Jouluale 2022

Jouluale 2022

Täältä löydät kaikkien kauppojen joulualetarjoukset tärkeimmissä kategorioissamme. Sivu julkaistaan 23.12.2022. Tietoja päivitetään jatkuvasti. Muista verrata muutakin kuin hintaa, jotta ostoksesi vastaavat varmasti tarpeitasi.

Unohda jonotus kaupoissaAseta haluamillesi tuotteille hintavahti ja lähetämme sinulle sähköpostin tai push-viestin heti kun niiden hinta tippuu. Skannaamme yli 800 verkkokauppaa useita kertoja päivässä.

Tietoa kampanjasta Jouluale

Adobe Stock - © Prostock-studio

Jouluale on täällä: Näin löydät parhaat tarjoukset

Jouluale on yksi vuoden suurimmista kampanja-ajankohdista ja loistava hetki tehdä hyviä löytöjä. Hyödynnä tilaisuus ja tutustu kaikkiin tarjouksiin kootusti joulualen kampanjasivullamme.

Mitkä ovat joulualen suosituimpia tuotteita?

Historiallisesti kuluttajien suurin kiinnostus on kohdistunut matkapuhelimiin, kuulokkeisiin, televisioihin ja kannettaviin tietokoneisiin. Myös pelikonsolit, takit ja tabletit ovat usein hyvin suosittuja joulualetuotteita. 

Nämä kymmenen tuotekategoriaa olivat Hintaoppaan suosituimmat vuoden 2020 joulualessa:

 1. Matkapuhelimet
 2. Kuulokkeet
 3. Pelikonsolit
 4. Televisiot
 5. Sykemittarit & urheilukellot
 6. Näytönohjaimet
 7. Näytöt
 8. Kannettavat kaiuttimet
 9. Takit
 10. Älykellot

Nämä kymmenen tuotetta olivat Hintaoppaan suosituimmat vuoden 2020 joulualessa

 1. Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
 2. Polar Ignite
 3. Apple iPhone 11 64GB
 4. Apple iPhone 11 Pro 64GB
 5. OnePlus 8T 128GB
 6. Microsoft Xbox Series X 1TB
 7. AMD Ryzen 5 5600X
 8. Roborock S5 Max
 9. Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650
 10. Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB

Listat perustuvat tilastoihin Hintaoppaan tuotekategorioista ja tuotesivuilta kauppoihin johtaneista käynneistä 25.12.–31.12.2020. 

Jouluale alkaa perinteisesti tapaninpäivänä 26. joulukuuta, kun kivijalkakaupat avaavat jälleen ovensa joulunpyhien jälkeen. Kuitenkin jo 25. joulukuuta kannattaa olla tarkkana, sillä monet verkkokaupat ottavat varaslähdön joulualeen yhtä päivää aikaisemmin.

Joulun jälkeisissä alennusmyynneissä voi siis tehdä hyviä löytöjä, mutta tarjousten kanssa kannattaa olla myös tarkkana, aivan kuten Black Fridayna. Hintaoppaan avulla seuraat kaikkia tarjouksia yhden sivun kautta ja näet mistä kaupasta saat haluamasi tuotteen halvimmalla.

Hintaoppaan avulla saat myös selville, onko tarjous aidosti hyvä. Voit asettaa haluamallesi tuotteelle hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle kun tuotteen hinta laskee. Tuotteen hintahistoriasta voit tarkastaa, onko tuotteen saanut paremmalla hinnalla jonain muuna ajankohtana ja varmistaa ettei kauppa ole nostanut hintaa juuri ennen joulualea.

Tee järkevämpiä ostoksia joulualessa

Vertaa hintoja ennen ostamista

Älä luota siihen, että kaikki kaupasta löytämäsi kampanjatarjoukset ovat parhaita. Vertaa hintoja Hintaoppaassa – joko selaimessa tai mobiilisovelluksessa – ja näet suoraan, kannattaako ostos vai ei.

Tarkista hintahistoria

Hintahistoriamme paljastaa, kuinka usein kaupat nostavat ja laskevat hintojaan. Se auttaa huomaamaan, jos joku kauppa nostaa salaa hintojansa ennen kampanja-aikaa ja kannattaako sinun iskeä kiinni tähän ajallisesti rajoitettuun tarjoukseen vai odottaa seuraavaa hinnanalennusta.

Aseta hintavahti

Hintavahdin avulla sinun ei tarvitse tarkistaa hinnanalennuksia manuaalisesti. Aseta tuotteelle hintavahti ja ilmoitamme sinulle, kun kaupat alentavat hintojaan tai kun tuote on taas varastossa. Voit saada viestin sähköpostitse ja mobiilisovelluksessa.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Näytä kaikki tarjoukset

Meneillään olevat kampanjat

Vuoden paras kauppa

Joka vuosi käyttäjämme saavat äänestää suosikkikauppojaan.

Siirry kampanjaan

Päivän tarjoukset

Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt

Siirry kampanjaan