunkeston kanssa ei ole ongelmia, mutta toisaalta se latautuu langattomasti kun ajan autoa jne, joten se ei anna niin oikeudenmukaista kuvaa. Siitä hinnasta puheen ollen... Lyhyenä yhteenvetona olen sitä mieltä, että periaatteessa kaikki järkevät puhelimet ovat nykyään liian kalliita. Puhelimen käyttöikä on hyvin lyhyt, ja uudemmat puhelimet kestävät yleensä erittäin huonosti. Mutta jos saa sellaisen työpuhelimeksi - sitten valitsen sellaisen viikon jokaisena päivänä.
Käännetty
Sivu 1