Tuotekategoriat
Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

OBH Nordica Air Force 460 EO9282NO

OBH Nordica Air Force 460 EO9282NO

  • Pölynimurin tyyppi: Varsi-imuri
  • Pölysäiliö: Ilman pussia
  • Melutaso: 85 dB
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

OBH Nordica Air Force 460 EO9282NO

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

Arvostelut

Lajiteltu päivämäärän mukaan
j
johannawer

1 arvostelu

kahdeksan kuukautta sitten
Tehokas ja ilman johtoa. Tämä tekee imuroimisesta helppoa 2 kerroksisessa asunnossa. Ihanaa että voi myös helposti imuroida rappuset ilman että johto olisi liian lyhyt. Suosittelen lämpimästi!
L
Lena1991

3 arvostelua

yhdeksän kuukautta sitten
Se ei ainoastaan siivoa lattioilta ja matoilta ( ja kerää pölyt, liat ja eläinten karvat) vaan muuttuu nopeasti myös tehokkaaksi rikkaimuriksi ja on aina käytettävissä kun tarvitset. * Imuri on mielestäni hiljainen ja siitä huolimatta tehokas. * Kevyt käyttää (tyhjennysmekanismi työntää pölyn säiliöstä yhdellä painalluksella, helposti, nopeasti ja hygieenisesti.) * Oikein sijoitettuna aina valmiina ,nopeasti lataus ja kompakti (Mukana seinäteline, jossa voi säilyttää imurin ja lisäsuulakkeet sekä ladata imurin.) Voit vaihtaa osan tosi näppärästi, kun tarvitset sitä. On kaksi suodatinta, koska toinen on kuivumassa putsauksen jälkeen. saat heti toisen käyttöön.Pidän todella tästä pölynimurista. OBH Nordica All-in-one Force 460 on paras pölynimuri!
L
Laura

8 arvostelua

vuosi sitten
Erittäin hyvä imuri. Suosittelen!
kaksi vuotta sitten*
Kätevä ja tehokas imuri. Joustinpatjoistakin se pystyi irrottamaan yllättävän paljon pölyä.Pitkänukkaiset matot tuottivat aluksi hankaluuksia,mutta tekniikkaa vaihtamalla sekin onnistui. Koen imurin hieman raskaaksi ja ranteessa rasitus tuntui eniten.Lattiapinnoilla imuri liukuu todella kevyesti ja lattiasuullakkeen nivelen ansiosta työskentely on helppoa hankalissakin paikoissa. Latausaika suhteessa käyttöaikaan on kyllä liian pitkä. Allergiaperheelle en osaa suositella laitetta,koska huoltoa saa olla tekemässä päivittäin.Pölysäiliön tyhjennys ei ole mielekästä ja suodatinosankin joutui imuroimaan puhtaaksi toisella imurilla koska ainakin meidän käytössä se tukkeutui liian nopeasti. Lemmikkieläin perheelle tämä imuri tuo eniten helpotusta siivoukseen.
*Muokattu kaksi vuotta sitten
kaksi vuotta sitten
Niin, enpä osaa kertoa tuosta muuta, kuin sen , että matoilla se toimii 10+ arvoisesti. Ei ole väliä onko matto lyhyt vai pitkäkarvainen. Varsinkin puolipitkässä se toimii erinomaisesti. Kovalla lattialla se pyrkii työntämään tavaraa vain edellä . Kissan ruokanappulat ja kahvinpavut esim.Tyhjennys toimii melko hyvin: Yksinkertaisesti. Valosta sen sijaan ei ole kovinkaan paljon apua. Toki se auttaa, jos ei ole muu valaistus kunnossa. Mutta kätevä se on. Akun kesto tosin voisi olla pidempi. N. 30 min. ei oikein tahdo riittää koko kämpän imurointiin. Akun latausaika on aivan liian pitkä tyhjästä täyteen. Kaiken kaikkiaan oiva peli. Onhan se helppoa ottaa imuri ilman muita kommervenkkejä käteen ja imuroimaan. Kunhan muistaa ladata sen. Arvosanaksi antaisin 8,5. T: Kari
kaksi vuotta sitten
Imuri on käytettävyydeltään ja osiltaan hyvin monipuolinen. Löytyy suutinta jos lonenmoista ja välillä menee jopa syy ymmyrkäiseksi pohtiessa jokaisen osan syvintä olemusta. Kuitenkin perustoiminnoiltaan jäänyt kaksijakoiset tunnelmat. Mikäli roska on hieman kookkaampi (esim maissi) tuntuisi, että niiden saaminen satimeen on arpapeliä. Joskus maissi ampuu hienossa sulavassa kaaressa kuin keihäs Pitkämäen lapasesta ja välillä maissi sujahtaa pussiin. Aiemin käytössä olleilla imureilla ei tätä ongelmaa ole ollut, liekkö tämä uutukainen liian pienellä maavaralla tuunattu? Liikkeissään on kuitenkin sulava ja kevyt, siitä plussaa. Tuolin jalkojen väleistä pujottelukin onnistuu helposti.
kaksi vuotta sitten
Tuote on siirtänyt imuroinnin ankeasta ja vastenmielisestä kotityöstä miellyttäväksi puuhaksi. Laitteen mukana tulevan seinäkiinnikkeen avulla laite saadaan helposti saataville ja siitä eteenpäin helposti käyttöön. Tuotteen erittäin positiivia ominaisuuksia ovat valaistus suulakkeen edessä, joka helpottaa huomattavasti imurointia huonekalujen alta ja vastaavista. Tämän lisäksi imurin nivelten notkea liikkuminen helpottaa ahtaiden välien työstämistä. Tehokas moottori ja turbo- ominaisuus kuitenkin valitettavasti syövät akka hiukan liian nopeasti. Esimerkiksi yhdellä latauksella ei välttämättä kaikkea kotona imuroi. Monipuoliset suulakkeet helpottavat siistin lopputuloksen saamista. Kuitenkin laitteen tehokas käyttö vaatii perehtymistä ohjeisiin ja toistuvia suulakkeiden vaihtoja, jotka tekevät laitteen käytön vaivalloiseksi. Laitteen tehokkaan käytön edellytys on, että sen akku pidetään täynnä, jotta se saadaan käyttöön tarpeen mukaan. Esimerkiksi kotoisan jauhopeukalon heittäessä jauhot päällensä, on laite kuin omiaan putsaamaan jauhot vaatteista. Lisäksi imuroiminen korkeammalta on helpompaa tuotteen muotoilun avulla, kuitenkin tuote painaa jonkin verran, joten kattojen imurointi varmasti käy käsitreenistä. Jos tuotteessa olisi astetta pitempään kestävä lataus, voisi se olla monen kotiäidin päivän pelastus. Nyt se pelastanee kyllä osat, mutta ison asunnon omistajat jäävät vielä ehkä nuolemaan näppejään.
kaksi vuotta sitten
Ensimmäinen varsi-imuri jonka ominaisuuksiin olen erittäin tyytyväinen. Perinteisiin imureihin verrattuna unelma, jolla saa koko kodin pikasiivouksen tehtyä vaikka juosten. Suulakkeessa olevan valon takia ei tarvitse tihrustaa onko sohvan alle mennyt rusina vai lego... vaikka legon kyllä pelastaa pienestä pölysäiliöstä näppärästi. Siivouskomerosta vie kyllä tilaa perinteisen imurin verran, johtuen runsaasta suulakevalikoimasta.
S
SamAnt

6 arvostelua

kaksi vuotta sitten
Air Force 460. On tehokas, hyvin lähtee kissankarvat matoista pyörivän suulake rootoreiden ansioista. Varren liitos kohta saisi olla tukevampi hiukan notkuu imuroidessa, säiliön tilavuus pitäisi olla isompi, Siinä vaiheessa kun rikkasäiliö on irti ja on pesty,kuivumassa niin kun laittaa moottori kopan latauspisteeseen se ei lataudu vaan osat pitää olla paikoillaan että latautuu .tai joutuu lataus pistoketta vaihtaan toiseen paikkaan. Lataus paikat on joko telineessä tai koneen perässä oleva pistoke. Laitteessa on monipuoliset lisävarusteet imurointiin. Helpot huoltaa, selkeät ohjeet. Kannattaa ostaa, hintansa arvoinen kapistus