4.2 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
29.05.2019
  A
  Alialaa12(1 arvostelu)
  Kuljetus on tosi nopea että minun pakettini tuli vain yhdessä päivässä ja asiakaspalvelu on tosi hyvää mikä on parempi kuin Giganttin...
  09.12.2018
   f
   finlandsuomi(2 arvostelua)
   todella se on erittäin hyvä kone toivon, että monet ihmiset ostavat sen ja nauttivat siitä
   Lajiteltu päivämäärän mukaan
   Vanhat arvostelut

   Yli vuoden vanhoja arvioita ei huomioida arvioiden keskiarvossa.

   01.10.2017
   Muokattu 29.06.2018
    M
    Mvati(33 arvostelua)
    Luotettava verkkokauppa. Netistä varaaminen ja paikan päältä hakeminen on kätevää.
    14.01.2018
     A
     Alcedinidae(4 arvostelua)
     Tilattu verkosta useita kertoja, viimeisimpänä PS4. Kaupanteko ollut aina sujuvaa sekä toimitukset nopeita. Ainoa miinus on OHO! tarjouksissa olevien tuotteiden pieni määrä, jäänyt useamman kerran ilman tuotetta. Suosittelen!
     27.11.2017
      I
      Ianuarius(17 arvostelua)
      Kävin juuri vähän kiertelemässä ja myyjiä tuntuu olevan enemmän kuin asiakkaita. Joka nurkan takaa syöksyy joku palvelemaan. Onneksi oli kuulokkeet päässä niin ei tarvi reagoida millään tavalla. Kyllä ne ymmärtää. Kauppanahan tämä on muuttunut kovasti. Ei ole enää sellainen komponenttimyymälä, vaan pikemminkin jonkinlainen Expertin korvaaja. Mitäpä se haittaa, kaikenhan saa tarvittaessa netistä. Ei toistaiseksi mitään valittamista.
      15.08.2017
       S
       Shoppailija(5 arvostelua)
       Aina ollut nopeaa ja luotettavaa palvelua. Ruuhkia toki ollut kun ollut tapahtumia tai astetta kovempia OHO! tarjouksia, mutta kunhan välttelee pahinta ruuhka-aikaa niin shoppailu sujuu ongelmitta. Tuotepalautukset helppo hoitaa 32 päivän palautusoikeuden myötä ja Outlet on todellinen aarreaitta. Tapahtumissa myös huippuviihdykettä joihin menee mieluusti vaikka ei olisi mitään ostamassakaan.
       03.03.2017
        h
        hintavinta(17 arvostelua)
        Luotettavin verkkokauppa jossa olen asioinut, mutta ei aina edullisin. Kaikki toiminta jämptiä. Tilausvahvistus tulee heti eikä viidestoista päivä. Palautus ilman selityksiä onnistuu täysin myyjän kustannuksella. Varmasti myyvät nuo palautetutkin, mutta luultavasti useimmiten kivijalkakaupassa, jossa asiakas näkee mitä saa.
        17.02.2016
         U
         Unregistered3309(1 arvostelu)
         Ihan ok kauppa käydä, mutta kiireellä on turha mitään lähteä noutamaan. Useamman kerran käynyt verkkokaupassa ostoksilla ja paikanpäälle pääseminen ja tuotteen saaminen on puuduttava prosessi. -Monesti satamasta johtuvaa ruuhkaa, joka laittaa hampaat kiristelemään. -Noudettaessa tuotetta monesti joutunut odottamaan tuotteen noutoa varastosta yli 30min. -Kun henkilökunnalta kysyy jotakin teknistä, niin tietotaito päättyy ja otetaan ohjekirjaa käteen. -Hinnat eivät ole läheskään halvimmat, kiitos myös erilaisille hintavertailusivustoille helpottamaan tämän faktan esiin tuomista. Käyn verkkokaupassa vain, jos on oikeasti pakottava tarve, muussa tapauksessa yleisesti olen käyttänyt pk-sektorin pienempiä ATK -kauppoja.
         29.01.2016
          a
          anssip(2 arvostelua)
          Nopeat toimitukset ja palvelukin parantunut vaan vuosien varrella! Olen ostanut useita tuotteita vuosien varrella ilman huonoja viboja. Suosittelen! Pari kertaa joutunut takuuseen viemään tuotteen ja tuote vaihdettu molemmilla kerroilla ilman ongelmia.
          23.01.2016
           t
           timoke64(1 arvostelu)
           Tilasin Samsungin taulutietokoneen. Tilaaminen ja toimitus sujuivat sinänsä hyvin ja nopeasti, mutta laitteen laatikosta oli valmistajan alkuperäinen sinetti murrettu. Asiakaspalvelu ei osannut sanoa, miten näin oli päässyt käymään ja laite vaihdettiin uuteen saman tien. Uusikin laite saapui täsmälleen samanlaisena. Kun tivasin selitystä sinettien murtamiselle, asiakaspalvelu kertoi, että "valmistaja/tukkuri on tehnyt jotain muutoksia laitteen ohjelmistoon" ja "tukkuri on tehtyt jonkun aktivointitoimenpiteen näille laitteille". Kysyin "aktivointitoimenpiteestä" suoraan Samsungilta. Sieltä vastattiin: "Laitteita ei ikinä avata valmistajan tai toimittajien puolelta. Älkää hyväksykö käyttöönne tälläistä laitetta vaan ottakaa yhteys myyjään ja selvittäkää miksi olette räikeän virheellistä tietoa saaneet. Vaatikaa käyttöönne uusi käyttämätön laite." Kuluttajaneuvojakin varoitteli ottamasta vastaan laitetta. Koska myyjä ei pystynyt tai halunnut antaa mitään järkevää selitystä sinettien murtamiselle, päätin peruuttaa kaupan ja hankkia laitteen muualta. Asiakaspalvelu toimi muuten asiallisesti eikä kaupan peruuttamisessa liene ongelmia.