Hintaopas

Kymmenen Xbox Series X:lle julkaistavaa uutta peliä

Halo Infinite, Fable, Forza Motorsport, Psychonauts 2 ja monta muuta

Täältä voit lukea lisää Xbox Series X:stä

Microsoft on esitellyt tulevan Xbox Series X -pelikonsolin. Uudessa mallissa on tuki 8K-resoluutiolle, jopa 120 fps:n suorituskyky ja täysin uudistettu muotoilu. Xbox Series X saapuu hyvissä ajoin ennen vuoden 2020 joulumarkkinoita. Lue lisää Xbox Series X:stä täältä.

Microsoft esitteli kymmenen Xbox Series X -peliä suuressa pelitapahtumassa

Halo Infinite

Halo Infinite on Halo-sarjan uusin peli, joka on 343 Industries -pelistudion kehittämä. Xbox-tapahtumassa esitettiin usean minuutin pituinen video, jossa syvennyttiin pelin tarinaan. Pelaaja ottaa jälleen harteilleen Master Chiefin roolin, kun Halo 5: Guardians -pelin päättymisestä on kulunut kauan aikaa. Halo Infinite tarjoaa uusia pelialueita, enemmän hahmoja, joiden kanssa ollaan vuorovaikutuksessa, ja useita uusia pelimekaniikkoja (kuten heittokoukun).

Fable

Fable-sarjan uusi peli julkaistaan viimeinkin. Kolme ensimmäistä peliä julkaistiin vuosina 2004, 2008 ja 2010, jonka jälkeen fanit ovat kaivanneet sarjaan uutta alkua. Uudesta Fablesta ei ole paljon tietoa saatavilla. Ei enempää kuin se, että pelin on kehittänyt Playground Games ja että keijujen kannattaa välttää rupikonnia terveydellisistä syistä hinnalla millä hyvänsä. Jos et ole vielä tutustunut Fable I–III -peleihin, ne ovat pelattavissa Xbox 360:lla ja Xbox Onella.

Forza Motorsport

Jos pidät moottoriurheilusta, Xbox Series X:n tuleva Forza Motorsport voi kiinnostaa sinua. Uusi autopeli toimii 4K-resoluutiolla ja 60 fps:n suorituskyvyllä. Lisäksi pelissä on ray-tracing-tuki uutta pelikonsolia varten. Peli on yhä kehityksen alkuvaiheessa, joten yksityiskohtaista tietoa ei ole vielä saatavilla. Tiedämme kuitenkin, että Xbox Series X:n uutta Forza Motorsportia on todella mielenkiintoista verrata Playstation 5:n Gran Turismo 7:ään.

Destiny 2: Beyond Light

Jos pidät pelaamisesta, olet todennäköisesti kuullut Destiny 2:sta jossain vaiheessa. Bungien kehittämä peli julkaistiin vuonna 2017, jonka jälkeen sille on julkaistu useita suuria lisäpakkauksia kolmen viime vuoden aikana. Kun Beyond Light on julkaistu, samaa voidaan odottaa myös jatkossa. Beyond Light tarjoaa uusia alaluokkia, enemmän pelialueita ja uusia elementtejä, joita voidaan käyttää. Beyond Lightin esittelyn yhteydessä paljastettiin myös, että Destiny 2 optimoidaan Xbox Series X:lle 4K-tuen ja 60 fps:n avulla.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect saa lisäpaketin, jonka nimi on Connected. Se on maksuton päivitys kaikille, jotka omistavat jo Tetris Effectin. Päivitys mahdollistaa pelaamisen muiden kanssa moninpelitilassa. Pelaaminen on mahdollista sekä internetissä että paikallisesti tietokoneella tai pelikonsolilla. Lisäpaketti julkaistaan kesällä 2021 kaikille alustoille, joilla Tetris Effect on pelattavissa, ja myös VR-lasien käyttäjille.

Avowed

Avowed on uusi RPG-fantasiapeli, jonka tapahtumat sijoittuvat samaan maailmaan ja paikkaan kuin aiemmin julkaistussa Pillars of Eternity -pelissä. Pelin on kehittänyt Obsidian Entertainment, joka tunnetaan vaikuttavista nimistä, kuten Fallout: New Vegas ja The Outer Worlds. Avowed-traileri ei paljasta paljoakaan pelin mekaniikasta, eikä sen julkaisupäivä ole vielä tiedossa. Trailerin perusteella voidaan kuitenkin sanoa, että luvassa näyttää olevan mukavasti taikuutta ja miekkailua.

Psychonauts 2

Double Fine kehittää seuraajaa vuoden 2005 Psychonauts-pelille. Uusi peli on edeltäjänsä tavoin 3D-tasohyppely, jota voidaan pelata sekä pelikonsolilla että tietokoneella. Double Fine on tullut tunnetuksi aiemmista peleistään, joihin kuuluvat esimerkiksi Brütal Legend vuodelta 2009 ja viime vuosina julkaistut remasteroidut versiot peleistä Grim Fandango, Day of the Tentacle ja Full Throttle.

Tell Me Why

Tell Me Why on moniosainen pelisarja, jonka on kehittänyt Dontnod Entertainment. Tarinavetoisen seikkailun päähenkilöitä ovat sisarukset Tyler ja Alyson Ronan. Tapahtumat sijoittuvat pieneen kaupunkiin Alaskassa. Pelaajan tekemät valinnat vievät tarinaa eteenpäin. Sarjan ensimmäinen osa julkaistaan PC:lle ja pelikonsolille 27. elokuuta 2020.

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2:n edeltäjä oli S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, joka julkaistiin vuonna 2007. Aivan kuten edeltäjänsäkin, myös FPS-pelin tapahtumat sijoittuvat vaihtoehtoiseen Tšernobyliin. Maailma on avoinna pelaajan tutkittavaksi, ja peli tarjoaa useita erilaisia loppuja, jotka voidaan kokea eri tavoin riippuen pelin aikana tehdyistä valinnoista. S.T.A.L.K.E.R 2:n julkaisupäivä PC: lle ja Xbox Series X:lle ei ole vielä tiedossa.

The Medium

The Medium on psykologinen kauhupeli, joka sijoittuu sekä fyysiseen maailmaan että rinnakkaiseen henkimaailmaan. The Medium -pelissä molemmat maailmat voidaan kokea samalla, kun tutkitaan salaisuuksia, ratkaistaan hankalia pulmia ja vältellään jatkuvasti vaanivaa hirviötä nimeltä The Maw. Ainutlaatuisen pelityylin ja aavemaiseen äänimaiseman yhdistelmä tarjoaa kokonaan uuden, jännittävän kokemuksen sekä PC:lle että Xboxille. Peli saapuu markkinoille vuoden 2020 lopussa.

10 spel som kommer till Playstation 5 (PS5)

Playstation 5:lle on myös tulossa monia pelejä. Kesäkuussa järjestetyssä tapahtumassa paljastettiin useita tulevia suurpelejä. Voit katsoa kymmenen pelin trailerit täällä. Horizon Forbidden West, Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart ja monta muuta ovat tulossa.

Katso pelien trailereita ja lue niistä lisää täältä.