AEG FFE62800PM (Ruostumaton Teräs)

 Lisää listaan  Vertaa
Vertaa hintoja kategoriassa AEG Astianpesukoneet (58)
Yksityiskohtaisia tietoja Vaihda kokonaiseen tekstiin Tuotteen arvosana (8.56)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Tuote on ryhdikkään tyylikäs ja helppo käyttää.

  Ohjelmavaihtoehtoja on useita, sen saa myös ajastuksella päälle ja talletettua suosikkiohjelman. Ohjelmavalitsimet ovat koneen kannen yläosassa, jäävät siis piiloon, kun luukun laittaa kiinni. Ohjelma valitaan ensin, sitten luukku kiinni ja kone lähtee päälle.
  Tässä koneessa on innovatiivinen keksintö alakorin osalta, se nousee samalle korkeudelle, kuin yläkori. Näin on helppo latoa astiat koneeseen ja koneesta pois, selkä suorana. Tilavat korit, mahtuu paljon astioita. Työvälineet tulee omaan koriin, joka on ihan ylimmäisenä. Siinä ladotaan työvälineet rinnakkain vaakaan. Tämä korinosa on muuten tosi hyvä, mutta usein on jäänyt välineet märiksi, eivät siis ole kuivuneet kunnolla. Tosin koneessa on myös valittavissa extra dry -ominaisuus, jota en ole vielä ehtinyt kokeilla, se todennäköisesti auttaisi ko. ongelmaan. Muita hyviä ominaisuuksia on extrahygiene ja timesaver. Extrahygienessä kone säilyttää lämpötilan +70 vähintään 10min ajan viimeisen huuhteluvaiheen aikana. Timesaver taas mahdollistaa valitun ohjelman keston lyhentämisen, noin 50% lyhyemmän.

  Käyntiääni todella on hiljainen. Koneesta heijastuu lattiaan punainen merkkivalo koneen ollessa käynnissä ja kun ohjelma on loppunut, kone itse avaa luukun automaattisesti ja antaa myös merkkiäänen, iso plussa tästä!
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Kone on erittäin hyvä, tyylikäs ja tilava. Käyttöohjeet ovat kattavat ja helppolukuiset. Pesutulos kaikilla ohjelmilla on erinomainen. Pesukoneen ääni ei poissulje yökäyttöä, voi huoletta laittaa ohjelman pyörimään kerrostalossakin. Ohjelmia on täysin riittävä määrä eri pesutarpeisiin. Pesuohjelman käynnistämiseen tarvitsee vain painaa luukku kiinni. Kaikki napit jäävät piiloon, joten esimerkiksi lapset eivät vahingossa painele niitä kesken kaiken. Ohjelman ollessa päällä, lattiaan heijastuu pieni punainen valo. Kone jättää astiat kuiviksi ja ne voi suoraan nostaa kaappeihin. Koneen erikoisuus, nouseva alataso, sopii erinomaisen hyvin huonoselkäiselle tai vaikka pitkälle ihmiselle. Astiat voi nostaa helposti korotetulta tasolta, eikä tarvitse koukkia lattiaa myöden. Nouseva alataso on vankkaa tekoa ja nousee helposti vaikka kyydissä olisi useita kiloja tavaraa. Koneessa on kolme tasoa. Nousevan alatason lisäksi keskitaso laseille ja muille pienemmille astioille ja ylätaso aterimille. Aterintason saa myös nostettua kokonaan pois koneesta jos on tarvetta siirtää se esimerkiksi lähemmäs säilytystilaa.
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Päivitetty: 5 kk sitten
  Tyylikäs kone. Todella tilava imommallekin perheelle. Aterintaso voi kätevästi nostaa pois koneesta joka helpottaa aterimien laittoa laatikkoon. Alakorin comfortlift toiminto on aivan mahtava- säästää selkää antamalla ergonomisesti hyvä asento tiskien laitossa. Hiljainen jossa monta eri ohjelmaa. Helpot ohjeet . Iso plussa että ohjelmavalitsin ja sisäpuolelle, helppo pitää siistina ja puhtaana. Olen erittäin tyytyväinen..:)
 • Täydellinen
  5 kk sitten
  AEG:n ComfortLift -tiskikoneen allaskorin ylösnousemiseen ihastuin heti, todella kätevä huono selkäiselle. Koneen pesutulos on todella erinomainen ja tiskit kuivia pesun jälkeen, senkun nostat kaappiin. Kone myös hiljainen sekä ohjelmia monipuolisesti joka lähtöön. Aterinkori ylimmäisenä hieman alkuun tuotti ongelmia, kun piti asetella erikseen, mutta siihenkin tottui nopeasti ja nyt tuntuu kätevältä, niin jää muihin koreihin muille astioille enemmän tilaa. Suosittelen lämpimästi konetta.
  #smartson, #aegcomfortlift , #testimonial
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Lähes täydellinen tiskikone!
  Testattu tietenkin kaikenlaisialla astioilla ja eri kokkailujen jälkeen ja aina on kaikki lika irronnut: puurolautaset, viinilasit, kattilat, kakkulapiot, kahvimukit, leipälautaset, eväspurkit, erinäiset aterimet ja keittiöveitset.
  Kone on kokoisekseen todella tilava, siitä kertoo jo kannen sisäpinnassakin oleva kokokuvio: XXL.
  Käyttöohjeet olivat simppelit ja koneen käyttöönotto helppoa, suolan ja huuhtelukirkasteen määrän asettaminen omaan talouteen sopivasti tapahtui helposti ohjeita noudattamalla ja tämän jälkeen kone on toiminut kuin itsestään.
  Tätä on nimittäin todella mukava täyttää ja tyhjentää, koska tilaa on isommankin perheet astioille, joten minulla yhden ihmisen taloudessa aterimet loppuu enemmin kesken, kun kone tulee täyteen.
  Ylös nostettava alakori, joka on tämän koneen erikoisuus, tuo helppoutta arkeen ja olin yllättynyt miten paljon mielummin konettä tyhjentää, kun ei tarvitse kokoajan kumartua ottamaan astioita ja aterimillekkin on oma pois nostettava tasonsa, josta ne on huomattavasti helpompi ottaa ja lajitella paikoilleen, kun perinteisistä pienistä ja epäkäytännöllisistä aterinkoreista.
  Viinilasien pidikkeet ovat myös yksi iso plussa, jos pelkää heppoisempia laseja pestä, koska niissä lasit pysyvät tukevasti, mutta hellävaraisesti paikallaan.
  Koneen/korien järjestystä on muutenkin mahdollisuus muokata hieman erinäisten käännettävien osien ansiosta, joten jokaisella keittiövälineelle löytyy varmasti oikea paikka.
  Kansi on hieman jäykkä laskea kokonaan alas, ei toki itselleni mutta vanhuksille en ehkä suosittelisi tätä, koska se pitää kuitenkin laskea kokonaan, että alakorin saa vedettyä ulos.
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Kuukausi sitten hankittu uusi AEG-tiskikone on osoittautunut erinomaiseksi kotiapulaiseksi. Koneeseen mahtuu todella paljon erilaisia astioita, eri tasot ovat helposti muokattavissa eri astioille sopiviksi. Kone on myös tyylikäs niin ulkoa kuin sisältä. Laatu näkyy ja tuntuu käytössä. Ylimmälle aterintasolle on helppo asettaa aterimia ja teräville veitsille on oma turvallinen teline, jossa terät pysyvät suojassa, eikä täytön tai tyhjennyksen aikana satu haveria. Ylemmässä ns. lasihyllyssä on kumiset tukiosat, joissa eri malliset lasit pysyvät hyvin pystyssä. Nyt voi esimerkiksi samppanjalasit pestä turvallisesti koneella. Suurin mullistus on alatason Comfort-lift toiminto. Taso nousee hissimäisesti ja kätevästi ylätason tasolle ja näin on helppoa ja ergonomista täyttää pöydältä lautaset ja muut raskaammat astiat koneeseen. Comfort-lift toiminnolla taso laskeutuu kevyesti takaisin ala-asentoon. Ja tasolle mahtuu todella paljon lautasia ja kippoja ja korin pidikkeitä on helppo siirrellä ja muokata. Edelliseen koneeseen verrattuna suurin muutos on koneen erittäin hiljainen käyttöääni. Lisäksi pesuohjelmia on todella paljon ja helppo myös muokata oma ohjelma, jos koneen ohjelmat eivät ole sopivia. Tiskitulokseen ole myös ollut hyvin tyytyväinen ja se kaiketi tiskikoneen tärkein ominaisuus on. Suosittelen.
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Astianesukone on tyylikäs sisältä ja ulkoa. Ohjelmavalitsimet ovat koneen kannen yläosassa ja menevät hienosti piiloon, esimerkiksi lapsilta. Kone on helppokäyttöinen ja saa nopeasti päälle. Ohjeet ovat ihan selkeät. Käyntiääni on hiljainen ja koneen ollessa päällä heijastuu punainen valo lattiaan. Ohjelman loputtua luukku aukeaa automaattisesti ja se helpottaa astioiden kuivumista. Olemme olleet tyytyväisiä myös pesutuloksiin. Sisätilat ovat meidän nelihenkiselle perheelle riittävän tilavat ja helposti muokattavissa. Yläkorin tasolle nouseva alakori on todella kätevä, kun ei tarvitse kumarrella. Tämä on todella hyvä ominaisuus, jolla kone erottuu monista muista. Ruokailuvälineet laitetaan ylimmäisenä olevaan koriin vaakaan. Korin saa nostettua myös helposti pois. Monille astioille on mietitty erillisiä paikkoja, kuten teräville veitsille ja viinilaseille. Luukku on hieman jäykkä nyt alkuun ainakin.
 • Erinomainen
  5 kk sitten
  Hiljainen, todella tilava, ergonominen.
  Helppokäyttöinen, hyvännäköinen tiskikone, jonka yksi parhaista ominaisuuksista on nostettava alakori, joka tekee täyttämisestä ja tyhjentämisestä helpompaa. Ei tarvitse kyykkiä turhaan.
  Ylhäällä oleva aterinteline tuo myös huiman lisätilan.
  Tyylikäs kokonaisuus.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  AEG ComfortLift koneessa ylös nostettava alakori on hyödyllinen ja helppo käyttää. Miinuksena tosin on se, että esim pizzalautaset eivät mahdu nousemaan korin mukana. Koneen muunneltavuus käyttötarpeen mukaan on hyvä ja yläkorissa pysyvät pystyssä korkeammatkin lasit. Ylätason aterinteline on kätevä ja aterimet peseytyvät puhtaiksi. Kone on melko hiljainen. Ohjauspaneeli on luukun yläreunassa, lattiaan heijastuu pesun aikana punainen valo joka korvaa jäljellä olevan pesuajannäytön, se on näyttöön tottuneelle miinus. Hintalaatusuhde hyvä.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  ComfortLift-ominaisuus on tosi kätevä, varsinkin konetta tyhjentäessä; ei tarvitse koko ajan kyykkiä alas nostelemaan astioita kaappeihin. Ylätaso aterimille on myös hyvä, samoin ylä- ja alakorin muokattavuus tukien suhteen. Alaskaan ei kuitenkaan kovin montaa isoa tai syvää lautasta saa mahtumaan samaan aikaan. Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen ja koneen ulkoasu tyylikäs, kivana lisänä kone heijastaa punaisen valon lattiaan kun ohjelma on kesken. Valo muuttuu vihreäksi ohjelman valmistuttua.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  Päivitetty: 6 kk sitten
  Selkeät käyttöohjeet ja hyvin helppo käyttää. Hiljainen käyntiääni. Heijastaa punaisen valon lattiaan käynnissä ollessaan. Mielestäni tämä ominaisuus on vähän outo ja itse jäin kaipaamaan näyttöä jossa näkyisi ulospäin, kauanko pesuohjelmaa on vielä jäljellä. Tässä koneessa näyttö ja painikkeet on sijoitettu koneen sisäpuolelle. Toki tässä asiassa on positiivisetkin puolensa, sillä nyt lapset eivät pääse painelemaan painikkeita, kun eivät ole näkösällä.

  Pesuohjelmia on monipuolisesti (6KPL) ja lisäksi pesuohjelmiin saa valittua lisätoimintoja mm. TimeSaver tai ExtraHygiene. Pesuohjelman päätteeksi luukku avautuu automaattisesti noin 10cm joka takaa parhaimman kuivaustuloksen. Halutessaan tämän toiminnon saa ohjelmoitua pois päältä.

  Laite on muutoinkin monipuolisesti muokattavissa äänimerkeistä huuhtelukirkasteen annosteluun.

  Laitteessa on myös monipuolisesti muokattavissa olevat pesukorit eli esimerkiksi "lautaspiikkejä" saa kaadettua halutessaan joka takaa sen, että erikokoiset ja muotoiset tiskit saa aseteltua tosi hyvin. Yläkorissa on toisella puolen pehmeät piikit pitämässä herkempiä laseja pystyssä sekä jalallisille laseille kiinnikkeet. Aterimille oma taso jolloin alakoriin jää enemmän tilaa lautasille ja isoille tiskeille. Aterintasoon aterimet asetellaan yksitellen ja ne puhdistuvat paremmin kuin perinteisissä aterinkoreissa. Aterintaso on riittävän tilava suurellekin määrälle ja lisäksi sinne mahtuu puukot ym. Alakorissa ComfortLift joka siis nostaa alatason ylemmäs helpottaen tiskien laittoa ja pois keräämistä. ComfortLift on helppokäyttöinen ja hyvinkin kätevä ominaisuus.

  Pesutulokseen olen ollut erittäin tyytyväinen.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  Hiljainen käyttöääni. Luukku avautuu ohjelman loputtua, jolloin ei ole kuumat astiat kun alkaa tyhjentämään.
  Todella hyvä pikaohjelma ja loistava pesutulos.
  Tilava alaosa ja säästää tosiaan selkää, kun alaltasi nousee ylös.
  Aterian tekninen ylhäällä loistava! Saa kaikki järjestykseen.
 • Erittäin hyvä
  6 kk sitten
  Erityispisteet ylätasosta, johon mahtuu iso määrä aterimia ahtaan aterintelineen sijaan, jossa aterimet ovat aina peseytyneet hieman heikonlaisesti.

  Koska luukku avautuu itsestään kun ohjelma on valmis, ei enää tarvitse huolehtia, että onko paikalla ohjelman loputtua ja astiat jäisivät märkinä puolen päivän ajaksi koneeseen lojumaan.

  Lattiaan saa heijastumaan valon, joka ilmaisee koneen olevan käynnissä. Tätä ominaisuutta en ole kokenut kovin tarpeelliseksi, sillä asianpesukone ei ole niin hiljainen, että ei kuulisi koska se vielä pyörii ja koska luukku avautuu itsestään pesuohjelman päätteeksi, on se riittävä merkki siitä, että pesu on valmis. Äänentasoon voi toki vaikuttaa myös se, että keittiömme kiinteät kaapit jättivät sentin-pari tyhjää tilaa koneen molemmin puolin, eikä konetta ja sokkelilistaa näinollen saatu kiinnitettyä niin kuin asentaja olisi toivonut.

  ComfortLiftin "tärkein" ominaisuus jo nimensä mukaisesti on sen ylös nostettava alakori.
  Kun astioita lisää alakoriin useamman kerrallaan, on tämä näppärä tapa säästää selkää turhalta kyykkimiseltä. Yksittäisen lautasen kohdalla tosin edestakainen nosto ja lasku tuntuu hieman turhalta, kahvaa kun pitää joka tapauksessa kurotella alhaalta.
  Jos alakorin saisi nostettua kyykkimättä ylhäällä olevalla painikkeella ylös, olisi se siinä tapauksessa enemmän hyödyksi myös yhden astian täyttötilanteissa. Tämähän on toki ihan käyttöjäkohtainen ominaisuus, haluaako kerätä isomman määrän astioita likoamaan tiskialtaaseen ja täyttää kerralla vai toimiiko kuten minä ja laittaa aina käytetyt astiat koneeseen, vaikka niitä kerralla tulisi vain yksi.

  Erilaiset telineet ja pidikkeet koreissa tuovat huomattavaa lisäarvoa. Yleensä kun hyllyjä ja koloja ei saa muokattua mitenkään eri tarpeiden mukaan, saa nyt jalalliset lasit ja isokokoiset kulhot omat tilansa, jossa ne pysyvät paikoillaan ja puhdistuvat hyvin.

  AEG ComfortLift on ulkomuodoltaan todella tyylikäs, eikä vähiten siksi, että painikkeet ovat "piilossa" koneen yläreunan paneelissa. Näinollen kanteen ei tule turhia sormenjälkiä ja tahroja ja se on muutenkin helpompi pitää puhtaana.

  Luukun avaaminen ja kiinni laittaminen on hieman jäykähköä, mutta vaatinee kaiketi vain hieman oikeanlaista tekniikkaa, enkä näe sitä suurena ongelmana.

  Kaikenkaikkiaan todella toimiva ja hintansa arvoinen pesukone, jonka monipuoliset pesuominaisuudet ja tasot helpottavat kotiaskareita tiskien osalta huomattavasti.
 • Erinomainen
  6 kk sitten
  Astianpesukone, jossa on uusi ja erilainen alakori (lautaskori), joka nousee käyttäjän tasolle. Comfortlift- teknologia, joka helpottaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä pesuohjelman päätyttyä. Omalta tasolta on kätevämpi tyhjentää kone ja myös täyttää, koska ei tarvitse tehdä selälle tai niska-hartiaseudulle ylimääräisiä ja ikäviäkin liikkeitä ja näin ollen työskentely asento pysyy mukavana. Kori on helppo nostaa ja laskea. Sulavan tuntuista tekniikkaa.

  Lisäksi koneessa on paljon tilaa ja lasikorissa olevat pidikkeet pitävät hyvin lasit paikallaan ja pesun jälkeen lasit ovat kirkkaita ja ylimääräisiä vesivanoja ei näy laseissa.

  Yläkori, jossa on tilaa kiitettävästi ruokailuvälineille on koneessa yksi parhaimmista puolista. Korin, kun saa nostettua paikaltaan ja näin ollen tyhjentäminen ja myös täyttäminenkin käy käden käänteessä. Hiljainen ääni.

  Merkkivalo on myös kiva uusi lisä koneessa, jolloin näkee onko kone päällä ja milloin kone on valmis. Myös luukun aukeaminen 10 cm viimeisen kuivausohjelman jälkeen on plussaa, koska astiat pääsevät luonnollisesti kuivumaan.

  Myös moderni ulkonäkö houkuttelee ja kone sopii keittiöön, kuin keittiöön.

  Hiukan jäykän oloinen avausmekanismi ja saa painaa kunnolla luukkua, että menee varmasti kiinni!

  Hinta-laatusuhde ja ominaisuudet kohtaavat ja kone on erinomainen!