Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Suomi. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot Verkkokauppa.com on saanut arvosanan (7.50)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • Täydellinen
  Luotettavin verkkokauppa jossa olen asioinut, mutta ei aina edullisin. Kaikki toiminta jämptiä. Tilausvahvistus tulee heti eikä viidestoista päivä. Palautus ilman selityksiä onnistuu täysin myyjän kustannuksella. Varmasti myyvät nuo palautetutkin, mutta luultavasti useimmiten kivijalkakaupassa, jossa asiakas näkee mitä saa.
  4 kk sitten
 • 2016-07-27 - Vuosi sitten. Tätä aikaisempia arvosteluja ei lasketa mukaan kaupan arvosanaan.

 • Tuskin hyväksyttävä
  Ihan ok kauppa käydä, mutta kiireellä on turha mitään lähteä noutamaan. Useamman kerran käynyt verkkokaupassa ostoksilla ja paikanpäälle pääseminen ja tuotteen saaminen on puuduttava prosessi.

  -Monesti satamasta johtuvaa ruuhkaa, joka laittaa hampaat kiristelemään.
  -Noudettaessa tuotetta monesti joutunut odottamaan tuotteen noutoa varastosta yli 30min.
  -Kun henkilökunnalta kysyy jotakin teknistä, niin tietotaito päättyy ja otetaan ohjekirjaa käteen.
  -Hinnat eivät ole läheskään halvimmat, kiitos myös erilaisille hintavertailusivustoille helpottamaan tämän faktan esiin tuomista.

  Käyn verkkokaupassa vain, jos on oikeasti pakottava tarve, muussa tapauksessa yleisesti olen käyttänyt pk-sektorin pienempiä ATK -kauppoja.
  1 vuosi sitten
 • Erinomainen
  Nopeat toimitukset ja palvelukin parantunut vaan vuosien varrella! Olen ostanut useita tuotteita vuosien varrella ilman huonoja viboja. Suosittelen!

  Pari kertaa joutunut takuuseen viemään tuotteen ja tuote vaihdettu molemmilla kerroilla ilman ongelmia.
  1 vuosi sitten
 • Huono
  Tilasin Samsungin taulutietokoneen. Tilaaminen ja toimitus sujuivat sinänsä hyvin ja nopeasti, mutta laitteen laatikosta oli valmistajan alkuperäinen sinetti murrettu. Asiakaspalvelu ei osannut sanoa, miten näin oli päässyt käymään ja laite vaihdettiin uuteen saman tien. Uusikin laite saapui täsmälleen samanlaisena. Kun tivasin selitystä sinettien murtamiselle, asiakaspalvelu kertoi, että "valmistaja/tukkuri on tehnyt jotain muutoksia laitteen ohjelmistoon" ja "tukkuri on tehtyt jonkun aktivointitoimenpiteen näille laitteille".

  Kysyin "aktivointitoimenpiteestä" suoraan Samsungilta. Sieltä vastattiin: "Laitteita ei ikinä avata valmistajan tai toimittajien puolelta. Älkää hyväksykö käyttöönne tälläistä laitetta vaan ottakaa yhteys myyjään ja selvittäkää miksi olette räikeän virheellistä tietoa saaneet. Vaatikaa käyttöönne uusi käyttämätön laite."

  Kuluttajaneuvojakin varoitteli ottamasta vastaan laitetta.

  Koska myyjä ei pystynyt tai halunnut antaa mitään järkevää selitystä sinettien murtamiselle, päätin peruuttaa kaupan ja hankkia laitteen muualta.

  Asiakaspalvelu toimi muuten asiallisesti eikä kaupan peruuttamisessa liene ongelmia.
  1 vuosi sitten
 • Erittäin hyvä
  Vuosien varrella on tullu tehtyä useita tilauksia. Toimitus pääsääntöisesti nopeata.
  1 vuosi sitten