Apple iPhone 5s 16GB

 Lisää listaan  Vertaa
Tuotesukupolvi: Apple iPhone 5s. 2 tuotetta tässä sukupolvessa. 6 edeltäjää ja 5 seuraajaa
Vertaa hintoja kategoriassa Apple Matkapuhelimet (42)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (7.75)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Arvosteluja toisista maista

  Lajiteltu päivämäärän mukaan

 • Melko hyvä
  2 vuotta sitten
  Päivitetty: 1 vuosi sitten
  iPhone 5S on mukiinmenevä puhelin kokemusteni mukaan.

  Sen jälkeen, kun minulla oli ollut tämä yli 3 vuotta, listasin asiat, jotka ovat hyviä puhelimessa ja jotka ovat ennemminkin huonoja.

  Ensimmäisinä ovat design, kamera ja Touch ID, jotka ovat oikein hyviä, eikä niiden kanssa ole ollut ongelmia. Kameralla saa hyvin yksityiskohtaisia kuvia, joissa on korkea resoluutio (ei kuitenkaan kuvia pimeässä), ja design on tyylikäs. Internet on paljon nopeampi kuin iPhone 4S:ssä, puhelut ovat selkeitä, eivätkä häiriinny tai katkea (ainakaan minulla).

  Ja nyt iPhone 5S:n huonoihin puoliin. Nämä ovat asioita, jotka ovat Applen heikkoja puolia kaikissa puhelimissa ja joista minun lisäkseni muutkin valittavat.

  iPhone 5S ei ole yhtä kestävä. Kun olin pudottanut sen monta kertaa, reunuksiin tuli jälkiä ja suuria vahinkoja, jotka ovat näkyvissä, jopa näyttö koki vahinkoja ja alkoi repsottaa. Sen jälkeen, kun ajoin vuoristo-laaksotietä, puhelin sattui luiskahtamaa taskusta ja sai aikamoisia vahinkoja, mikä sai aikaan sen, että näyttö pomppasi ylös ja vahingoittui niin pahasti, ettei sille voinut tehdä mitään. Suosittelen luotettavaa suojaa tälle puhelimelle, jottei se hajoa ja joka pitää sen kuin uutena!

  Sitten mainitsen akun keston. Jos surffaa 4G-netissä, akku tyhjenee kokonaan. Ja lisäksi pelaan puhelimella vaativia pelejä, joissa on paljon grafiikkaa (esim. World of Tanks), ja hetken pelaamisen jälkeen puhelin lämpenee huomattavasti kädessä, mikä ei ole kivaa. Akku laskee 100 %:sta 20 %:iin noin tunnin pelaamisen jälkeen.

  Mainitsen myös, että Apple tekee edelleen uusista puhelimistaan aiempaa ohuempia, mikä aiheuttaa sen, ettei niissä ole enää tilaa isolle akulle, ja johtaa siihen, että niissä on koko ajan huonompi akun kesto. Mikäli käytät puhelinta paljon, en suosittele uusia iPhoneja, koska niiden kapasiteetti ei ole kovin iso. Tai vaihtoehtoisesti suosittelen lisäakkua niiden kanssa, jotta akku ei lopu liian nopeasti.

  Viimeisenä haluan nimetä se, että ääni iPhone 5S:ssä ei ole yhtä hyvä kuin iPhone 4S:ssä. Sillä ei myöskään voi soittaa musiikkia yhtä kovaa kuin 4S:sllä, mikä kuulostaa oudolta, mutta on totta.

  Tiivistettynä: Hyvä puhelin, jossa on hyvä kamera, näyttö ja tyylikäs design, mutta sen kestävyydessä ja akun kestossa on puutteita ja äänen kanssa on ongelmia. Huolimatta näistä haittapuolista suosittelen puhelinta.
 • Hyväksyttävä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Melko hyvä
  Mutta vähän huono laatu yo
 • Hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Testaus
 • Hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  + Akku
  + Kirkas näyttö
  + Touch id
  + Laatu tuntuu

  -ständiga sync ongelmia Apple TV
  -Jos pieni näyttö
  -seg prosessori

  Kaiken loistava puhelin, mutta on muutaman askeleen jäljessä kilpailijoiden puhtaasti suorituskykyä viisas.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Älä kuuntele kaikkia näthatare, heillä ei ole mitään parempaa tekemistä, tämä matkapuhelin on top. Aiemmin android luurin, mutta se salakuunnella usein, kun tämä toimii kuin kello joka päivä.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Onko mitä voit odottaa puhelimesta. Kuten "yksinkertainen" jälleenrakentamiseen käyttöjärjestelmä.

  + Tyylikäs
  Käyttäjän +
  + Hyvä laitteisto / ohjelmisto
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Tämä matkapuhelin on hyvä

  + Hyvä näyttö
  + Nopea

  -häntä helposti rikki
  -dyr

  Se on hyvä puhelin oli se viikko lainassa ja on myös laskenut hinta niin ei voi suositella tätä, mutta olen itse Android käyttäjät.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Työskennellyt aiemmin Android ja iPhone 4, mutta ei koskaan ollut kovin tyytyväinen niihin. Android matkapuhelin oli hidasta ja kaatui usein tapauksia 4AN toimi hienosti aluksi, mutta tuli hidas ja tuntui hyvin vähän 1 vuoden käytön. Joten päätin ostaa uuden mobiili. Ostin tämän iPhone 5s avaruudessa harmaa. Best Buy olen koskaan tehnyt.

  + Upea muotoilu
  + Hieno kädessä
  + Helppo
  + Screen
  + Suorituskyky
  + Kamera
  + Ylellinen muotoilu

  - Saat hieman säätöä.
  - Akun kesto olisi voinut olla parempi

  Yksi asia, joka on vähän puoli on tarpeeton touch-tunnus. Käytän sitä usein, mutta se tuntuu enemmän kuin kikka.
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  On ollut 5S puoli vuotta pian ja voin korostaa jotka mielestäni on parhaat edut:
  + Näyttö tuntuu oikeaa kokoa ja se on hyvä värintoisto
  + Nopea
  + Kunnon kamera
  + Rakenna laatu ja muotoilu ovat huippuluokkaa
  + Hyvä äänenlaatu
  + Puhelun laatu
  + Toimii hyvin käyttää yhdellä kädellä
  + Erittäin hyvä valikoima apps
  Haitat puhelin:
  - Get vaihtoehtoja. On ollut iPhone aikaa ja se ei koskaan tuntui jotain olen puuttuu, mutta niille, jotka haluavat muokata käyttöjärjestelmän ja niiden puhelin on valikoima asetuksia hyvin vähän.
  - Akun kesto. Valmiustilassa ja kun ei ole käynnissä raskaita sovelluksia tai olla muutaman animaatioita käynnissä niin akku on kunnossa. Mutta kun saat menossa monia raskaampia sovelluksia samanaikaisesti, suoratoistaa musiikkia, pelata pelejä ja käyttää animaatioita ja tausta virkistää pitämällä puhelinta melkein koko päivän. Apple oli tarpeen toteuttaa tullut jonkinlainen energisparläges toiminto, kuten Sony ja Samsung.
  - Ei IP-luokitus
 • Melko huono
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  + Ehdottomasti hieno näytön ...
  - Liiketulos on jäänyt tavoite kokonaan. Made for kolmen vuoden (tai 30-50 vuotta vanha laput silmillä ja liian paljon rahaa)
  - Laitteisto kurja rahaa
  - Puhelun laatu on erittäin huono
  - Akun elämän kurjaksi, uuvuksissa puoli päivää, mutta etenkin tehokäyttö.
  - Zero valvoa, mitä on käynnissä ja miten.
  - Mahdoton käyttää työpuhelin koska puute tiedostojärjestelmien ja kurja postin käsittelyyn. (Jos et käytä Gmailia sovellus työ)
  - ITunes ja iCloud, se olisi rikos olla mahdollisimman käyttäjäystävällinen, vihamielinen pakollisia ohjelmia.
  - Pintakäsittely, ehkä olen vain yksi, mutta luulen, että puhelin> 3000 kruunua ei pitäisi olla ylimääräinen kuoret. Mikä auttaa gape kuinka siisti se on, jos sinulla on vielä piilottaa niin se ei näytä yhtä jos olet ajanut villa tyynyt seuraavana päivänä.
  - Hintalappu 1500 olisi ollut OK odotuksen anna lasten leikkiä ja ottaa kuvia. Uusi hinta 6000 on vitsi. Hinta nyt 4500 useita vuosia myöhemmin on naurettavaa.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Arvosta kuinka helppokäyttöinen Applen puhelimet ovat kuitenkin hieman yli kehui
  Joskus valkokankaalla (ajatella pystyä pitämään puhelinta taskussa ilman suuremmaksi housujen taskuun)
  Melko veltto - verrattuna uusi 6-pallo, mutta halvempaa minulle = edullisemmaksi
 • Täydellinen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Aina oli Android tai Windows ennen ja olleet hyvin vihamielisiä Applelle.
  Kun minun Android-puhelimet ovat huonommat jokainen puhelin ostin, olin kunnes lopulta pakko ostaa Iphone. 5s on ensimmäinen puhelin Applen että on kaikki toiminnot vaadin puhelin, jotta todellista 4g esimerkiksi.

  Olen uskomattoman tyytyväinen tähän puhelimeen, se on toistaiseksi toiminut hyvin. Ei ole koskaan ollut puhelin aiemmin, että ei roiku. Olen nyt ostanut iPad mini sekä, täydellinen yhdistelmä.

  Ainoa vika puhelimen toistaiseksi ollut, että se tuli paljon pölyä kameran. Kamera korvattiin päällä Genius Bar Täby ja on tiukka nyt.

  Toivon todella, Apple tulee jatko tämän luurin kanssa samankokoinen ja samanlainen kulmikas muotoilu. Kuitenkin, ei tarvitse sitä kuin silloin, kun se todella tuntuu "ajan tasalla" juuri nyt.
 • Tuskin hyväksyttävä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  On korjaamisesta latausliitännän useita 5: n ja 5: n jo, uusi kontakti näyttää olevan outo suunnittelussa, niin että luulet sinun ostaa begangnat tarkista, että lataus toimii!
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Saat mitä maksaa, yksinkertainen käyttöliittymä kaikkiin. Sekä aloittelija ja tekniikan insinööri. On muuttunut Samsung Galaxy S4 ja luultavasti ei palaa jonkin aikaa.

  + Ulkonäkö
  + Joustavuus käyttää
  + Kamera, niin paljon parempi kuin Samsung testannut sekä minun S4 ja S5 äiti.
  + ID anturi, niin pirun hyvä.

  - Täytyy antaa vähän vähemmän akun aikaa. Alussa minulla oli aivohalvaus, mutta sitten minulla oli täyden toiminnallisuuden ja myönsi jälkeen kuntosalilla. Kouluttaa noin kaksi tuntia päivässä musiikkia kuulokkeilla. Mutta sen jälkeen joitakin asetuksia ja rajoituksia, kuten Poista 4G, se on paljon parempi. Se on vielä uusi ja odottaa vaihtaa akkua vuoden sisällä, mutta toistaiseksi menen 30% noin.
  - Hinta, se olisi ollut iso miinus olin ostanut jotain muuta. Yksi saa mitä ostaa, käsite alustaa erityisesti kehitetty ohjelmisto.
 • Erinomainen
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Minulla on ollut iPhone 5S tammikuusta 2014 tässä on mitä olen kokenut tähän mennessä:
  Puhelin toimii hyvin soittaa kanssa, ja muita asioita, kuten Twitter, Instagram, Facebook, Spotify, YouTube, Tuo kortteja ja paljon muuta. Ainoa asia, en pidä, ei riitä, että näyttö ei ole tarpeeksi suuri, vaikka se voi itse asiassa olla jopa hyvä käyttää yhdellä kädellä. Näytön värit ja ppi (326) on todella hyvä mukaan minulle, et näe pikseliä vaikka näyttää todella lähellä. Puhelimessa on myös tuntuu hyvältä käteen. Muuten olen mieluummin micro-USB sijasta salama satamaan. Kosketa tunnus Toimii paremmin ja paremmin jokaisen päivityksen.
  Tiedän, että olen oikeassa epäsiisti kirjoittamaan arvosteluja, mutta tämä on + ja -

  +
  Hyvät värit ja et näe pikseliä ruudulla.
  Tuntuu hyvältä kädessä.
  Touch tunnus
  Hyvä kamera.

  -
  Pieni näyttö.
  Lightning (ei micro USB).

  Kiitos minulle
 • Erittäin hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Toimii hyvin
 • Hyvä
  3 vuotta sitten
  Päivitetty: 3 vuotta sitten
  Viimeisimmät Mobile Phones: Nexus 5, Moto X, iPhone 5, HTC One osvosv ...

  + Silti Super Screen huolimatta useita vuosia vanha.
  + IOS kahdeksas Nice päivitys mielekkäitä uusia ominaisuuksia.
  + Touch id vain toimii loistavasti!
  + Erittäin tarvikkeet
  + Rakentamisen laatu
  + App Store. Ottaa oli Android, kun se kiva olla sovelluksia, jotka toimivat jälleen.
  + Päivitettävyys IOM että on iPhone.
  + Kuulokeliitäntä pohjassa juuri niin kuin pitääkin.
  + Erittäin hyvä ääni, kun kuuntelet musiikkia.
  + Maailman paras näppäimistö saatavilla vain iOS.
  + Akun nopeasti.
  + Hyvä kamera, mutta ajattelin minun Moto X on hieman parantunut.

  - Kallis. 5300kr tällaisen vanha puhelin on järjetöntä.
  - Mkt dödyta ympäri ruutua. Tuntuu ei suoraan moderni.
  - Ei ilmoitusta lamppu.
  - Silti ei voi siirtää apps minne haluat näytölle.
  - IPhonet ovat tekemässä mitään hyvää kuumassa, kosteassa ilmastossa kuten. Kaakkois-Aasiassa.
  - Kuulokkeet päästä, voit vain heittää pois.
  - Alumiini on siisti, mutta ei suosikkini materiaalia. Mieluummin kumia Nexus 5 ja Moto X.

  Silti hyvä torkut, mutta hinta vetää alas luokka.
  Todennäköisesti viimeinen iPhone kun iPhone 6 oli säälittävä. Kuitenkin puuttuu vakaus iOS yhdessä hauskaa, mutta struligt Android.