Hintaopas

Xbox One-pelit

1 935 tuotetta

Lajittele:

Xbox One-pelit

Kysymyksiä ja vastauksia Xbox Series X/S ‑peleistä

Suosittujen Xbox One- ja Xbox Series X/S ‑pelien keskihinta vuonna 2022 oli noin 30 €. Yleensä levyllä ostettavien uusien Xbox Series X/S ‑pelien normaaliversioiden hinta on noin 50–70 €. Erikoisversiot maksavat jonkin verran enemmän. Uudet pelit ovat yleensä huomattavasti halvempia levyllä kuin Microsoft Storesta ostettuina.

Pelikonsolissa on sisäänrakennettu kauppa, josta pelejä voidaan ostaa ja ladata digitaalisesti. Lisäksi pelejä voidaan ostaa levyllä. Yleensä tulee huomattavasti halvemmaksi ostaa uudet pelit levyllä. Säästö voi olla useita kymppejä verrattuna Microsoft Storesta ostettaviin peleihin. Vanhempien pelien hintaero on pienempi, ja digitaalisista kaupoista voi joskus tehdä todellisia löytöjä.

Useimmat Xbox One ‑pelit toimivat myös Xbox Series X:llä niin digitaalisina kuin levyversioinakin. Jotkin pelit, joissa käytetään Kinect-antureita, eivät kuitenkaan toimi Xbox Series X/S ‑konsolilla. Xbox One ‑pelien levyversiot eivät toimi Xbox Series S:llä, sillä konsolissa ei ole lainkaan levyasemaa.

Xbox Series X/S ‑konsolilla voidaan pelata monia pelejä ilmaiseksi. Joitakin suosituimpia pelejä ovat Call of Duty: Warzone, Overwatch 2, Fortnite, The Sims 4 ja Apex Legends. Muita suosittuja ilmaispelejä Series X/S ‑konsolille ovat esimerkiksi Rocket League ja Destiny 2.

Xbox Series X/S ‑konsoleille optimoidut pelit on suunniteltu nimenomaan näille konsoleille. Ne pystyvät hyödyntämään sekä Xbox Series X:n että Series S:n koko tehon. Niinpä grafiikka näyttää paremmalta, peli latautuu nopeammin ja kuvataajuus on jopa 120 kuvaa sekunnissa, jos käytettävä televisio tukee sitä. Useimmat uudet pelit on optimoitu Xbox Series X/S:lle. Myös vanhempia pelejä voidaan päivittää yhteensopivuuden parantamiseksi, jolloin ne hyödyntävät ainakin osaa konsolien mahdollisuuksista.