Hintaopas
Mainos

Kahvinkeittimet

477 tuotetta

Lajittele:

Kahvinkeittimet

Tämän kategorian tuotteista voidaan käyttää myös nimitystä Kahvinkeitin.

Kysymyksiä ja vastauksia kahvinkeittimistä

Kahvinkeitintä valittaessa on hyvä selvittää, kuinka kuumaa kahvista tulee (ihannelämpötila on 92–96 astetta), mikä lämpimänä pidon lämpötila on ja onko laitteessa vaihdettavia osia sekä tippalukko. Irrotettava säiliö on käytännöllinen. Muista tarkistaa myös kahvinkeittimen teho – jotta kahvi valmistuu nopeasti, tehon täytyy olla vähintään 1 100 W.

Moccamaster on kahvinkeitinvalmistaja ja tuotemerkki. Se ei siis ole varsinaisesti kahvinkeitinmalli. Moccamaster tunnetaan laadukkaista kahvinkeittimistään, mutta on markkinoilla todella hyviä malleja muiltakin valmistajilta.

Laadukas kahvinkeitin kestää useita vuosia, eikä sitä yleensä tarvitse vaihtaa, ennen kuin se hajoaa tavalla tai toisella. Kun teet kalkinpoiston säännöllisesti, kuivaat keittimen ja pidät sen hyvässä kunnossa, hyvä kahvinkeitin kestää vähintään kymmenen vuotta.

Valitse kahvinkeitin, jonka teho on vähintään 1 100 W. Tällöin kahvi valmistuu nopeasti ja vesi lämpenee riittävästi. Tutustu harkitsemasi mallin arvosteluihin ja tarkista sen lämpötila.

Vuonna 2015 tuli voimaan laki, jonka mukaan kahvinkeittimen täytyy sammua tai siirtyä valmiustilaan automaattisesti. Lain tarkoitus on vähentää vahinkojen määrää ja pienentää sähkönkulutusta. Lasikannullisen kahvinkeittimen täytyy sammua tai siirtyä virransäästötilaan viimeistään 40 minuutin kuluttua. Termoskannulla varustetut keittimet saavat olla päällä vain 5 minuuttia ja suodattimettomat keittimet 30 minuuttia.

Se riippuu mallista. Virransäästötilassa kahvinkeitin ei saa kuluttaa lainkaan virtaa. Käynnissä ollessaan eri mallit kuluttavat virtaa vaihtelevasti – noin 800–1 500 wattia on varsin yleinen teho. Lämpimänä pitoon kahvinkeiton jälkeen kuluu huomattavasti vähemmän virtaa. Esimerkiksi Moccamaster KB952AO kuluttaa vuodessa noin 65 kWh, jos sitä käytetään joka päivä kerran.