Singles’ Day 2022

Singles’ Day 2022

11.11.2022 on maailman suurin ostospäivä, Singles’ Day. Tältä sivulta löydät kaikkien Hintaoppaan kauppojen kaikki suurimpien kategorioiden tarjoukset. Muista verrata muutakin kuin hintaa, jotta ostoksesi vastaavat varmasti tarpeitasi.

Unohda jonotus kaupoissaAseta haluamillesi tuotteille hintavahti ja lähetämme sinulle sähköpostin tai push-viestin heti kun niiden hinta tippuu. Skannaamme yli 800 verkkokauppaa useita kertoja päivässä.

Tietoa kampanjasta Singles’ Day

iStock.com / halfpoint

Singles’ Day – mikä se on?

Singles’ Day on Kiinasta lähtöisin oleva ostospäivä. TV-ohjelmineen ja maailmanluokan tähtineen siitä on tullut jo paljon suurempi tapahtuma kuin Black Friday ja Cyber Monday ovat.

Näin teet fiksumpia Singles’ Day ‑ostoksia

1. Vertaa hintoja ennen ostamista

Älä luota siihen, että kaikki kaupoista löytämäsi kampanjatarjoukset ovat parhaita. Vertaa hintoja Hintaoppaassa – joko selaimessa tai mobiilisovelluksessa – niin näet suoraan, kannattaako ostos vai ei.

2. Tarkista hintahistoria

Hintahistoriamme paljastaa, kuinka usein kaupat nostavat ja laskevat hintojaan. Sen kautta näet, jos jokin kauppa on nostanut hintojaan vaivihkaa ennen kampanja-aikaa. Näin tiedät, kannattaako sinun tarttua ajallisesti rajoitettuun tarjoukseen vai odottaa seuraavaa hinnanalennusta.

3. Aseta hintavahti

Hintavahdin ansiosta sinun ei tarvitse tarkistaa hinnanalennuksia manuaalisesti. Aseta tuotteelle hintavahti, niin ilmoitamme sinulle, kun kaupat alentavat hintojaan tai kun tuotetta on taas varastossa. Voit vastaanottaa ilmoituksia sähköpostitse ja mobiilisovelluksessa.

Singles’ Dayn takana on kiinalainen verkkokaupparyhmä Alibaba Group. Yhdessä kaupat pystyivät tarjoamaan 250 000 eri tavaramerkkiä, joista 31 000 oli peräisin 78 eri maasta. Yhteensä Singles’ Day ‑päivän 2020 myynti oli 74,1 miljardia dollaria 24 tunnissa. 

Yhdysvalloissa Black Friday ‑myynti oli vuonna 2020 vain 9 miljardia dollaria.

Kiinassa Singles’ Day ‑myynti kasvoi 86 prosentilla verrattuna edellisvuoteen. Yhdysvalloissa Black Friday ‑liikevaihto puolestaan kasvoi 22 prosentilla vuonna 2020 verrattuna vuoteen 2019. Vuoden 2021 kasvu selviää 27.11.

Ei vielä jalansijaa Pohjoismaissa

Onko Singles’ Day sinulle täysin uusi tuttavuus? Et ole ainoa. Toistaiseksi päivä ei ole lyönyt läpi Pohjoismaissa. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, kun yhä useammat yritykset ryhtyvät viettämään sitä.

Yhdessä Singles’ Day, Black Friday ja Cyber Monday tarjoavat marraskuussa erinomaiset mahdollisuudet edullisiin hankintoihin.

Aseta siis ihmeessä hintavahti tuotteille, joista olet kiinnostunut. Tällöin saat sähköpostitse tai kännykkääsi ilmoituksen aina, kun hinta laskee. Jos Singles’ Day -hinta ei ole mielestäsi riittävän hyvä, Black Fridayn ja Cyber Mondayn myötä tulee kyllä uusia tilaisuuksia säästöihin.

Kaikki Singles’ Day -tarjoukset näet Singles’ Day -sivultamme.

Parhaat tarjoukset juuri nyt

Näytä kaikki tarjoukset

Kampanja on päättynyt

Tutustu meneillään oleviin kampanjoihimme

Meneillään olevat kampanjat

Cyber Monday 2022

Kaikki Cyber Monday ‑tarjoukset samassa paikassa

Siirry kampanjaan

Vuoden paras kauppa

Joka vuosi käyttäjämme saavat äänestää suosikkikauppojaan.

Siirry kampanjaan

Päivän tarjoukset

Löydä parhaat tarjoukset juuri nyt

Siirry kampanjaan