Hintaopas

Pizzauunit

68 tuotetta

Lajittele:

Pizzauunit

Tämän kategorian tuotteista voidaan käyttää myös nimityksiä pitsa uuni ja pitsauuni.

Kysymyksiä ja vastauksia pizzauuneista

Pizzauunin lämpötilan säätäminen riippuu pizzauunin tyypistä. Sähköinen pizzauuni voidaan säätää haluttuun lämpötilaan käyttämällä säätöpaneelia. Yleinen suositus on 250-300 asteen lämpötila, mutta kannattaa tarkistaa oman uunin käyttöohjeet ja pizzan resepti ja noudattaa ohjeita.

Pizzauunin koko riippuu keittiön koosta ja siitä, kuinka monta henkilöä sinun tarvitsee ruokkia. Pieni pizzauuni sopii hyvin pieniin keittiöihin ja yksittäisten henkilöiden tarpeisiin, kun taas suurempi pizzauuni sopii perheille tai suuremmille juhlille.

Pizzauunin puhdistus tulisi tehdä säännöllisesti käytön jälkeen. Sähköinen pizzauuni on helppo puhdistaa kostealla liinalla tai pyyhkeellä, kun taas kaasukäyttöinen ja puulämmitteinen pizzauuni vaativat hieman enemmän huoltoa. Puhdista pizzauunin pinta ja sisäpuoli ruokajäämistä ja rasvasta. Jos pizzauuniin on kertynyt pinttynyttä likaa, voit käyttää erityistä uuninpuhdistusainetta.

Pizzauunit lämpenevät yleensä noin 30 minuutista tunnin verran, riippuen käytetystä uunista ja sen koosta.

 

Pizzauuneja suositellaan käytettäväksi ulkona, koska niiden korkea lämpötila ja savun muodostuminen voivat aiheuttaa sisätiloihin haitallisia vaikutuksia.

Pizzauunien hinnat vaihtelevat huomattavasti, riippuen uunin koosta, ominaisuuksista ja laadusta. Kotikäyttöön tarkoitetut uunit voivat maksaa muutamasta kympistä muutamaan sataan euroon, kun taas ammattikäyttöön tarkoitetut pizzauunit voivat maksaa useita tuhansia euroja.

Pizzauuneja on monenlaisia, kuten perinteisiä kiviuuneja, puu- tai pellettilämmitteisiä uuneja, kaasukäyttöisiä uuneja ja sähköisiä uuneja.

Joissakin pizzauuneissa voi valmistaa muitakin ruokia kuin pizzaa, kuten leipää tai liharuokia.