Hintaopas
Puolueeton hintavertailupalvelu

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie)
  • Näytön koko: 6.1 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2018
Hintavahti
Vertaa

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Arvostelut

Lajiteltu päivämäärän mukaan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kaksi vuotta sitten
Älyttömän hyvä kamera
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami. Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta. Monipuolisdn puhelimen testaaminen on ollut mukava projekti. Tosin oman elämän hektisyyden ei antanut mahdollisuutta syventyä testaamiseen ja kaikkien ominaisuuksien upeiden mahdollisuuksien kokeilemiseen, mutta sen perusteella mitä jo olen saanut kokeiltua, olen ollut hyvin vaikuttunut. Seitsemän henkisen perheen arjessa sekä päivätyön lisänä olevissa lisätöissä on perus toiminnot kuten puhelut, tekstiviestit, WhatsApp, sähköpostit ym. ovat olleet toimivia ja selkeitä. Ennakoiva tekstin syöttö on ollut ihan ok, ja tarjonnut ihan järkeviä sanamuotoja joita ei ole tarvinnut ihan hirveästi korjailla. KAMERA toiminnot, joita hehkutetaan ovat sen arvoiset mitä luvataankin. Tosin niistä saisi varmasti irti paljon enemmän, kun on aikaa ja ymrrystä erilaisien säätöjen käytölle. Hieman peruskameramaosemmilla ominaisuuksilla oleva tämän kiireystason ihmiselle riittäisi. Upeita kuvia kuitenkin sain siitä huolimatta. Videokuvaukseen en ole ehtinyt perehtyä kovin syvällisesti, vaikka se kiinnostaisikin. Joten siitä en voi kommentoida enempää. Ääni ominaisuuksiltaan odotin hieman enemmän mutta voimakkuudeltaan oikein mainio, koska jopa auton hurinassa kuuluu musiikin toisto hyvin. Erilaisten sovellusten toimiminen puhelimessa on perustasoa. Kaikki toimii niikuin pitääkin. Kosketusnäyttö tekee ajoittain viiveen tai on reagoimatta kosketukseen ollenkaan, mutta ei häiritsevästi. Näitä jumeja tulee vastaa kaikissa puhelimissa. Kaikinpuolinen käytännöllinen puhelin ja hankinnan arvoinen mahdollisuus.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kolme vuotta sitten
Huawein kameravarustus on huippulaatua. Ohjeitakin löytyy, mutta silti on paljon opiskeltavaa. Kannattaa muistaa, ettei hienokaan kamera ota upeaa kuvaa ilman kuvaajan näkemystä. Muitakin toimintoja (ominaisuuksia) puhelimessa on tosi paljon. Niiden sujuva soveltaminen riippuu tietysti tarpeesta. Tarvitsen usein suomenkieliseen tekstiin erikoismertkkejä. Aluksi oli päänvaivaa siitä, miten toimia. Pienen pähkäilyn jälkeen onnistuin löytämään sopivan näppäimistön. Onneksi on nuolinäppäimetkin, ne ovat tarpeen minulle, joka teen kirjoitusvirheitä helposti. Radiota ja musiikkia kuuntelen enimmäkseen matkoilla. Äänen laatu on hyvä. Tekniikan esittelyyn jälleenmyyjä sopii minua paremmin. Jos et ole teniikkaguru, älä silti säikähdä! Puhelin opastaa käyttäjäänsä.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami. ’Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta’. Olen nyt käyttänyt Huawei P20 Pro:ta noin viiden viikon ajan ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen puhelimeen ja sen ominaisuuksiin. Puhelin on jämäkän tuntuinen ja sitä on hyvä pitää kädessä . Puhelimen mukana tullut läpinäkyvä suojus on hyvä ja parantaa selkeästi otetta puhelimesta, joka ilman sitä on ehkä hieman "liukas". Puhelimen näyttö on iso ja selkeä, jopa pienikin teksti näkyy tarkasti. Puhelimen käyttöönotto suijui helposti ja vanhojen tietojen palauttaminen google -tililtä kävi kötevästi. Puhelimen Android käyttis on selkeä ja kaikki toiminnot löytyvät helposti. Puhelimen kameraa on kehuttu kovasti ja olen kyllä samaa mieltä, ottamani valokuvat ovat laadultaan erinomaisia. Eritoten pimeällä kuvatut valokuvat ovat olleet ylivoimaisia laadultaan verrattuna aikaisemmin omistamiini matkapuhelimiin. Kokeilin myös videokuvausta ollessani Nordic fitness expo -messuilla ja niihin en ollut täysin tyytyväinen. Otin videolle kuvaa lavalta kilpailijoista ja kuvaamani pätkät ovat ylivalottuneita, eivätkä kovin tarkkoja. Lavall oli kyllä todella voimakas valaistus ja salissa hämärää, mutta silti mielestäni laatu olisi voinut olla parempikin. Sieltä ottamani valokuvat sen sijaan ovat erinomaisia. Sormenjälkitunnistin on mielestäni erinomainen ominaisuus puhelimessa ja se toimii todella hyvin P20 Prossa. Ainoan miinuksen annan sen sijoituksesta, mielestäni parempi paikka olisi takakannessa niinkuin pikkuveljessä P20 Litessä. Akku kestää normaalikäytöllä (työpuhelimena) yli kaksi vuorokautta ja myyntipakkauksessa tullut pikalaturi lataa sen täyteen alta tunnissa. Kaiken kaikkiaan P20 Pro on ehdottomasti paras käyttämistäni puhelimista ja jopa puhelimen äänen laatuun on selkeästi panostettu. En oikeastaan keksi mitään ominaisuusia joita olisin jäänyt kaipaamaan käyttäessäni puhelinta. Siitä löytyy jo kaikki. Tuota videon kuvausta täytyy vielä kokeilla muissa olosuhteissa, josko tuolla valaistuksella oli tekemistä tuon videokuvan liiallisen valoisuuden kanssa. Kun kokeilin myöhemmin videokuvausta ns normaalivalaistuksessa, ei siinä ollut valittamista eli tuo kirkas valaistus aiheutti tuon "yli"valoisuuden. Suosittelen todella lämpimästi kaikille.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami. Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta. Laite saapui tänään. Siisti paketti, niin kuin aijemmissakin Huawei matkapuhelimissa. Laite oli helppo laittaa käyttökuntoon ja phone clone toimi hyvin Huawei p10 ja p20 pron välillä. Vielä toistaiseksi laite tuntuu hieman isolta omaan käteen, mutta uskon siihen tottuvan nopeasti. Lataus tapahtuu hyvin nopeasti ja akun kesto on mitä parhain. Kuulokkeet eivät sopineet omaan korvaan, mutta sillä ei ole itselle merkitystä kun on erilliset kuulokkeet. Laite tuntuu kaikin puolin erittäin laadukkaalta eikä ulkonäöstäkään voi miinusta antaa. Odotan innolla että pääsen testailemaan laitteen paljon kehuttua kameraa.
G
Gosro

1 arvostelu

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami. Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta. Sain Huawei P20 Pro - älypuhelimen testikäyttöön vain vähän aikaa sitten, mutta olen innoissani käyttänyt sitä lähes yötäpäivää. Kuvia on jo ehtinyt kertyä yli 1000 ilmiömäisellä kameralla. Ensimmäisenä päivänä puhelimen saapumisen yllätyksestä toivuttuani latasin valtavan 4000 milliamppeeritunnin akun täyteen ja painuin metsään kännykän kanssa. En ehtinyt innoissani edes ohjeita lukea vaan aloin kuvata vakioasetuksilla monissa eri olosuhteissa: pilvisellä pellolla, hämärässä metsässä, hetkellisessä auringonpaisteessa ja auringon laskiessa. P20 Pron näytöltä katsellessa jokainen kuva näytti täydelliseltä! En ollut uskoa silmiäni! Ajattelin, että ehkä julma totuus paljastuu kotona tietokoneen ruudulta kuvia katsellessa. Kierreltyäni useita tunteja Vantaan metsässä, palasin kotiin ja siirsin kuvat tietokoneelle. Kuvat näyttivät edelleen todella hyviltä, mutta totta tosiaan, jotain niistä puuttui verrattuna P20 Pron näytöltä katselemiseen. Tietokone ei näyttänyt samanlaista terävyyttä ja kirkkautta kuin P20 Pro. Hyviä kuvia ne silti edelleen olivat. Katselin iltakaudet YouTube videoita, joissa arvioitiin Huawei P20 Pro kännykkää ja opin kokoajan lisää kaikesta mitä voin tehdä puhelimella. Monet kritisoivat sitä, että kuvanvakaaja ei ole käytettävissä parhailla tarkkuuksilla kuvatessa. Eli 4K:lla ja paremmalla 1080-tarkkuudella. Se ei minua haittaa sillä huonompi 1080-tarkkuus on minulle ihan luksusta! Ja sillä tasolla se kuvanvakaaja toimii. Ja hyvin toimiikin! Videot ovat hämmästyttävän hyviä vaikka puhelin ja kädet olisivat miten heiluneet kuvatessa! Käytössäni ei ole koskaan aikaisemmin ollut tämän hinta- ja tasoluokan puhelinta, joten en osaa kaivata 4K-videoihin kuvanvakaaja. Se on jo paljon, että saan kuvattua 4K videoitakin. Pitää vain käyttää kameranjalkaa tai muuten tukea puhelinta jos haluaa vakaampaa jälkeä. Huawei P20 Pro on täynnä toinen toistaan hämmästyttävämpiä ominaisuuksia! Sormenjälkilukija toimii kuin unelma! Kasvojentunnistus on ollut käytössäni lähes virheetön! Kaiuttimet ovat paremmat kuin missään käyttämässäni kännykässä tai tabletissa (ja olen käyttänyt iPad Air - tablettia)! Akku kestää rankassa käytössä helposti yli vuorokauden ja latautuu ilmiömäisen nopeasti! Kuvien ottaminen on kuitenkin parasta mitä tällä älypuhelimella voi tehdä. Jälki on useissa tilanteissa parempaa kuin järjestelmäkamerallani!
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami Puhelin on helppokäyttöinen ja siinä on laajat mahdollisuudet muokata koti-valikkoa. Hyviä puolia puhelimessa on paljon. Kameralla on helppo ottaa hyviä kuvia. Otan itse paljon varsinki muotokuvia, joten arvostan sitä, että valokuvaus asetuksia pystyy säätämään niin paljon kuin haluaa. Kuvien laatu on hyvä ja parhaat kuvat olen saanut ottaessani lähikuvia ja pimeässä. Kuvat eivät muutu edes pimeässä rakeisiksi. Kännykän kaiuttimet ovat todella hyvälaatuiset. Pitkästä aikaa viitsin kuunnella musiikkia suoraan puhelimesta. Yleensä olen tarvinnut aina erillisen kaiuttimen, jotta musiikkia jaksaa kuunnella. Myös puhelimen ulkomuoto miellyttää. Takapuoli on kaunis sinertävän liila, joka vaihtaa väriä riippuen siitä, mistä suunnasta valo sitä koskettaa. Puhelimen reunat ovat pyöreät, joka lisää käyttömukavuutta. Myös kevyen tuntuinen. Huonoja puolia piti etsimällä etsiä. Jos nyt yhden asian olen huomannut, niin se, että etukameralla jos haluaa ottaa selfien, niin kamera siloittaa ihoa, jolloin näyttää siltä, että olisi filtteri käytössä. Kaikin puolin kuitenkin puhelimeen erittäin tyytyväinen! Uskaltaisin jopa kuvailla parhaaksi puhelimeksi, jota olen käyttänyt. Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami Muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella olen erittäin tyytyväinen Huawei P20 Pro puhelimeeni. Monipuolisesti varustellun puhelimen muotoilu on käteensopiva, toimintonäppäimet loogisesti saatavilla sekä sormenjälkitunnistus toimii arjen tilanteissa sujuvasti. Puhelimen akunkesto sekä nopea lataus ja kirkas Oled-näyttö ansaitsevat kiitoksen. Puhelimen erillinen suojakuori sekä panssarilasi turvaavat arvokkaan puhelimen päivittäisessä käytössä. Nopeasti toimivat saatavilla olevat viimeisimmät sovellukset, jotka kuuluvat nykypäivän sähköiseen asiointiin mm. pysäköinti, pääsylippu, sähköinenkirjasto, sanomalehdet, yms. latautuvat sulavasti käyttöön. Puhelimen hyvin toimivan "Mirror Share" toiminteen ansiosta suoratoistopalvelut sekä valokuvat on helppo katsoa koko perheen kanssa yhdessä älytelevision suureltä näytöltä. Puhelimen mittavan muistimäärän 128 Gb ansiosta saan ladattua kaikki haluamani sovellukset sovelluskaupasta, sekä tallennettua monipuolisella kameralla otetut valokuvat ja videot vaivattomasti puhelimeen. Puhelimen tarjoaman loistavan äänimaailman ja nopean laadukkaan verkkoyhteyden ansiosta musiikki sekä äänikirjat ovat nykyisin vaivattomasti piristämässä päivää. Tehokkaasti toimivan paikannuksen sekä viimeisimmän navigointi sovelluksen ansiosta erillnen navigaattori on jäänyt tarpeettomaksi. Kyllä - voin vilpittömästi suositella Huawei P20 Pro puhelinta arkeen sekä juhlaan!
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kolme vuotta sitten
Puhelimen kamera on ylivoimaisesti paras tähän asti näkemistäni. Kenenkään tutun puhelimet eivät pysty lähelekään samaan kuvanlaatuun, vaikka niissä on ns. huippumalleja. Muuten puhelin on normaali Android luuri, tietysti prosessori on tehokas ja pystyy pyörittämään useampaa sovellusta samanaikaisesti vaivatta. Akun kesto on hyvä, päivän pärjää hyvin vaikka käyttö olisi aktiivista.
t
tyylillä

7 arvostelua

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
kolme vuotta sitten
#reklaami# Sain itselleni testattavaksi Huawei P20 Pro puhelimen. Aluksi en osannut odottaa liikoja luurista, mutta pian odotukset rupesi täyttymään. Kyseessä huippu puhelin, huippu kamera ominaisuuksilla. Akku säilyttää tehon pitkään, lataus on nopeaa. Runko kestää pölyä ja vettä. Rupesin tuottamaan paljon kuvia kameralla. Testailin kameran eri säätöjä, ja kaikki tuottivat erin omaisia otoksia. Suosittelen tätä puhelinta ehdoitta.
Sivu 1