Hintaopas

Hintaoppaan käyttäjät valitsivat: Cocopanda on Vuoden paras kauppa 2022

Hintaopas järjesti Vuoden paras kauppa 2022 -kilpailun, jossa Hintaoppaan käyttäjät saivat äänestää suosikkejaan jättämällä arvosteluja valitsemistaan kaupoista. Koko kilpailun voittajaksi nousi kauneuteen keskittynyt verkkokauppa Cocopanda, ja kategoriavoittajat valittiin yhdeksässä eri sarjassa. Sekä urheilu ja harrastukset -kategorian voiton että Vuoden tulokas -palkinnon nappasi Hylte Hunting & Outdoor.

Vuoden paras kauppa -kilpailussa haluamme palkita kaupan, joka asettaa kuluttajat ja heidän ostokokemuksensa etusijalle. Hintaoppaan käyttäjät valitsivat voittajan jättämällä arvostelun suosikkikaupalleen. Vuoden paras kauppa 2022 -kilpailun voittajaksi valittiin kauneuden verkkokauppa Cocopanda! Vuoden paras kauppa -voiton lisäksi Cocopanda palkittiin myös kauneus & terveys -kategorian parhaana.

“Voitto tuntuu tottakai ihan mahtavalta ja on kiva nähdä, että meidän kova työ palkitaan näinkin konkreettisesti. Parempaa palautetta ei oikeastaan voisi edes toivoa! On ihan mahtava nähdä, että asiakkaat tykkäävät meistä yhtä paljon kuin mekin heistä”, iloitsee Cocopandan markkinointivastaava Anne-Mari Pelkonen.

Pelkosen mukaan Cocopandan missiona on olla hauska, helppo ja edullinen verkkokauppa. Koko tiimi haluaa panostaa timanttiseen asiakaspalveluun, joka on aina helposti ja nopeasti asiakkaan saatavilla. 

“Virheitähän sattuu ihan kaikille, mutta meillä ne korjataan aina nopeasti, laadukkaasti ja täydellä sydämellä. Tästä me saadaan kiitosta päivittäin!”

Cocopandan tiimille on tärkeää, että ostosten tekeminen on sekä hauskaa että helppoa.

“Järjestämme paljon arvontoja, kilpailuja ja hauskoja tarjouksia, joita meidän asiakkaat rakastavat! Haluamme näillä tavoin antaa takaisin meidän ihanille asiakkaille ja rakentaa kestävää, kaksisuuntaista suhdetta. Saamme myös usein kuulla positiivista palautetta siitä, kuinka helppoa Cocopandalla shoppailu on. Pyrimme siihen, että meidän nettisivut ovat helpot ja ymmärrettävät ja että kaikki tarjoukset olisivat mahdollisimman selkeitä. Haluamme luoda asiakkaille ostokokemuksen, jossa kaikki sujuu kuin rasvattu, koska kukapa ei sellaista haluaisi! Kuulemme myös usein kehuja nopeasta toimituksesta”, Pelkonen kertoo.

Tänä vuonna Cocopanda on lanseerannut myös Cocopanda-klubin, jonka jäsenet saavat erilaisia etuja. Asiakas-klubista on tykätty ja se on tuonut lisäarvoa asiakkaille.

“Olemme myös pyrkineet kehittämään meidän toimintaa, kuten tarjouksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Me ihan oikeasti käytetään aikaa somekommenttien, ostokokemusten ja arvosteluiden lukemiseen. Tavoitteena on kehittyä entisestään ja olla jatkossakin suomalaisten suosikkiverkkokauppa!”

Vuoden paras kauppa -kilpailussa arvioitiin yli 4700 kaupoille jätettyä arvostelua, jotka jätettiin joulukuun 2021 ja marraskuun 2022 välisenä aikana.

“Kuluttajien kirjoittamissa arvosteluissa palkitsemisperusteina korostuivat erityisesti helppo käytettävyys, verkkokaupan selkeys ja nopeat toimitukset. Lisäksi kuluttajat arvostivat hyvää tuotevalikoimaa, toimivaa prosessia ja asiakaspalvelua. Myös hyvät tarjoukset ja tuotteiden huolellinen pakkaaminen koettiin tärkeiksi. Kaksi vahviten toistuvaa teemaa olivat helppous ja nopeus. Suuret onnittelut kaikille voittajille!”, sanoo Hintaoppaan Suomen maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Näin asiakkaat kuvailivat Cocopandaa:

“Tilaus oli helppo tehdä ja toimitus saapui muutamassa päivässä! Tuotteet olivat juuri sitä mitä piti. Loistavaa!”

“Cocopanda on pitkään ollut jo ihan mun lemppari verkkokauppa. Kaikki tarvittava löytyy, tilaaminen on hyvin helppoa, hienon näköisen verkkosivuston käyttäminen on todella sujuvaa ja jäsenille on mahtavia etuja! Mitään moitittavaa minulla ei ole.”

“Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Laajat määrät tuotteita ja merkkejä.”

“Nopea toimitus ja ainakin verkkomaksu toimi näppärästi. Tuotteet myös halpoja, kun vertailin ostoskoreja eri verkkokauppojen välillä.”

Kategoriavoittajat palkittiin yhdeksässä sarjassa

Vuoden paras kauppa -voittajan lisäksi palkitaan myös eri tuotekategorioiden voittajat. Sekä urheilu ja harrastukset -kategorian voiton että Vuoden tulokas -palkinnon nappasi Hylte Hunting & Outdoor, jonka valikoimasta löytyy tarvikkeita niin metsästykseen ja kalastukseen, vaellukseen ja retkeilyyn kuin myös piha- ja puutarhatöihin – ja vielä paljon muuta.

Hylte Hunting & Outdoorin toimitusjohtaja Guy Fant iloitsee palkinnosta, sillä se osoittaa, että koko tiimin kova työ on tuottanut tulosta.

“Tunnustus lämmittää erityisen paljon, koska asiakkaamme ovat meille ykkösasia. On mahtavaa kuulla, että he arvostavat meidän työtämme. Erottautumistekijöinämme näen erinomaisen asiakaspalvelun, erityisesti ongelmatilanteiden ratkaisemisen, sekä tietysti myös laajan valikoiman ja edulliset hinnat.”

Hylte Hunting & Outdoor on kuluneen vuoden aikana tehnyt paljon kehitystyötä nettikauppansa toimivuuden eteen.

“Kuluneen vuoden aikana olemme parantaneet muun muassa hinnoittelun automatisointia, laajentaneet valikoimaa ja parantaneet tuotetekstien käännöksiä. Jatkamme myös e-markkinoinnin kehittämistä, erityisesti Facebook- ja Instagram-lähettiläidemme mahtavalla tuella”, Fant kertoo.

Kategorioiden voittajat ovat:

Onnea kaikille voittajille – ja kiitos arvosteluja jättäneille!

Julkaistu: 15. joulukuu 2022

Kuva: Hintaopas