Hintaopas
Mainos

Kesärenkaat

22 094 tuotetta

Lajittele:

Kesärenkaat

Renkaat - kesärenkaat, löydä halvimmat Kiina renkaat ja premium-renkaat valmistajat kuten Continental, Goodyear, Nokian renkaat ja Michelin. Hintaoppaassa kaikki käytettävissä olevat tuumakoot, profiilit ja leveydet. Rajaa hakua esimerkiksi kuormitusindeksin, hinnan tai valmistajan mukaan. Monilla verkkokaupoilla on sopimukset paikallisiin rengaskorjaamoihin - joissa voit varata asennuksen suoraan.

Kysymyksiä ja vastauksia kesärenkaista

Kannattaa perehtyä rengastesteihin. Fiksua on perehtyä testituloksissa niihin renkaiden osa-alueisiin, joita itse pitää oleellisina omassa käytössä. Testeissä renkaita on arvioitu muun muassa märkäpidon, kuivapidon, rengasmelun ja vesiliirtoherkkyyden osalta.

Renkaan hinta kertoo tavallisesti sen ominaisuuksista. Halvimman renkaan ominaisuudet eivät yllä premium-renkaan tasolle. Halvan renkaan vierintävastus voi olla selvästi suurempi kuin kalliimmassa vaihtoehdossa. Tämä voi kasvattaa autoilun kustannuksia, sillä suuri vierintävastus merkitsee suurempaa polttoaineen kulutusta.

Kesärenkaiden käyttöikä riippuu kesärenkaiden laadusta, ajotavasta ja olosuhteista, joissa niitä käytetään.

Varmista renkaiden tyyppi ja koko, että ne sopivat omaan ajoneuvoon. Useimmiten renkaat ostetaan vanhoille vanteille, jolloin olemassa olevat vanteet sanelevat renkaiden kokoluokan rekisteritietoihin merkittyjen rengaskokojen mukaisesti.