Samsung Galaxy A40 SM-A405FN/DS

Samsung Galaxy A40 SM-A405FN/DS

  • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (Android Q)
  • Näytön koko: 5.9 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy A40 SM-A405FN/DS

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
2.9 / 5
(19 arvostelua)
5
(7)4
(1)3
(3)2
(1)1
(7)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
11.12.2019
Erittäin hyvä puhelin, juuri nyt käytössä! Plussaa keveys, yksinkertaisuus, kameroiden toimivuus, tilasta ei ole kertaakaan valittanut, hyvä hintalaatusuhde ja nopea! Ärsyttäviä puolia tässä ovat mm. herkkä kameran taka- ja etukameran vaihtelevuus pienikin kosketus nii vaihtuu kamera kuvaamisessa, välillä sormenjälki tunnistus ei toimi ja kun kameran kuvat siirtyvät google galleriaan nii sovellus vääntää väkisin asetuksista huolimatta uuden editoinnin kuvasta. Kaikin puolin kätevä puhelin verrattuna aiempaan Lenovon motorola g5s plussaan!
25.01.2020
Aluksi hyvä, mutta näyttöön tuli halkeama jo viikon kuluttua minimaalisesta syystä. Minulla oli aiemmin Sony Ericsson, jonka näyttö kesti monta vuotta merkittävästi kovempia iskuja. Pahinta on kuitenkin se, että SIM-kortti kadottaa yhteyden jatkuvasti, toimii taas hetken päästä, mutta se on erittäin ärsyttävää. Tämä on ollut ongelmana alusta alkaen... Huonolaatuisin matkapuhelin, joka minulla on ollut.
Käännetty
24.01.2020
Näyttö on todella hyvä. Super Amoled, jossa hyvät ja erottuvat värit. Pidän puhelinta kuitenkin muutaman päivän käytön jälkeen aika hitaana. Kun esimerkiksi syötän PIN-koodin, painalluksen rekisteröinnissä on pieni viive. Turhauttavaa on myös se, että valikot latautuvat suhteellisen hitaasti, minkä havaitsee viiveenä siirtyessään valikosta toiseen. Samsungin olisi pitänyt panostaa tähän enemmän tai optimoida puhelimen käytön sulavuutta. Toivottavasti he julkaisevat ohjelmistopäivityksen, joka ratkaisee nämä ongelmat, mutta kuten sanottu, kuoren sisällä tämä tuntuu olevan varsin keskinkertainen. Ehkäpä kokonaishinta näkyy tässä. Jossainhan rahaa pitää säästää. Jos kuitenkin etsit todella hyvää näyttöä ja kestät navigoinnin ja muiden vastaavien toimintojen hitauden, edullisempaa puhelinta on tällä hetkellä vaikea löytää. Tukee lisäksi kahta sim-korttia.
Käännetty
19.11.2019
Loistava puhelin tähän hintaan. Vaihtoehtoni olivat tämä ja S10e, jossa on huomattavasti parempi kamera. A40 on kuitenkin yli puolta halvempi, ja se on myös kooltaan pienempi. Se mahtuu hyvin housujen taskuun. Muista eroista en piittaa. A40 on ollut minulla nyt 3 kuukautta. Se toimii erinomaisesti.
Käännetty
28.04.2019
Muokattu 15.09.2019
1 v. kuluttua vihdoin pieni (< 15 0mm korkea, < 150 g) ja edullinen puhelin! Näyttää hyvin "2019 modernilta". • Samsung Pay, mukava! • Hyvä, klassinen sormenjälkitunnistin takana • Ongelmia joidenkin kuvakokojen kanssa MMS:ssä • Mukava, että sinä on helppo face-unlock • akku, ei hurraamista (keskimääräistä huonompi, kuten GSMArena sanoo) Siirryin "P20 Lite:stä", jossa on ruma brändin mainos edessä, mutta muuten se on "hieman parempi kaikessa": • Android-laite, joka antaa sinulle paremman akun ja datan kulutuksen hallinnan kuin A40. • LED-merkkivalo • "Vieritys" kuvakaappaus, hieman parempi akku • Tietoturvan suhteen Samsung tuntuu turvallisemmalle kuin made-in-China.
Käännetty
25.04.2019
Etsin halpaa kännykkää pienillä reunoilla. Olen tarkistanut hieman vaihtoehtoja, heidän tarjoamassa m3:ssa ei ole AMOLED-näyttöä eikä samoja kapeita reunoja. One UI toimii erittäin hyvin. Kamera on hyvä, mutta on hieman vaikea tietää, mitkä asetukset ovat parhaita. Näyttö on todella hyvä, paljon kalliimpien kännyköiden tasoa. Suorituskyky on tarpeeksi hyvä, mutta ei, jos haluat pelata esimerkiksi Fortnite:a. Valitettavasti muovinen tausta. Erittäin hyvä kännykkä, mielestäni hintaluokkansa paras!
Käännetty