Unelmatyö: Ryhdy maailman ensimmäiseksi esports-varustepäälliköksi

Etsimme henkilöä, joka tuntee viimeisimmät pelilaitteet ja haluaa auttaa Counter-Strike ammattilaisjoukkuetta kehittymään yhä paremmaksi.

Tarvitsemme laatikon ulkopuolelta ajattelevaa lurkeria, joka vastaa kaikesta, mitä bootcampien ja turnausten kulisseissa tapahtuu. Taktiset välineet ovat sinun juttusi, ja tässä roolissa sinun odotetaan olevan ajan tasalla uusimmista pelivälineistä Counter-Strike-pelaajien vauhdittamiseksi. Kiinnostuitko? Hae Godsentsin esports-varustepäällikön paikkaa!

Esports kehittyy nopeasti, ja perinteisistä urheilulajeista on paljon opittavaa, erityisesti huipputason suorituskyvyn osalta. Siksi me Hintaoppaalla yhteistyössä esports-organisaatio Godsentin kanssa etsimme maailman ensimmäistä esports-varustepäällikköä.

"Esportsissa, aivan kuten perinteisissäkin urheilulajeissa, on tärkeää valita oikeat varusteet ja pitää niistä huolta. Palkkaamalla esports-varustepäällikön toivomme saavamme apua tähän. Tämä on tärkeä askel organisaatiomme ja koko esportsin jatkokehittämisessä", sanoo Emil "HeatoN" Christensen, Godsentin General Manager & Head of Esports.

Tietoa tehtävästä

Godsentin varustepäällikkönä pelaat tiimissä keskeisessä roolissa ja olet vastuussa kaikista varusteista. Olet vastuussa välineiden huoltamisesta ja joukkueen harjoitus- ja otteluvarusteiden valvonnasta, streaming-laitteistojen pystyttämisestä sekä vierasjoukkueen bootcampeistä. Toimit läheisessä yhteistyössä pelaajien kanssa huomioiden heidän toiveensa löytääksesi ratkaisuja, jotka parantavat heidän suorituskykyään ja hyvinvointiaan. Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinun on oltava sosiaalinen ja positiivinen – sinusta tulee Godsentsin tuoteasiantuntija ja tunnelmavastaava sekä ylä- että alamäissä.

Jokainen millisekunti on tärkeä. Pelaajien varusteiden hankinta ja ylläpito on merkittävä osa työtä. Esportsin eliittitasolla yksityiskohdat ratkaisevat, joten sinun tulee pysyä ajan tasalla markkinoille tulevista tuotteista ja jatkuvasti arvioida osto- ja korjaustarpeita. Varusteguruna varmistat, että kaikki on kunnossa ennen kilpailuja ja harjoitusleirejä, ja tietysti tiedät, mitkä asetukset sopivat kullekin tiimin jäsenelle parhaiten.

Muista, että tulet olemaan maailman ensimmäinen. Koska esportsissa ei ole aiemmin ollut varustepäällikköä, kehitämme tätä roolia yhdessä.

Tärkeimmät vastuualueesi tulevat olemaan:

 • Varmistat, että tiimin saatavilla on oikeat tuotteet kahvinkeittimistä pelivarusteisiin. 
 • Pysyt ajan tasalla esportsin tuotemarkkinoista, keskittyen Counter-Strikeen.
 • Sinulla on täydellinen yleiskuva joukkueen käytössä olevista tuotteista.
 • Neuvoa pelaajia tuotteista ja asetuksista.
 • Optimoit, puhdistat ja modernisoit pelaajien välineistöä, kuten pitämällä johdot järjestyksessä.
 • Osallistut joukkueen matkoille kilpailuihin ja bootcampeihin.
 • Ylläpidät tiivistä yhteyttä joukkueen johtoon ja ulkopuolisiin tahoihin, kuten Hintaoppaaseen, valmistajiin ja kilpailunjärjestäjiin.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, sinulla tulisi olla:

 • Lukioasteen opintoja
 • Vahva kiinnostus pelaamiseen ja esports-tuotteisiin
 • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Positiivinen asenne ja vahva sitoutuminen CSGO:hon
 • Henkilökohtaista kypsyyttä, vastuunottokykyä ja järjestelmällisyyttä
 • Tiimilähtöinen ajattelutapa ja halu työskennellä tiimissä

Lisätietoa työsuhteesta

Työ on projektiluonteinen, ja työsopimus solmitaan aluksi yhden kuukauden pituiseksi tammikuusta 2024 alkaen. Työsuhde on kokoaikainen, ja työ suoritetaan joko etänä tai Godsentsin toimistolla Malmössä, Ruotsissa. Työskentelet GODSENT AB:n palveluksessa.

Lisätiedot

Hakeaksesi, lähetä CV ja henkilökohtainen kirje osoitteeseen [email protected]. Hintaopas ja Godsent suorittavat haastatteluja jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi viimeistään 29. syyskuuta 2023.

Godsent on ruotsalainen esports-organisaatio, jonka ovat perustaneet ex-Fnatic-pelaaja Markus ”prone” Wallsten ja yrittäjä Tomas Oropesa Martin. Organisaatio on pelannut Counter-Strike: Global Offensivea vuodesta 2016 lähtien. Tällä hetkellä joukkueen muodostavat BOBEKSDE, HYPE, PLOPSKI, ZTR, GOLDEN ja KEVVE. Hintaopas ja sen emoyhtiö, ruotsalainen Prisjakt ovat Godsentin virallinen kumppani. Palkkaamalla maailman ensimmäisen esports-varustepäällikön Hintaopas haluaa kehittää niin joukkuetta kuin koko lajia eteenpäin.