AEG FFE62800PM (Ruostumaton Teräs)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa AEG Astianpesukoneet (57)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.89)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erinomainen
  AEG ComfortLift koneessa ylös nostettava alakori on hyödyllinen ja helppo käyttää. Miinuksena tosin on se, että esim pizzalautaset eivät mahdu nousemaan korin mukana. Koneen muunneltavuus käyttötarpeen mukaan on hyvä ja yläkorissa pysyvät pystyssä korkeammatkin lasit. Ylätason aterinteline on kätevä ja aterimet peseytyvät puhtaiksi. Kone on melko hiljainen. Ohjauspaneeli on luukun yläreunassa, lattiaan heijastuu pesun aikana punainen valo joka korvaa jäljellä olevan pesuajannäytön, se on näyttöön tottuneelle miinus. Hintalaatusuhde hyvä.
  6 päivää sitten
 • Erinomainen
  ComfortLift-ominaisuus on tosi kätevä, varsinkin konetta tyhjentäessä; ei tarvitse koko ajan kyykkiä alas nostelemaan astioita kaappeihin. Ylätaso aterimille on myös hyvä, samoin ylä- ja alakorin muokattavuus tukien suhteen. Alaskaan ei kuitenkaan kovin montaa isoa tai syvää lautasta saa mahtumaan samaan aikaan. Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen ja koneen ulkoasu tyylikäs, kivana lisänä kone heijastaa punaisen valon lattiaan kun ohjelma on kesken. Valo muuttuu vihreäksi ohjelman valmistuttua.
  12 päivää sitten
 • Erinomainen
  Selkeät käyttöohjeet ja hyvin helppo käyttää. Hiljainen käyntiääni. Heijastaa punaisen valon lattiaan käynnissä ollessaan. Mielestäni tämä ominaisuus on vähän outo ja itse jäin kaipaamaan näyttöä jossa näkyisi ulospäin, kauanko pesuohjelmaa on vielä jäljellä. Tässä koneessa näyttö ja painikkeet on sijoitettu koneen sisäpuolelle. Toki tässä asiassa on positiivisetkin puolensa, sillä nyt lapset eivät pääse painelemaan painikkeita, kun eivät ole näkösällä.

  Pesuohjelmia on monipuolisesti (6KPL) ja lisäksi pesuohjelmiin saa valittua lisätoimintoja mm. TimeSaver tai ExtraHygiene. Pesuohjelman päätteeksi luukku avautuu automaattisesti noin 10cm joka takaa parhaimman kuivaustuloksen. Halutessaan tämän toiminnon saa ohjelmoitua pois päältä.

  Laite on muutoinkin monipuolisesti muokattavissa äänimerkeistä huuhtelukirkasteen annosteluun.

  Laitteessa on myös monipuolisesti muokattavissa olevat pesukorit eli esimerkiksi "lautaspiikkejä" saa kaadettua halutessaan joka takaa sen, että erikokoiset ja muotoiset tiskit saa aseteltua tosi hyvin. Yläkorissa on toisella puolen pehmeät piikit pitämässä herkempiä laseja pystyssä sekä jalallisille laseille kiinnikkeet. Aterimille oma taso jolloin alakoriin jää enemmän tilaa lautasille ja isoille tiskeille. Aterintasoon aterimet asetellaan yksitellen ja ne puhdistuvat paremmin kuin perinteisissä aterinkoreissa. Aterintaso on riittävän tilava suurellekin määrälle ja lisäksi sinne mahtuu puukot ym. Alakorissa ComfortLift joka siis nostaa alatason ylemmäs helpottaen tiskien laittoa ja pois keräämistä. ComfortLift on helppokäyttöinen ja hyvinkin kätevä ominaisuus.

  Pesutulokseen olen ollut erittäin tyytyväinen.
  13 päivää sitten
 • Erinomainen
  Hiljainen käyttöääni. Luukku avautuu ohjelman loputtua, jolloin ei ole kuumat astiat kun alkaa tyhjentämään.
  Todella hyvä pikaohjelma ja loistava pesutulos.
  Tilava alaosa ja säästää tosiaan selkää, kun alaltasi nousee ylös.
  Aterian tekninen ylhäällä loistava! Saa kaikki järjestykseen.
  13 päivää sitten
 • Erittäin hyvä
  Erityispisteet ylätasosta, johon mahtuu iso määrä aterimia ahtaan aterintelineen sijaan, jossa aterimet ovat aina peseytyneet hieman heikonlaisesti.

  Koska luukku avautuu itsestään kun ohjelma on valmis, ei enää tarvitse huolehtia, että onko paikalla ohjelman loputtua ja astiat jäisivät märkinä puolen päivän ajaksi koneeseen lojumaan.

  Lattiaan saa heijastumaan valon, joka ilmaisee koneen olevan käynnissä. Tätä ominaisuutta en ole kokenut kovin tarpeelliseksi, sillä asianpesukone ei ole niin hiljainen, että ei kuulisi koska se vielä pyörii ja koska luukku avautuu itsestään pesuohjelman päätteeksi, on se riittävä merkki siitä, että pesu on valmis. Äänentasoon voi toki vaikuttaa myös se, että keittiömme kiinteät kaapit jättivät sentin-pari tyhjää tilaa koneen molemmin puolin, eikä konetta ja sokkelilistaa näinollen saatu kiinnitettyä niin kuin asentaja olisi toivonut.

  ComfortLiftin "tärkein" ominaisuus jo nimensä mukaisesti on sen ylös nostettava alakori.
  Kun astioita lisää alakoriin useamman kerrallaan, on tämä näppärä tapa säästää selkää turhalta kyykkimiseltä. Yksittäisen lautasen kohdalla tosin edestakainen nosto ja lasku tuntuu hieman turhalta, kahvaa kun pitää joka tapauksessa kurotella alhaalta.
  Jos alakorin saisi nostettua kyykkimättä ylhäällä olevalla painikkeella ylös, olisi se siinä tapauksessa enemmän hyödyksi myös yhden astian täyttötilanteissa. Tämähän on toki ihan käyttöjäkohtainen ominaisuus, haluaako kerätä isomman määrän astioita likoamaan tiskialtaaseen ja täyttää kerralla vai toimiiko kuten minä ja laittaa aina käytetyt astiat koneeseen, vaikka niitä kerralla tulisi vain yksi.

  Erilaiset telineet ja pidikkeet koreissa tuovat huomattavaa lisäarvoa. Yleensä kun hyllyjä ja koloja ei saa muokattua mitenkään eri tarpeiden mukaan, saa nyt jalalliset lasit ja isokokoiset kulhot omat tilansa, jossa ne pysyvät paikoillaan ja puhdistuvat hyvin.

  AEG ComfortLift on ulkomuodoltaan todella tyylikäs, eikä vähiten siksi, että painikkeet ovat "piilossa" koneen yläreunan paneelissa. Näinollen kanteen ei tule turhia sormenjälkiä ja tahroja ja se on muutenkin helpompi pitää puhtaana.

  Luukun avaaminen ja kiinni laittaminen on hieman jäykähköä, mutta vaatinee kaiketi vain hieman oikeanlaista tekniikkaa, enkä näe sitä suurena ongelmana.

  Kaikenkaikkiaan todella toimiva ja hintansa arvoinen pesukone, jonka monipuoliset pesuominaisuudet ja tasot helpottavat kotiaskareita tiskien osalta huomattavasti.
  14 päivää sitten
 • Erinomainen
  Astianpesukone, jossa on uusi ja erilainen alakori (lautaskori), joka nousee käyttäjän tasolle. Comfortlift- teknologia, joka helpottaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä pesuohjelman päätyttyä. Omalta tasolta on kätevämpi tyhjentää kone ja myös täyttää, koska ei tarvitse tehdä selälle tai niska-hartiaseudulle ylimääräisiä ja ikäviäkin liikkeitä ja näin ollen työskentely asento pysyy mukavana. Kori on helppo nostaa ja laskea. Sulavan tuntuista tekniikkaa.

  Lisäksi koneessa on paljon tilaa ja lasikorissa olevat pidikkeet pitävät hyvin lasit paikallaan ja pesun jälkeen lasit ovat kirkkaita ja ylimääräisiä vesivanoja ei näy laseissa.

  Yläkori, jossa on tilaa kiitettävästi ruokailuvälineille on koneessa yksi parhaimmista puolista. Korin, kun saa nostettua paikaltaan ja näin ollen tyhjentäminen ja myös täyttäminenkin käy käden käänteessä. Hiljainen ääni.

  Merkkivalo on myös kiva uusi lisä koneessa, jolloin näkee onko kone päällä ja milloin kone on valmis. Myös luukun aukeaminen 10 cm viimeisen kuivausohjelman jälkeen on plussaa, koska astiat pääsevät luonnollisesti kuivumaan.

  Myös moderni ulkonäkö houkuttelee ja kone sopii keittiöön, kuin keittiöön.

  Hiukan jäykän oloinen avausmekanismi ja saa painaa kunnolla luukkua, että menee varmasti kiinni!

  Hinta-laatusuhde ja ominaisuudet kohtaavat ja kone on erinomainen!
  14 päivää sitten
 • Arvosteluja toisista maista

 • Erinomainen
  A super machine!
  I have been allowed to try out this machine for Smartson and am brilliantly satisfied. I have replaced an older model AEG, but this model has major advantages, primarily the Lift function. Being able to raise the lower drawer to a more comfortable height to insert and drain is very comfortable. The glass drawer can be adjusted in height so that there are customization options in relation to whether you have high things up or down. I was skeptical to use cutlery drawer, as I have never had it before, but when I first wait for it, it's really much better than a container - everything gets cleaner and it's faster (and safer compared to plugging injuries ) to clear out again. The lift function makes the machine slightly smaller than my old machine (which was also XXL), but it loses in space as the cutlery has moved up.
  The machine is as quiet as silent, which is important to me with an open kitchen. All I have to put on the machine is that it does not have light inside. I might not have thought this if I was not used to having it before.
 • Täydellinen
  FOR a machine. Now I had a very old masking before, but after testing this fine machine for Smartson for just over a week, I'm sure I'll never return to anything else. It's just a plus that it's fancy with the bottom drawer that serves as a light elevator and own cutlery tray at the top. The most important thing for me with this machine is that it has so many different programs to choose, so the choices are often difficult every day between the Eco program and the most quiet program.

  I recommend this machine to anyone I know and already have more family members who consider this.
 • Täydellinen
  Have now tested this machine for Smartson in a couple of weeks and am very pleased with it. The machine is quite quiet in normal operation, and also has its own silent program that is virtually silent. The volume that the machine can load was surprisingly large and you can pack quite a bit into it. This means that we actually use the dishwasher less often, and you save the environment and the electricity bill a bit in the same line. The ComfortLift feature is very convenient and worked surprisingly well. Definitely a machine I can highly recommend!
 • Erittäin hyvä
  Used the machine for almost 2 weeks now and is very pleased. It's a pretty quiet machine that is cleaned. The ComfortLift feature works excellent and is very comfortable when you need to take a lot of in or out of the machine. A little unusual at first. Likes better a basket to the cutlery versus a separate drawer as this goes beyond the place of tall glass etc. Open automatically and release the steam, very clever.

  Plus
  + Pen and quiet machine
  + Smart lifting function
  + Always wash clean
  + Opens automatically

  Minus
  - Somewhat bad room for high glass
  - Lifting function steals a bit due to arms lifting the basket.
 • Erittäin hyvä
  Very good machine. Quiet, good programs and smart features. Comfort lift that raises the bottom basket up about 25cm is super dig.
 • Erittäin hyvä
  This machine is very good. It is spacious and has space for the most part. Here I put in stewed pots and dirty plates. The result will be very good every time. Also, it's great with quiet mode so I do not have to listen to all the noise of such a machine. However, it could be even quieter. The fact that the door bounces up during the drying process is a great idea. One thing less to keep in mind in a stressful everyday life. Being able to get the lower basket up to normal height is unfamiliar, but very nice. Suitable especially for the elderly and those with bad backs. But here we were deleting the first time to understand how it could be taken down again. So this should have been a bit more intuitive. It is also a bit heavy for children and the elderly.
  I'm a bit disappointed with the washing of high wine glasses. Here I only get room for a couple. Would like to have room for more rounds.
  Otherwise, this is a dishwasher I would recommend.
 • Täydellinen
  I'm digging it.
  The machine is experienced as solid and strong.
  It is incredibly well-decorated and the laundry result has never been a problem.
  The comfort lift feature is as practical as it sounds like out. Getting the lower basket up in height makes the drainage and stacking of the machine much more efficient.
  One last slight detail is that the machine opens after the end of the program. This causes the dishes to dry quickly.
 • Erinomainen
  Very happy with this machine! We are a major consumer of dishes (our machine) and we could not be more pleased with this machine, from going from a standard affordable model to this, so there has been a big and positive change. Getting the bottom drawer up to the work height is a great digg, making it much easier and lesser in and out of the machine. One of the things I like best is the cutlery basket at the top, instead of a loose basket at the bottom. Much more opportunity for order, and better to clean out the cutlery tray.

  It seems very sturdy and all moving parts are tight and fine. The machines are very quiet, energy efficient. It has many applications that are easy to use and that it opens to vent steam and that it has a red light on the floor indicating that the machine is on me a big plus, so everyone does not have to open the machine in the middle of the program all the time, and halfway shut the door so that it never finishes.

  On the negative side, there may be a little trouble opening the bottom basket when there are tall ashes at the back, and when taking the glass basket up, it can sting in the cutlery tray. But the machine is extremely more spacious than I am used to. So we've gone from running on average two machines to one by day.

  All in all, this is a great machine that I can easily recommend :-)
 • Täydellinen
  Very pleased with the machine, and can easily be recommended to others.
  It's quiet
  Genius that one can get the bottom drawer up to the normal working height
  The machine opens when it is finished, so the dishes are dried
  Brilliant light shining down on the floor when it's running
  Great "tray" at the top of the cutlery, which can be removed for easier emptying. This will also prevent kids from cutting on knives and the like.
 • Erinomainen
  The dishwasher has a stylish design that is discreet and fits well in the modern kitchen. The machine itself is very quiet and it is energy efficient with low water consumption. Of other positive qualities, I can emphasize that it is very well washed and the drying program provides dry units without washing strips and shields. The machine automatically opens itself and releases steam at the end of the program.

  The unique feature of the machine is the comfort lift feature. This is very convenient when you do not have to bend down to empty the bottom basket, thus avoiding unfortunate work positions. You can add shortcuts to favorite programs, program delayed start, and it has a red light that lights on the floor underneath the machine when it is screwed.

  Things I'm less pleased with are the arrangement of the bottom basket, as I feel the plate is not necessarily stacked in the most space efficient way. This is compensated by the fact that the machine is fitted with a separate cutlery tray, so you do not have to lose space in the bottom basket for a cutlery basket. All the three baskets are equipped with their own water nozzles, ensuring clean and thorough washing at all levels.

  A very good purchase both technically and aesthetically, can recommend the machine.
 • Täydellinen
  Feel happy with this dishwasher. Compared to the one I had earlier, this is much quieter, bigger capacity, which is a plus since it does not have to be driven all the time. Also has a comfortlift feature that makes the dishes much easier and cheeky! Also very good with a separate tray for the cutlery that is at the very top of the dishwasher, will also be difficult for small children to get sharp knives :)
 • Täydellinen
  I have had this machine for a week now and just have to say that I'm very pleased.
  1: Very quiet !.
  2: Spacious.
  3: That it's A ++ is a matter, but it does fit at least one and a half of my previous machine. Hence even more power-saving with much less washable.
  4: The laundry is also without exception glossy clean!
  5: The Comfort Lift curve that elevates to "within work height" will be "mandatory" in the future. You do not order without this, after having such a :)
  6: I love that the door opens automatically for drying after washing.
  7: No troublesome / fussy sounds like all these new white goods come with now!

  3 disadvantages so far:
  1: This lifting system comes a little bit too, and crashes with the dishes in the midst. I work with my routines for stacking, and expect this to be better.
  2: It is widely advertised for space for wine glasses and excellent handling of these with soft grip. But there is no space for decent wine glasses (Hadeland Sentimento) unless you add them.
  3: The programs take a long time. But that's the price to pay to get it clean.