Hintaopas

Black Fridayn toivottuja tarjouksia

Tässä artikkelissa vinkkaamme suosituista tuotteista, joiden hinta laskee harvoin, joita on vaikea löytää tai joiden hinta on noussut reilusti viime aikoina. Aseta ihmeessä suosikkituotteillesi hintavahdit ennen Black Fridayta.

1. Nintendo Switch ‑pelikonsoli

Kuva: Nintendo

Nintendo Switch ‑pelikonsoli on Hintaoppaan suosituimpia tuotteita, mutta sen hinta laskee harvoin paljoakaan.

Uskomme kuitenkin, että uuden Switch OLED ‑mallin lanseerauksen myötä vuoden 2019 versiota saattaa saada Black Weekin aikana edullisemmin.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan pelikonsolit.

2. Näytönohjaimet Nvidialta ja AMD:lta

Kuva: david, Adobe Stock

Oikeasti hyvän näytönohjaimen ostaminen pelitietokoneeseen maksaa monia satoja euroja. Komponenttikriisin jälkeen vuonna 2021 hinnat nousivat ja oli käytännössä mahdotonta löytää näytönohjainta varastosta. Mutta nyt näyttäisi olevan hyvä tilaisuus löytää hyvällä hinta-laatusuhteella näytönohjain.

Näytönohjainten hinnat ovat laskeneet merkittävästi vuodesta 2021 lähtien ja saatavuus kaupoissa on hyvä. Mahdollisuudet löytää juuri suosikkisi hyvään hintaan ovat korkeat, ja Black Fridayn aikana toivomme erityisen hyviä hintoja näytönohjaimille.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan näytönohjaimet.

3. PlayStation 5 ‑pelikonsoli

Kuva: Daniel Haaf

Huhuja on liikkeellä, että Sony suunnittelee julkaisevansa uuden pelikonsolin jossain vaiheessa vuonna 2024. Älä kuitenkaan anna sen estää sinua etsimästä hyviä hintoja olemassa oleville Playstation 5 -konsoleille.

Sony on päivittänyt PS5-konsolit monilla päivityksillä sen julkaisusta marraskuussa 2020 lähtien, ja tänään on runsaasti upeita pelejä, jotka on suunniteltu sopimaan pelikonsolille.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan pelikonsolit.

4. Apple iPhone -sarja

Kuva: Apple

Kun iPhone 15 -sarja on esitelty, kaupat haluavat päästä eroon vanhempien mallien varastoistaan, ja silloin sinulla on hyvät mahdollisuudet tehdä todella hyviä kauppoja iPhone 14- ja iPhone 13 -malleilla.

Datamme näyttää, että keskimääräinen puhelinten hintojen alennus Black Fridayn aikana on noin 20 prosenttia verrattuna 14 päivää aikaisempaan. Jos aiot vaihtaa puhelinta pian ja sinulla on vanhempi malli mielessä, kannattaa odottaa marraskuun alennus sesonkiin ennen kuin teet päätöksen.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan matkapuhelimet.

5. Sähköpotkulaudat

Kuva: bortnikau, iStock.com

Sähköpotkulaudasta on tullut tänä vuonna uskomattoman suosittu kulkuväline. Minne katseensa kääntääkään, siellä viilettää potkulauta täyttä kyytiä. Jos havittelet omaa sähköpotkulautaa, pidä Hintaopasta tarkasti silmällä Black Fridayn aikaan.

Syyssateet vähentävät kiinnostusta sähköpotkulautoja kohtaan. Siksi uskomme ja toivomme, että niistä – ja varsinkin tämän hetken vahdituimmasta mallista, joka on Mi Electric Scooter Pro 2 – näkyy hyviä tarjouksia Black Weekin aikana.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan sähköpotkulaudat

6. Kuulokkeet Applelta

Kuva: Apple

AirPods-kuulokkeet ovat monen toivelistan kärjessä, ja kiinnostus niitä kohtaan on suuri joka vuosi Black Fridayn aikaan. AirPodien hinta laskee kyllä silloin tällöin, mutta tarjoukset ovat harvassa eivätkä ne yleensä ole kovinkaan suuria.

Vuodelle 2023 huhutaan uusia malleja, mutta jos et halua odottaa siihen saakka, aseta ihmeessä hintavahti AirPods-suosikkimallillesi hyvissä ajoin ennen Black Fridayta.

Täältä löydät kaikki Hintaoppaan kuulokkeet.

7. Älykotilaitteet

Kuva: Philips

Kodin päivittäminen älykkäillä kodin laitteilla voi maksaa omaisuuksia. Voit lähteä siitä, että parempiin ja älykkäämpiin WiFi-reitittimiin voi kulua useampia tuhatlappusia, jos haluat markkinoiden uusinta uutta.

Me uskomme, että älykkäiden näyttöjen, kuten Google Nest Hubin, sekä turvakameroiden ja älykaiuttimien hinnat laskevat Black Friday ‑kampanjoissa.

Hintahistoriamme osoittaa, että älykoti-kategorian tuotteet ovat historiallisesti tarkasteltuna huomattavasti halvempia Black Weekin aikana kuin sitä edeltävänä 30 päivän jaksona. Selvitä siis hyvissä ajoin ennen vuoden suurta alennuskautta, mitkä laitteet kiinnostavat sinua eniten.

Näet kaikki älykotilaitteet täältä

8. Pelit pelikonsolille

Kuva: Louis-Philippe Poitras, Unsplash

Uusien pelien ostaminen Playstation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle maksaa useita kymmeniä euroja. Ne voivat maksaa jopa noin 70 euroa normaaliversiolle ja vielä enemmän, jos ostat erikoisversion. Erityisen kallista on, jos ostat julkaisupäivänä Sony tai Microsoftin verkkokaupoista.

Vinkkinä on ostaa pelit levyllä (jos sinulla on konsoli, jossa on levyasema) ja odottaa Black Fridayta. Näin voit säästää useita kymmeniä euroja jopa uusista peleistä. Ja kun olet valmis pelin kanssa, voit myydä sen eteenpäin, jos haluat!

Teksti: Daniel Haaf

Julkaistu: 22. lokakuu 2021

Päivitetty: 17. elokuuta 2023

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Foto: leolintang, iStock.com

Täältä löydät kaikki Black Friday ‑tarjoukset

Älä missaa Black Weekin parhaita tarjouksia. Tahdomme auttaa sinua löytämään tuotteet, joiden hinnan laskemista olet odottanut. Siksi keräsimme vuoden tärkeimpien alennusmyyntien kaikki tarjoukset samaan paikkaan.

Lue lisää ja tutustu Black Friday ‑tarjouksiin