Joka vuosi käyttäjämme saavat valita suosikkikauppansa Vuoden verkkokauppa -äänestyksessä. Äänestysaika on 1.–29.11.2019. Voittaja ilmoitetaan joulukuun alussa. Mikä verkkokauppa on sinun suosikkisi?

Siirry Vuoden kauppa -äänestykseen

4.2 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
04.11.2019
  i
  ilva(1 arvostelu)
  Ostin kyseisestä liikkeestä edulliseen hintaan uuden näytönohjaimen. Ostaminen verkkokaupasta oli helppoa ja tuote tuli perille luvatun ajan sisällä. Parin kuukauden kuluttua kortissa ilmeni vikaa, joten olin yhteydessä liikkeeseen. Vastaus tuli seuraavana päivänä, kortille haettiin heti RMA-numero ja lähetettiin takuuhuoltoon. Lopulta sain tilalle samanlaisen, uuden ja toimivan kortin, joka toimitettiin suoraan kotiovelle. Olisivat tarjonneet tilalle myös muita vastaavia kortteja, jos ei täysin samanlaista olisi halunnut tilalle. Koko prosessissa meni noin 2 viikkoa. Tätä kauppaa on helppo suositella muillekin. Tilaus onnistui ongelmitta ja nopeasti. Sain takuunhoidon kanssa osaavaa ja asiallista palvelua, ei mitään ongelmia.
  06.08.2019
   Tilaamallani tuotteella oli todella edullinen hinta ja toimitus oli supernopea! Tilasin eilen tuotteen ja se lähti liikkeelle Postiin samana päivänä. Tätä harvoin tapahtuu nykyään! Suosittelen tämän tilauskokemuksen perusteella!