Hintaopas
Mainos

PlayStation 5-pelit

1 004 tuotetta

Lajittele:

PlayStation 5-pelit

Tämän kategorian tuotteista voidaan käyttää myös nimitystä PS5-pelit.

Kysymyksiä ja vastauksia PlayStation 5-peleistä

PlayStation 5:lla voidaan pelata monia pelejä ilmaiseksi. Tällaisista peleistä suosituimpia ovat muun muassa Overwatch 2, Fortnite, The Sims 4 ja Apex Legends. Muita suosittuja ilmaispelejä PS5:lle ovat esimerkiksi Rocket League ja Destiny 2.

Kun ostat PlayStation 5 ‑konsolin, saat kaupan päälle ASTRO’s Playroom ‑pelin. Kyseessä on Sonyn hauska ja jännittävä robottipeli, jossa on haastetta niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin pelaajille. ASTRO’s Playroom ‑pelin tarkoitus on esitellä kaikki DualSense-ohjaimen toiminnot.

Suurin osa PlayStation 4:lle julkaistuista peleistä toimii myös PlayStation 5:lla. Tämä koskee myös levyllä olevia pelejä, kunhan käytössä on levyasemalla varustettu PS5.

PlayStation 5 ‑pelejä voi ostaa sisäänrakennetusta pelikaupasta, Sonyn Android- ja iOS-sovellusten kautta sekä levyversioina PS5-pelien jälleenmyyjiltä. Uusien pelien hinnoissa on yleensä reilusti vaihtelua riippuen siitä, ostetaanko peli digitaalisena vai levyllä. Jos ostat pelin levyllä, voit säästää uuden pelin hinnassa useita kymppejä. Vanhempien pelien kohdalla ero on pienempi.

PlayStation 5 ‑pelien keskihinta vuonna 2022 oli noin 42 €. Yleensä levyllä ostettavien uusien PS5-pelien normaaliversioiden hinta on noin 50–70 €. Erikoisversiot maksavat jonkin verran enemmän. Uudet pelit ovat yleensä huomattavasti halvempia levyllä kuin PlayStation Storesta ostettuina.