Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 (Pie)
  • Näytön koko: 6.1 tuumaa
  • 4G (LTE)
Rank 35 kategoriassa Matkapuhelimet
Vertaa hintoja kategoriassa Huawei Matkapuhelimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

4.2 5 tähdestä

Perustuu 95 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
23.06.2019
T
Tekniikaarvostelu(6 arvostelua)
Älyttömän hyvä kamera
15.11.2018
T
Toni(2 arvostelua)
#reklaami. Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta. Monipuolisdn puhelimen testaaminen on ollut mukava projekti. Tosin oman elämän hektisyyden ei antanut mahdollisuutta syventyä testaamiseen ja kaikkien ominaisuuksien upeiden mahdollisuuksien kokeilemiseen, mutta sen perusteella mitä jo olen saanut kokeiltua, olen ollut hyvin vaikuttunut. Seitsemän henkisen perheen arjessa sekä päivätyön lisänä olevissa lisätöissä on perus toiminnot kuten puhelut, tekstiviestit, WhatsApp, sähköpostit ym. ovat olleet toimivia ja selkeitä. Ennakoiva tekstin syöttö on ollut ihan ok, ja tarjonnut ihan järkeviä sanamuotoja joita ei ole tarvinnut ihan hirveästi korjailla. KAMERA toiminnot, joita hehkutetaan ovat sen arvoiset mitä luvataankin. Tosin niistä saisi varmasti irti paljon enemmän, kun on aikaa ja ymrrystä erilaisien säätöjen käytölle. Hieman peruskameramaosemmilla ominaisuuksilla oleva tämän kiireystason ihmiselle riittäisi. Upeita kuvia kuitenkin sain siitä huolimatta. Videokuvaukseen en ole ehtinyt perehtyä kovin syvällisesti, vaikka se kiinnostaisikin. Joten siitä en voi kommentoida enempää. Ääni ominaisuuksiltaan odotin hieman enemmän mutta voimakkuudeltaan oikein mainio, koska jopa auton hurinassa kuuluu musiikin toisto hyvin. Erilaisten sovellusten toimiminen puhelimessa on perustasoa. Kaikki toimii niikuin pitääkin. Kosketusnäyttö tekee ajoittain viiveen tai on reagoimatta kosketukseen ollenkaan, mutta ei häiritsevästi. Näitä jumeja tulee vastaa kaikissa puhelimissa. Kaikinpuolinen käytännöllinen puhelin ja hankinnan arvoinen mahdollisuus.
13.11.2018
M
Mkar(1 arvostelu)
Huawein kameravarustus on huippulaatua. Ohjeitakin löytyy, mutta silti on paljon opiskeltavaa. Kannattaa muistaa, ettei hienokaan kamera ota upeaa kuvaa ilman kuvaajan näkemystä. Muitakin toimintoja (ominaisuuksia) puhelimessa on tosi paljon. Niiden sujuva soveltaminen riippuu tietysti tarpeesta. Tarvitsen usein suomenkieliseen tekstiin erikoismertkkejä. Aluksi oli päänvaivaa siitä, miten toimia. Pienen pähkäilyn jälkeen onnistuin löytämään sopivan näppäimistön. Onneksi on nuolinäppäimetkin, ne ovat tarpeen minulle, joka teen kirjoitusvirheitä helposti. Radiota ja musiikkia kuuntelen enimmäkseen matkoilla. Äänen laatu on hyvä. Tekniikan esittelyyn jälleenmyyjä sopii minua paremmin. Jos et ole teniikkaguru, älä silti säikähdä! Puhelin opastaa käyttäjäänsä.
13.11.2018
J
Jarkko Hyttinen(1 arvostelu)
#reklaami. ’Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta’. Olen nyt käyttänyt Huawei P20 Pro:ta noin viiden viikon ajan ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen puhelimeen ja sen ominaisuuksiin. Puhelin on jämäkän tuntuinen ja sitä on hyvä pitää kädessä . Puhelimen mukana tullut läpinäkyvä suojus on hyvä ja parantaa selkeästi otetta puhelimesta, joka ilman sitä on ehkä hieman "liukas". Puhelimen näyttö on iso ja selkeä, jopa pienikin teksti näkyy tarkasti. Puhelimen käyttöönotto suijui helposti ja vanhojen tietojen palauttaminen google -tililtä kävi kötevästi. Puhelimen Android käyttis on selkeä ja kaikki toiminnot löytyvät helposti. Puhelimen kameraa on kehuttu kovasti ja olen kyllä samaa mieltä, ottamani valokuvat ovat laadultaan erinomaisia. Eritoten pimeällä kuvatut valokuvat ovat olleet ylivoimaisia laadultaan verrattuna aikaisemmin omistamiini matkapuhelimiin. Kokeilin myös videokuvausta ollessani Nordic fitness expo -messuilla ja niihin en ollut täysin tyytyväinen. Otin videolle kuvaa lavalta kilpailijoista ja kuvaamani pätkät ovat ylivalottuneita, eivätkä kovin tarkkoja. Lavall oli kyllä todella voimakas valaistus ja salissa hämärää, mutta silti mielestäni laatu olisi voinut olla parempikin. Sieltä ottamani valokuvat sen sijaan ovat erinomaisia. Sormenjälkitunnistin on mielestäni erinomainen ominaisuus puhelimessa ja se toimii todella hyvin P20 Prossa. Ainoan miinuksen annan sen sijoituksesta, mielestäni parempi paikka olisi takakannessa niinkuin pikkuveljessä P20 Litessä. Akku kestää normaalikäytöllä (työpuhelimena) yli kaksi vuorokautta ja myyntipakkauksessa tullut pikalaturi lataa sen täyteen alta tunnissa. Kaiken kaikkiaan P20 Pro on ehdottomasti paras käyttämistäni puhelimista ja jopa puhelimen äänen laatuun on selkeästi panostettu. En oikeastaan keksi mitään ominaisuusia joita olisin jäänyt kaipaamaan käyttäessäni puhelinta. Siitä löytyy jo kaikki. Tuota videon kuvausta täytyy vielä kokeilla muissa olosuhteissa, josko tuolla valaistuksella oli tekemistä tuon videokuvan liiallisen valoisuuden kanssa. Kun kokeilin myöhemmin videokuvausta ns normaalivalaistuksessa, ei siinä ollut valittamista eli tuo kirkas valaistus aiheutti tuon "yli"valoisuuden. Suosittelen todella lämpimästi kaikille.
13.11.2018
J
JS(1 arvostelu)
#reklaami. Sain tämän tuotteen osana arviointiohjelmaa vastineena puolueettomasta arviosta. Laite saapui tänään. Siisti paketti, niin kuin aijemmissakin Huawei matkapuhelimissa. Laite oli helppo laittaa käyttökuntoon ja phone clone toimi hyvin Huawei p10 ja p20 pron välillä. Vielä toistaiseksi laite tuntuu hieman isolta omaan käteen, mutta uskon siihen tottuvan nopeasti. Lataus tapahtuu hyvin nopeasti ja akun kesto on mitä parhain. Kuulokkeet eivät sopineet omaan korvaan, mutta sillä ei ole itselle merkitystä kun on erilliset kuulokkeet. Laite tuntuu kaikin puolin erittäin laadukkaalta eikä ulkonäöstäkään voi miinusta antaa. Odotan innolla että pääsen testailemaan laitteen paljon kehuttua kameraa.
Sivu 1