Aloita Hintaoppaan älykkäiden työkalujen käyttö

Shoppaile fiksummin Hintaoppaalla. Voit luoda luetteloita, seurata hintoja ja lukea arvosteluja – kätevät työkalumme auttavat säästämään aikaa ja rahaa.

Tuotelistat

Pidä suosikkituotteitasi tarkoin silmällä tuotelistan avulla. Ehkä haluat rakentaa uuden pelitietokoneen, suunnitella joululahjasi tai pitää silmällä tulevia pelejä? Jokaisessa listassa näkyy kokonaissumma (jotta pysyt budjettisi rajoissa), ja voit myös jakaa toivelistasi perheen ja ystävien kanssa.

Lue lisää tuotelista -toiminnosta täältä.

Hintavahti

Saat ensimmäisenä tiedon haluamiesi tuotteiden hinnan laskusta. Seuraa tuotteita niin kerromme heti, kun kauppa alentaa hintaa – kerromme siitä suoraan sähköpostitse tai mobiilisovelluksessamme. Sinun ei tarvitse etsiä tarjouksia itse, ja säästät aikaa ja rahaa.

Lue lisää hintavahdista täältä.

Tuotevertailut

Vertaile samankaltaisia tuotteita ja katso niiden eroja ja yhtäläisyyksiä. Näet kaikki ominaisuudet selkeässä luettelossa sekä selaimella että mobiilisovelluksella. Vertaile suoraan tuotesivuilta, kategorioista, tuotelistoista ja asiantuntijoidemme suosikkilistoilta. Äläkä unohda vertailla myös hintoja!

Lue lisää tuotteiden vertailusta täältä.

Tiesitkö, että meillä on uutiskirje ja että olemme Facebookissa ja Instagramissa? Seuraa meitä, niin saat vinkkejä kysytyistä tuotteista, uusista peleistä, tarjouksista ja viimeisimmistä trendeistä.

➡️ Hintaopas Facebookissa

➡️ Hintaopas Instagramissa

➡️ Tilaa uutiskirje

Hintahistoria

Hintahistoria paljastaa, kuinka usein kaupat muuttavat hintojaan. Se auttaa sinua ymmärtämään, onko hinta tällä hetkellä todella hyvä vai onko se kenties erittäin huono. Näet, kuinka usein tuotteita voi ostaa alennettuun hintaan, tuotteen keskimääräisen hinnan ja pystyt välttämään virheostokset.

Lue lisää hintahistoriasta täältä.

Tuote- ja kauppa-arvostelut

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia internetissä. Siksi näytämme käyttäjien arvioita sekä tuotteista että kaupoista. Lue muiden arvosteluja ja kirjoita omasi, niin autat useampia ihmisiä löytämään oikeat tuotteet oikeista kaupoista.

Lue lisää arvosteluista täältä.