Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu
Jouluale 2021

Jouluale 2021

Täältä löydät kaikkien kauppojen joulualetarjoukset tärkeimmissä kategorioissamme. Sivu julkaistaan 23.12.2021. Tietoja päivitetään jatkuvasti. Muista verrata muutakin kuin hintaa, jotta ostoksesi vastaavat varmasti tarpeitasi.

Unohda jonotus kaupoissa
Aseta haluamillesi tuotteille hintavahti ja lähetämme sinulle sähköpostin tai push-viestin heti kun niiden hinta tippuu. Skannaamme yli 800 verkkokauppaa useita kertoja päivässä.
0
0
0
0
6
6
6
6
7
7
7
7
päivää
2
2
2
2
1
1
1
1
tuntia
5
5
5
5
8
8
8
8
minuuttia
0
0
0
0
2
3
2
3
sekuntia

Tietoa kampanjasta Jouluale

Adobe Stock - © Prostock-studio

Jouluale on täällä: Näin löydät parhaat tarjoukset

Jouluale on yksi vuoden suurimmista kampanja-ajankohdista ja loistava hetki tehdä hyviä löytöjä. Hyödynnä tilaisuus ja tutustu kaikkiin tarjouksiin kootusti joulualen kampanjasivullamme.

Mitkä ovat joulualen suosituimpia tuotteita?

Historiallisesti kuluttajien suurin kiinnostus on kohdistunut matkapuhelimiin, kuulokkeisiin, televisioihin ja kannettaviin tietokoneisiin. Myös pelikonsolit, takit ja tabletit ovat usein hyvin suosittuja joulualetuotteita. 

Nämä kymmenen tuotekategoriaa olivat Hintaoppaan suosituimmat vuoden 2019 joulualessa:

Joulualen suosituin tuote oli Sony PlayStation 4 Pro ‑pelikonsoli (1 Tt), jonka perässä tulivat Samsung Galaxy S10e (128 Gt)- ja Apple iPhone XS (64 Gt) ‑puhelimet.

Nämä kymmenen tuotetta olivat Hintaoppaan suosituimmat vuoden 2019 joulualessa

Listat perustuvat tilastoihin Hintaoppaan tuotekategorioista ja tuotesivuilta kauppoihin johtaneista käynneistä 25.12.–31.12.2019. 

Jouluale alkaa perinteisesti tapaninpäivänä 26. joulukuuta, kun kivijalkakaupat avaavat jälleen ovensa joulunpyhien jälkeen. Kuitenkin jo 25. joulukuuta kannattaa olla tarkkana, sillä monet verkkokaupat ottavat varaslähdön joulualeen yhtä päivää aikaisemmin.

Suurta kiinnostusta herättävät etenkin matkapuhelimet, pelikonsolit, televisiot ja kannettavat tietokoneet. Myös PS4-pelien, näytönohjaimien ja kannettavien tietokoneiden kategoriat ovat suosittuja joulualen aikana. Hintaseurannasta selviää, että 30 suosituimman tuotekategorian keskihinta on joulukuun lopussa jopa 18 prosenttia alhaisempi kuukauden alkuun verrattuna.

Joulun jälkeisissä alennusmyynneissä voi siis tehdä hyviä löytöjä, mutta tarjousten kanssa kannattaa olla myös tarkkana, aivan kuten Black Fridayna. Hintaoppaan avulla seuraat kaikkia tarjouksia yhden sivun kautta ja näet mistä kaupasta saat haluamasi tuotteen halvimmalla.

Hintaoppaan avulla saat myös selville, onko tarjous aidosti hyvä. Voit asettaa haluamallesi tuotteelle hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle kun tuotteen hinta laskee. Tuotteen hintahistoriasta voit tarkastaa, onko tuotteen saanut paremmalla hinnalla jonain muuna ajankohtana ja varmistaa ettei kauppa ole nostanut hintaa juuri ennen joulualea.

Tee järkevämpiä ostoksia joulualessa

Vertaa hintoja ennen ostamista

Älä luota siihen, että kaikki kaupasta löytämäsi kampanjatarjoukset ovat parhaita. Vertaa hintoja Hintaoppaassa – joko selaimessa tai mobiilisovelluksessa – ja näet suoraan, kannattaako ostos vai ei.

Tarkista hintahistoria

Hintahistoriamme paljastaa, kuinka usein kaupat nostavat ja laskevat hintojaan. Se auttaa huomaamaan, jos joku kauppa nostaa salaa hintojansa ennen kampanja-aikaa ja kannattaako sinun iskeä kiinni tähän ajallisesti rajoitettuun tarjoukseen vai odottaa seuraavaa hinnanalennusta.

Aseta hintavahti

Hintavahdin avulla sinun ei tarvitse tarkistaa hinnanalennuksia manuaalisesti. Aseta tuotteelle hintavahti ja ilmoitamme sinulle, kun kaupat alentavat hintojaan tai kun tuote on taas varastossa. Voit saada viestin sähköpostitse ja mobiilisovelluksessa.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Meneillään olevat kampanjat

  • Päivän tarjoukset

    Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt