Vertaile tuotteita rinnakkain

Katso älykkäällä tuotevertailullamme, miten tuotteet eroavat toisistaan. Näet kaikki tärkeät tiedot rinnakkain sekä selaimessa että mobiilisovelluksessa.

Käytännöllisen tuotevertailumme avulla näet kaikki tärkeät ominaisuudet rinnakkain. Sekä selaimessa että mobiilisovelluksessa.

Tuotevertailujen avulla näet samankaltaisten tuotteiden väliset erot, joka helpottaa sopivan tuotteen valintaa. Jos esimerkiksi mietit valintaa useiden matkapuhelimien tai televisioiden välillä, saat apua niiden välisten erojen vertailusta.

Selkeä luettelo näyttää tuotteiden eri ominaisuudet, joten voit helposti verrata niitä. Voimme myös korostaa tuotteiden mahdollisia eroja, valitse vain ruutu "Näytä erot".

Voit lisätä niin monta tuotetta kuin haluat suoraan tuotesivuilta, kategorioista, asiantuntijoidemme suosikkilistoilta ja omista tuotelistoistasi.

📱 Vertaa mobiilisovelluksessa ja selaimessa

💯 Lisää niin monta tuotetta kuin haluat

🥸 Älykäs kaikkien tärkeiden ominaisuuksien yleiskatsaus

Kun vertaat tuotteita selaimessa, tuotevalitsimemme antaa vinkkejä muista hyvistä tuotteista.

Vinkkejä: Kun klikkaat ”Näytä erot”, näytämme tuotteiden ominaisuuksien erot. Yksinkertaista ja fiksua, eikö?

Täällä voit verrata tuotteita selaimessa

Tuotesivut (testaa tästä)

Löysitkö tuotteen, joka on mielestäsi erityisen mielenkiintoinen? Tuotesivujen kautta voit älykkäällä tuotehaullamme verrata mielenkiintoista tuotetta muihin samankaltaisiin tuotteisiin. Täältä saat myös vinkkejä muista vastaavista tuotteista!

Kategoriasivut (testaa tästä)

Voit verrata tuotteita suoraan kategoriasivuilta. Käytä suodattimia löytääksesi tarpeitasi vastaavat tuotteet. Voit verrata mielenkiintoisimpia tuotteita muutamalla klikkauksella.

Tuotelistat (testaa tästä)

Kun käytät Hintaoppaan tuotelistoja mielenkiintoisten tuotteiden seuraamiseen, voit verrata niiden ominaisuuksia suoraan listasta. Täydellinen vertailuun esimerkiksi eri matkapuhelimien välillä.

Valitsemasi tuotteet näkyvät kuplana – klikkaamalla sitä näet kaikki valintasi.

Helppo tuotevertailu mobiilisovelluksessa

Tuotevertailu mobiilisovelluksessa on yhtä helppoa kuin selaimen kautta.

Voit vertailla suoraan tuotesivuilta, kategorioista, listoilta ja asiantuntijoidemme suosikkilistoilta. Oikean tuotteen löytämiseksi hae vaakakuppia tai käytä "Vertaa"-painiketta.

Voit myös pitää sormeasi tuotekuvan päällä, niin se valitaan automaattisesti. Näin valitset haluamasi tuotteet todella helposti! Kaikki valitut tuotteet näkyvät pienenä, liikutettavana kuplana näytöllä.

Klikkaamalla kuplaa voit vertailla, poistaa ja katsoa tuotteita.

Tiesitkö, että meillä on uutiskirje ja että olemme Facebookissa ja Instagramissa? Seuraa meitä, niin saat vinkkejä kysytyistä tuotteista, uusista peleistä, tarjouksista ja viimeisimmistä trendeistä.

Onko sinulla Hintaopas-tili? Sen luominen vie vain hetken eikä maksa mitään. Rekisteröidy siis ihmeessä ja ota palvelustamme kaikki irti.

➡️ Hintaopas Facebookissa

➡️ Hintaopas Instagramissa

➡️ Tilaa uutiskirje