Hintaopas
Mainos
KotiTeematCyber Monday

Cyber Monday 2024

Cyber Mondayn aikana keräämme tarjouksia, jotka datamme mukaan ovat erityisen hyviä juuri nyt. Seuraamme hintakehitystä kolmen kuukauden ajan ja vertaamme sitä tuotteen nykyiseen hintaan. Jos hinta on odotettua alhaisempi, lisäämme tarjouksen tälle listalle. Toivottavasti löydät juuri tarvitsemasi!

Tietoa kampanjasta Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Tämä on Cyber Monday 2023

Cyber Monday oli alun perin verkkokauppiaiden oma päivä. Nykyään verkkokauppojen ja fyysisten kauppojen alepäivien välillä ei ole juurikaan mitään eroa, mutta jos tarkoituksenasi on löytää tuotteita hyviin, alennettuihin hintoihin, saattaa Cyber Monday tarjota siihen paremmat mahdollisuudet.

Cyber Mondayksi kutsutaan Black Fridayn jälkeistä maanantaita. Tänä vuonna kyseinen päivämäärä on 28. marraskuuta. Miksi kyseinen päivä on niin lähellä Black Fridayta? Tämä ei ole missään nimessä sattumaa, sillä Cyber Monday on itse asiassa verkkokauppiaiden vastaus Black Fridayhin, joka oli alun perin ainoastaan fyysisten kauppojen alennusmyynti.

Päivän nimi sai alkunsa Yhdysvaltain kauppajärjestön, NRF Foundationin, toimesta vuonna 2005. Muutama vuosi perustamisen jälkeen ilmiö alkoi levitä Yhdysvaltojen ulkopuolelle, ja sen suosio onkin viime vuosina kasvanut huomattavasti. Se ei kuitenkaan vieläkään ole yhtä suosittu kuin Black Friday, mutta jos etsit hyviä tarjouksia, kannattaa sinun pitää silmällä sekä Cyber Mondayta että Black Fridayta.

Jotkut kaupat alentavat hintojaan entisestään houkutellakseen verkkokauppoja mukaan Cyber Mondayhin. Jos etsit jotain tiettyä tuotetta, jonka hinta ei tippunut merkittävästi Black Fridayn aikana, voi joku kauppa kuitenkin alentaa hintaansa Cyber Mondayna. Tästä huolimatta Cyber Mondayn fokus on edelleen teknisissä laitteissa – muun muassa kodinelektroniikassa.

Black Friday ja Cyber Monday ovat viime vuosien aikana muuttuneet ‘yhdeksi’ tapahtumaksi, mutta Cyber Monday on edelleen, toisin kuin Black Friday, päivä, johon ainoastaan verkkokaupat osallistuvat. On erittäin epätavallista löytää Cyber Monday -tarjouksia ja -alennuksia fyysisistä kaupoista. Toinen asia, joka erottaa nämä päivät toisistaan, on se fakta, että Cyber Monday kestää vielä nykyäänkin ainoastaan yhden päivän ajan, kun Black Friday taas ei monissa paikoissa ole enää pelkästään perjantaina tapahtuva alennusmyynti, vaan se saattaa kestää jopa koko viikon ajan.

Meneillään olevat kampanjat

Päivän tarjoukset

Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt

Siirry kampanjaan