Apple iPhone 11 64GB

Apple iPhone 11 64GB

  • Käyttöjärjestelmä: Apple iOS 13
  • Näytön koko: 6.1 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Apple iPhone 11 64GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.6 / 5
(37 arvostelua)
5
(14)4
(8)3
(8)2
(3)1
(4)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
yhdeksän kuukautta sitten
Siirryin 8-mallista 11a-malliin, ja se on todella hyvä. Valokuvista tulee uskomattoman hyviä. Akku kestää hurjan kauan. Se on salamannopea. Ehkä vähän iso, mutta siihen tottuu. Huikea puhelin! Kaikista paras on iOS!
Käännetty
yhdeksän kuukautta sitten
Käytin Androidia jonkin aikaa, mutta päädyin takaisin apple-suolle. Haluan tehdä selväksi, että pidän molempia järjestelmiä yhtä hyvinä. en ole kummankaan fani. Ostin iPhone 8+:n, kun se tuli markkinoille, mutta tytär sai sen, kun päätin testata androidia uudelleen. minulla on siis viime aikoina ollut Galaxy- ja Xiaomi-luurit, ja nyt hankin iPhone 11:n. Minun on kyllä sanottava, että olen varsin tyytyväinen iPhone 11:een. Puhelin tuntuu laadukkaalta kädessä. Ios tuntuu, kuten tavallista, todella hyvin optimoidulta, ja kaikki vain toimii ja toimii & sujuu fantastisen hienosti. androidin ”avoimuus” toki puuttuu, se on myönnettävä. Kamera on aivan upea, varsinkin, jos sitä vertaa viimeksi käyttämäni Xiaomin kameraan. minun on sanottava olevani positiivisesti yllättynyt akunkestosta; nyt on ehkä lisättävä, että en pelaa tai striimaa kovinkaan paljon puhelimella, mikä toki säästää akkua jonkin verran. minulla ei itse asiassa ole mitään valittamista ja olen sitä mieltä, että tämänhetkinen hinta on kohtuullinen siihen nähden, mitä sillä saa.
Käännetty
yhdeksän kuukautta sitten
Todella kiva puhelin, ja hinta on laskenut aika lailla siitä, kun se lanseerattiin.
Käännetty
10 kuukautta sitten
OK puhelin!
Käännetty
10 kuukautta sitten*
Kuin XR, mutta hieman paremmalla kameralla. Näytön laatu on ihan OK. Hinta hiertää edelleen.
*Muokattu 10 kuukautta sitten
Käännetty
10 kuukautta sitten
Minulla oli aiemmin iPhone 7. Aikamoinen parannus entiseen! Minua hieman huoletti, että saattaisin pitää sitä liian isona ja kömpelönä ja että jäisin kaipaamaan kotipainiketta, mutta niin ei käynytkään! iPhone 7 tuntuu nyt pikemminkin liian pieneltä. En myöskään kaipaa kotipainiketta, Face ID on loistava! Akunkesto on mielettömän hyvä aiempaan verrattuna, normaalissa käytössä riittää sen suuremmitta ongelmitta, että lataa vain joka toinen päivä. Myös kamera on mielettömän hyvä! Yötila on oikein vaikuttava. Laajakulmaobjektiivi on todella mukava lisä, ja se on erittäin kätevä monissa eri tiloissa! Valitettavasti kuvanlaatu ei ole ihan normaalin linssin luokkaa. Monet harmittelevat, ettei tässä ole OLED-näyttöä, ja olisihan se toki mukavaa, mutten pidä sitä tarpeellisena. Voit varmasti saada teknisiltä ominaisuuksiltaan tätäkin paremman Android-puhelimen samaan hintaan, mutta silloin ei saa iOS-käyttöjärjestelmää, joka on omasta mielestäni iso plussa. Toiveitani iPhone 12:een: OLED Poistakaa ”uloke” näytöstä 128 Gt oletusmuistina
Käännetty
vuosi sitten*
#ERROR!
*Muokattu 10 kuukautta sitten
Käännetty
10 kuukautta sitten
Olen käyttänyt iPhone 11:tä sen jälkeen, kun se tuli markkinoille Ruotsissa. (Työpuhelin) iOS 13 on katastrofi ja yksinkertaiset jutut, kuten kopiointi ja liittäminen, eivät toimi enää. Seuraavat ovat hyviä: Kamera ja videotallennus. Kaiuttimien äänenlaatu. IP-luokitus. Snapchat on kehittänyt paremman sovelluksen iOS-järjestelmälle. Miinukset: Tekstin muotoilu, kopiointi ja liittäminen. Sovellukset kaatuilevat. Akunkesto ei ole mitään verrattuna johonkin järjelliseen Android-puhelimeen. Mitään ei pysty säätämään. Ääni lakkaa välillä toimimasta, puhelin pitää käynnistää uudelleen. Monen asian tekeminen samaan aikaan katkaisee istunnon. Pieniresoluutioinen näyttö. Bluetooth ja Wi-Fi menevät automaattisesti päälle. Oletusselain, heti kun aiot avata jonkin muun sovelluksen, ensin valitaan aina Applen sovellukset. OS-käyttöjärjestelmä tuntuu hitaalta, kun kaikki animaatiot tökkivät. Olin huomattavasti tyytyväisempi Motorola G6 Plusiini siitä huolimatta, mitä sille annoin.
Käännetty
vuosi sitten
Loistava!
Käännetty