Singles’ Day 2020

Singles’ Day 2020

Kiinasta alkunsa saanut Singles’ Day on erittäin suosittu etenkin Aasiassa ja on maailmanlaajuisesti suurin ostospäivä vuodessa. Vaikka Singles’ Day ei ole vielä Euroopassa noussut Black Fridayn tasolle, erinomaisia tarjouksia löytyy Singles’ Dayna Suomessakin. Keräämme kaikki Sinkkupäivän 11.11.2020 tarjoukset tänne.

Unohda jonotus kaupoissa
Aseta haluamillesi tuotteille hintavahti ja lähetämme sinulle sähköpostin tai push-viestin heti kun niiden hinta tippuu. Skannaamme yli 800 verkkokauppaa useita kertoja päivässä.
1
1
1
1
2
2
2
2
8
8
8
8
päivää
1
1
1
1
8
8
8
8
tuntia
0
0
0
0
8
8
8
8
minuuttia
5
5
5
5
3
4
4
3
sekuntia

Tietoa kampanjasta Singles’ Day

iStock.com / halfpoint

Singles’ Day – mikä se on?

Singles’ Day on Kiinasta lähtöisin oleva ostospäivä. TV-ohjelmineen ja maailmanluokan tähtineen siitä on tullut jo paljon suurempi tapahtuma kuin Black Friday ja Cyber Monday ovat.

Singles’ Dayn takana on kiinalainen verkkokauppayritys Alibaba Group, jonka kauppa-alustaan on liitetty yli 40 000 verkkokauppaa. Vuonna 2017 kyseisten kauppojen yhteismyynti Singles’ Dayn aikana oli 25,3 miljardia dollaria. Yhdysvalloissa saman vuoden Black Friday -myynti ylsi noin 5 miljardiin.

Vuonna 2016 Singles’ Dayn myynti oli 17,8 miljardia ja Black Fridayn 3,34 miljardia dollaria. Vuodessa Singles’ Day -myynti kasvoi siis lähes 40 prosentilla ja Black Friday -myynti 48,4 prosentilla.

11.11. vietettävä Singles’ Day sai alkunsa 1990-luvulla kiinalaisissa opiskelijapiireissä kunnianosoituksena sinkuille, ja kehitys on ollut huimaa. Viime vuosina tapahtuma on levinnyt ympäri Kiinaa kuin kulovalkea, ja nykyään Singles’ Day on maailman suurin ostospäivä.

Ei vielä jalansijaa Pohjoismaissa

Onko Singles’ Day sinulle täysin uusi tuttavuus? Et ole ainoa. Toistaiseksi päivä ei ole lyönyt läpi Pohjoismaissa. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, kun yhä useammat yritykset ryhtyvät viettämään sitä.

Yhdessä Singles’ Day, Black Friday ja Cyber Monday tarjoavat marraskuussa erinomaiset mahdollisuudet edullisiin hankintoihin.

Aseta siis ihmeessä hintavahti tuotteille, joista olet kiinnostunut. Tällöin saat sähköpostitse tai kännykkääsi ilmoituksen aina, kun hinta laskee. Jos Singles’ Day -hinta ei ole mielestäsi riittävän hyvä, Black Fridayn ja Cyber Mondayn myötä tulee kyllä uusia tilaisuuksia säästöihin.

Kaikki Singles’ Day -tarjoukset näet Singles’ Day -sivultamme.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Meneillään olevat kampanjat

  • Päivän tarjoukset

    Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt