Black Fridayn toivottuja tarjouksia

Tässä artikkelissa vinkkaamme suosituista tuotteista, joiden hinta laskee harvoin, joita on vaikea löytää tai joiden hinta on noussut reilusti viime aikoina. Aseta ihmeessä suosikkituotteillesi hintavahdit ennen Black Fridayta.

1. Nintendo Switch ‑pelikonsoli

Kuva: Nintendo

Nintendo Switch ‑pelikonsoli on Hintaoppaan suosituimpia tuotteita, mutta sen hinta laskee harvoin paljoakaan.

Uskomme kuitenkin, että uuden Switch OLED ‑mallin lanseerauksen myötä vuoden 2019 versiota saattaa saada Black Weekin aikana edullisemmin.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan pelikonsolit.

2. RTX 3080- ja RTX 3070 ‑näytönohjaimet

Kuva: david, Adobe Stock

Näytönohjainten hinta tuntuu nousevan alinomaa. Suuren kysynnän ja piirien heikon saatavuuden vuoksi hinnat ovat jo kivunneet ennätyslukemiin, joten tätä tuoteluokkaa on mielenkiintoista seurata Black Weekin aikana.

Parhaat näytönohjaimet – kuten RTX 3070- ja RTX 3080 ‑mallit – saattavat maksaa yli tonninkin. Hintavahtien avulla saat tiedon, jos hinnat laskevat tulevaisuudessa.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan näytönohjaimet.

3. PlayStation 5 ‑pelikonsoli

Kuva: Daniel Haaf

PlayStation 5 ‑pelikonsolia on ollut lähes mahdoton löytää kaupoista siitä saakka, kun se tuli markkinoille viime marraskuussa. Valtavan kysynnän ja huonon saatavuuden vuoksi pienet ja harvalukuiset toimitukset myydään loppuun minuuteissa.

Konsolin hinta ei välttämättä laske Black Fridayn aikaan, mutta PlayStation 5:lle kannattaa silti asettaa hintavahti. Muista myös ilmoittautua kauppojen odotuslistoille, ellet ole jo tehnytkin niin.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan pelikonsolit.

4. iPhone 12 ‑sarjan puhelimet

Kuva: Apple

Apple on julkaissut uuden iPhone 13 ‑sarjan, ja siksi uskomme, että viimevuotisia iPhone 12 ‑-malleja myydään Black Fridayna hyvään hintaan. Itse asiassa hinnat ovat laskeneet jo kesästä saakka.

Jos haluat hankkia todella hyvän puhelimen mutta et välttämättä tahdo uusinta (ja kalleinta) vaihtoehtoa, iPhone 12 ‑sarjaan kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin – varsinkin, jos sinulla on muitakin Apple-tuotteita, kuten Watch tai iPad.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan matkapuhelimet.

5. Sähköpotkulaudat

Kuva: bortnikau, iStock.com

Sähköpotkulaudasta on tullut tänä vuonna uskomattoman suosittu kulkuväline. Minne katseensa kääntääkään, siellä viilettää potkulauta täyttä kyytiä. Jos havittelet omaa sähköpotkulautaa, pidä Hintaopasta tarkasti silmällä Black Fridayn aikaan.

Syyssateet vähentävät kiinnostusta sähköpotkulautoja kohtaan. Siksi uskomme ja toivomme, että niistä – ja varsinkin tämän hetken vahdituimmasta mallista, joka on Mi Electric Scooter Pro 2 – näkyy hyviä tarjouksia Black Weekin aikana.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan sähköpotkulaudat

6. Apple AirPods ‑kuulokkeet

Kuva: Apple

AirPods-kuulokkeet ovat monen toivelistan kärjessä, ja kiinnostus niitä kohtaan on suuri joka vuosi Black Fridayn aikaan. AirPodien hinta laskee kyllä silloin tällöin, mutta tarjoukset ovat harvassa eivätkä ne yleensä ole kovinkaan suuria.

Vuodelle 2022 huhutaan uusia malleja, mutta jos et halua odottaa siihen saakka, aseta ihmeessä hintavahti AirPods-suosikkimallillesi hyvissä ajoin ennen Black Fridayta.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan kuulokkeet.

7. Älykotilaitteet

Kuva: Philips

Kodin päivittäminen älykkäillä kodin laitteilla voi maksaa omaisuuksia. Voit lähteä siitä, että parempiin ja älykkäämpiin WiFi-reitittimiin voi kulua useampia tuhatlappusia, jos haluat markkinoiden uusinta uutta.

Me uskomme, että älykkäiden näyttöjen, kuten Google Nest Hubin, sekä turvakameroiden ja älykaiuttimien hinnat laskevat Black Friday ‑kampanjoissa.

Hintahistoriamme osoittaa, että älykoti-kategorian tuotteet ovat historiallisesti tarkasteltuna huomattavasti halvempia Black Weekin aikana kuin sitä edeltävänä 30 päivän jaksona. Selvitä siis hyvissä ajoin ennen vuoden suurta alennuskautta, mitkä laitteet kiinnostavat sinua eniten.

Näet kaikki älykotilaitteet täältä

Teksti:
Daniel Haaf

Julkaistu:
22. lokakuu 2021

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Foto: leolintang, iStock.com

Täältä löydät kaikki Black Friday ‑tarjoukset

Älä missaa Black Weekin parhaita tarjouksia. Tahdomme auttaa sinua löytämään tuotteet, joiden hinnan laskemista olet odottanut. Siksi keräsimme vuoden tärkeimpien alennusmyyntien kaikki tarjoukset samaan paikkaan.

Lue lisää ja tutustu Black Friday ‑tarjouksiin