Hintahistoria näyttää, miten hinta on muuttunut ajan myötä

Mietitkö, kuinka usein hinnat nousevat tai laskevat? Hintahistoriamme osoittaa, milloin kaupat ovat muuttaneet hintaa.

Hintahistoria näyttää, milloin hinta on ollut alimmillaan, kuinka usein kaupoissa on kampanjatarjouksia ja viimeisimmän hintakehityksen.

Aiempien hinnanmuutosten näkyminen on erityisen hyödyllistä alennusaikoina, kuten Black Fridayna ja välipäivien alennusmyynneissä. Näet heti, nostavatko kaupat hintoja alennusmyyntijaksoina, mikä auttaa kuluttajaa välttämään pahimmat virheostokset.

Hintahistoria näkyy kaikilla Hintaoppaan tuotesivuilla pienoiskoossa.

Kun klikkaat kaaviota tai välilehteä nimeltä ”Hintahistoria”, näet hintahistorian suuremmassa koossa ja voit myös katsoa kaikkien kauppojen hinnanmuutokset päivämäärän perusteella.

📊 Näyttää, kuinka kaupat muuttavat hintoja

😱 Auttaa välttämään virheostoksia

🤑 Hyödyllinen tärkeinä myyntipäivinä, kuten Black Fridayna

Jos valitset ”Tärkeät päivämäärät” kohdassa ”Valitse käyrät”, näytämme suuret alennusmyyntikaudet suoraan hintahistoriassa.

5 käytännön vinkkiä hintahistoriaan

  • Voit tarkastella alennusmyyntikausia, kuten Black Fridayta ja välipäivien alennusmyyntejä suoraan hintahistoriasta. Hintahistorian yläpuolella olevan vaihtoehdon löydät sekä selaimesta että mobiilisovelluksesta.
  • Selaimessa näytämme kaikki kaupat, jotka myivät tiettyä tuotetta. Valitse kauppa, niin näet, miten he muuttivat hintaansa suhteessa alhaisimpaan hintaan.
  • Haluatko nähdä mediaanihinnan, enimmäishinnan ja hintasuuntauksen? Kaikki kolme näkyvät hintahistoriassamme.
  • Sinun ei kuitenkaan tarvitse katsoa koko hintahistoriaa. Voit halutessasi katsoa viimeiset 3, 6 tai 12 kuukautta.
  • Kun seuraat tuotteen hintaa, näytämme hintahistorian siten, että näet aina, miten hinnat ovat muuttuneet.

Hintakehitys osoittaa tulevaisuutta

Tiesitkö, että näytämme hintahistorian tueksi myös hintakehityksen?

Samankaltaisia tuotteita koskevat historiatiedot auttavat meitä näyttämään trendikäyrän, joka osoittaa, miten hinnat voivat muuttua tulevaisuudessa.

Hintakehitys näyttää punaisen viivan, joka osoittaa keskimääräisen hintakehityksen ja punaisen alueen jakauman.

Emme voi taata, että hinta seuraa trendikäyrää tulevaisuudessa, mutta teemme parhaamme osoittaaksemme, miten kehitys voi mennä.

Tiesitkö, että meillä on uutiskirje ja että olemme Facebookissa ja Instagramissa? Seuraa meitä, niin saat vinkkejä kysytyistä tuotteista, uusista peleistä, tarjouksista ja viimeisimmistä trendeistä.

Onko sinulla Hintaopas-tili? Sen luominen vie vain hetken eikä maksa mitään. Rekisteröidy siis ihmeessä ja ota palvelustamme kaikki irti.

➡️ Hintaopas Facebookissa

➡️ Hintaopas Instagramissa

➡️ Tilaa uutiskirje