Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie)
  • Näytön koko: 6.4 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Rank 35 kategoriassa Matkapuhelimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.4 / 5
(13 arvostelua)
5
(6)4
(2)3
(1)2
(2)1
(2)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
15.01.2020
Puhelin toimii mielestäni erittäin hyvin, mutta sormen jälkitunnistin ei ole mikään paras. Tämän takia käytän face id:tä se aukaisee puhelimen 1s, jos olet tuustut kasvosi oikein. Kokonaisuudessa hintasa arvoinen.👍👍
24.04.2019
Muokattu 20.02.2020
Vältä kaikkea mikä liittyy Samsungiin, tuntuu kuin käyttäisi puhelinta vuodelta 2012. Jos olet tottunut Samsungiin, se toimii varmaan loistavasti, voi sinua raukkaa. Siirryin Xiaomi:sta ja olen pettynyt! Niin paljon toimintoja ja yksityiskohtia, jotka Samsungista puuttuvat! Tässä alla on lista niistä mitä muistan, eli miksi annan tälle a50:lle ja Samsungille kokonaisuutena huonon arvosanan. 1. Hinta, verrattuna kiinalaiseen saman suorituskyvyn Xiaomi:in tämä on kaksi kertaa kalliimpi. Pelit, sovellukset toimivat täsmälleen yhtä hyvin vanhalla Xiaomi:lla, joka on puolet halvempi ja vuoden vanhempi. 2. Kaiuttimet/äänet, kaiutin rätisee täydellä äänenvoimakkuudella käydyn puhelun aikana. 3. Huono kattavuus, minulla on 1-2 viivaa 4:stä vastaanottaessa verrattuna lähes aina täyden vastaanoton vanhaan Xiaomi:in. 4. Sormenjälkitunnistin, se on HIDAS eikä lue sormea oikein! Ei toimi ollenkaan... Verrattuna xiaomi:in, joka lukee sormen salamaa nopeammin, aina 100% 5. Pikakuvakkeet, halusin pikakuvakkeen (ikoni) aloitusnäyttöön, joka lukitsee puhelimen/näytön jotta ei tarvitse painaa kännykän sivusta, sellaista ei ollut joten jouduin ottamaan aloitussovelluksen. Se on Xiaomi:ssa vakiovalintana. En voi myöskään laittaa pikakuvaketta (ikoni) aloitusnäyttöön voidakseni nopeasti käynnistää "taskulampun", valon. Tosiasia on, että en löydä mitään keinoa siihen. 6. Ei ilmoituslamppua josta näkee, onko saanut tekstiviestin, tai vastaamattomat puhelut.
Käännetty
09.12.2019
Tämä on ollut minulla nyt pari viikkoa. Suorituskyvyn puolesta tämä on luultavasti hintaluokassaan paras puhelin, mitä minulla on ollut. Reagoi älyttömän nopeasti, enkä ole huomannut minkäänlaista hidastelua käyttämissäni sovelluksissa (en kylläkään pelaa mitään kovin raskaita pelejä). Kamera on ihan hyvä, mutten ole mikään optiikan asiantuntija, joten olen enimmäkseen pelkästään tyytyväinen silloin kun satun sitä käyttämään. Akunkesto on kuitenkin aika huono. Jos sen haluaa kestävän yli vuorokauden, puhelimen valo täytyy himmentää melkein kokonaan pois päältä. Parinkin millimetrin säätö saa valon melkein täydelle kirkkaudelle. Säätimen tilalla voisi yhtä hyvin olla vain päälle ja pois päältä. Sisäänrakennetut sovellukset ovat roskaa kuten yleensä, mutta sellaisia Samsungin sovellukset ovat aina, ja se on tuttua, jos on käyttänyt niitä aiemmin. Bixby on kiinnostava, mutta se voisi olla varmaan parempikin. En ole oikeastaan käyttänyt sitä kauheasti, jos totta puhutaan. Hyvä ääni (kuulokkeilla), mutta sisäänrakennettu kaiutin saa arvosanaksi vain juuri ja juuri hyväksytyn. 128 Gt:n muisti on kyllä oikein kiva. Mutta lisäkortteja tiettyjen juttujen tallentamiseen on joka tapauksessa hyvä olla, jos aikoo vaihtaa puhelinta.
Käännetty