Hintaopas
Mainos

Tabletit

589 tuotetta

Lajittele:

Tabletit

Aiotko ostaa tabletin? Täältä löydät uusia ja käytettyjä tabletteja Android- ja iPadOS-käyttöjärjestelmillä. Esittelemme suosittuja kokoja ja malleja merkeiltä kuten Apple, Samsung, Lenovo, Microsoft ja Huawei, sekä ominaisuuksia, kuten kasvojentunnistus, sormenjälkitunnistus, kynätuki ja telakoitavat tabletit. Saatavilla on myös lapsille sovitettuja tabletteja, joissa on mobiiliyhteys SIM-kortilla. Jos haluat katsoa vain edullisia ja alennuksella myytäviä tabletteja, voit valita niiden haun suodattimella.

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen tabletteihin

Tablettitietokone on ohut ja kevyt laite, joka yhdistää tietokoneen toiminnot kosketusnäyttöteknologiaan. Se eroaa perinteisestä kannettavasta tietokoneesta siinä, että sillä ei yleensä ole fyysistä näppäimistöä ja se on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön.

Tablettitietokoneita voi käyttää monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Niillä voi selata verkkosivuja, lukea sähköposteja, katsoa videoita, pelata pelejä, lukea e-kirjoja, tehdä muistiinpanoja ja käyttää erilaisia sovelluksia, kuten kuvankäsittelyä tai tekstinkäsittelyä.

Tablettitietokoneita on saatavilla eri kokoisina. Yleisimpiä kokoja ovat 7–10 tuumaa. Pienemmät mallit ovat käteviä matkoilla ja niitä on helppo pitää mukana, kun taas suuremmat mallit tarjoavat laajemman näkymän ja paremman suorituskyvyn vaativampiin tehtäviin.

Oikean tablettitietokoneen valinta riippuu käyttäjän tarpeista. Jos tarvitset laitetta enemmän viihdekäyttöön, kuten videoiden katseluun ja pelaamiseen, pienempi koko voi riittää. Jos tarvitset laitetta tuottavaan työskentelyyn, suurempi koko ja tehokkaampi suorituskyky voivat olla tärkeitä.

Tablettitietokoneen ostamisessa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa käyttöjärjestelmään, akun kestoon, suorituskykyyn, tallennustilaan ja kameroihin. Valitse käyttöjärjestelmä (esimerkiksi iOS, Android tai Windows), joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tarkista myös laitteen yhteensopivuus tarvittavien sovellusten kanssa.