Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu
Cyber Monday 2021

Cyber Monday 2021

29.11.2021 on Cyber Monday. Täältä löydät kaikkien kauppojen Cyber Monday ‑tarjoukset tärkeimmissä kategorioissamme. Tietoja päivitetään jatkuvasti. Muista verrata muutakin kuin hintaa, jotta ostoksesi vastaavat varmasti tarpeitasi.

Unohda jonotus kaupoissa
Aseta haluamillesi tuotteille hintavahti ja lähetämme sinulle sähköpostin tai push-viestin heti kun niiden hinta tippuu. Skannaamme yli 800 verkkokauppaa useita kertoja päivässä.

Tietoa kampanjasta Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Tämä on Cyber Monday

Cyber Monday oli alun perin verkkokauppiaiden oma päivä. Nykyään verkkokauppojen ja fyysisten kauppojen alepäivien välillä ei ole juurikaan mitään eroa, mutta jos tarkoituksenasi on löytää tuotteita hyviin, alennettuihin hintoihin, saattaa Cyber Monday tarjota siihen paremmat mahdollisuudet.

Cyber Mondayksi kutsutaan Black Fridayn jälkeistä maanantaita. Tänä vuonna kyseinen päivämäärä on 29. marraskuuta. Miksi kyseinen päivä on niin lähellä Black Fridayta? Tämä ei ole missään nimessä sattumaa, sillä Cyber Monday on itse asiassa verkkokauppiaiden vastaus Black Fridayhin, joka oli alun perin ainoastaan fyysisten kauppojen alennusmyynti.

Päivän nimi sai alkunsa Yhdysvaltain kauppajärjestön, NRF Foundationin, toimesta vuonna 2005. Muutama vuosi perustamisen jälkeen ilmiö alkoi levitä Yhdysvaltojen ulkopuolelle, ja sen suosio onkin viime vuosina kasvanut huomattavasti. Se ei kuitenkaan vieläkään ole yhtä suosittu kuin Black Friday, mutta jos etsit hyviä tarjouksia, kannattaa sinun pitää silmällä sekä Cyber Mondayta että Black Fridayta.

Jotkut kaupat alentavat hintojaan entisestään houkutellakseen verkkokauppoja mukaan Cyber Mondayhin. Jos etsit jotain tiettyä tuotetta, jonka hinta ei tippunut merkittävästi Black Fridayn aikana, voi joku kauppa kuitenkin alentaa hintaansa Cyber Mondayna. Tästä huolimatta Cyber Mondayn fokus on edelleen teknisissä laitteissa – muun muassa kodinelektroniikassa.

Black Friday ja Cyber Monday ovat viime vuosien aikana muuttuneet ‘yhdeksi’ tapahtumaksi, mutta Cyber Monday on edelleen, toisin kuin Black Friday, päivä, johon ainoastaan verkkokaupat osallistuvat. On erittäin epätavallista löytää Cyber Monday -tarjouksia ja -alennuksia fyysisistä kaupoista. Toinen asia, joka erottaa nämä päivät toisistaan, on se fakta, että Cyber Monday kestää vielä nykyäänkin ainoastaan yhden päivän ajan, kun Black Friday taas ei monissa paikoissa ole enää pelkästään perjantaina tapahtuva alennusmyynti, vaan se saattaa kestää jopa koko viikon ajan.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Kampanja on päättynyt

Tutustu meneillään oleviin kampanjoihimme

Meneillään olevat kampanjat

  • Vuoden paras kauppa

    Joka vuosi käyttäjämme saavat äänestää suosikkikauppojaan.

  • Päivän tarjoukset

    Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt