Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (Android Q)
  • Näytön koko: 6.1 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
3.9 / 5
(44 arvostelua)
5
(25)4
(7)3
(6)2
(1)1
(5)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
10 kuukautta sitten*
Aivan kuin S9, mutta nopeampi, suurempi muisti, parempi akku ja VIELÄKIN parempi kamera. Mielestäni fantastinen matkapuhelin. Ei muuta kuin ostamaan. Nyt!
*Muokattu kolme kuukautta sitten
Käännetty
10 kuukautta sitten
Kaikin tavoin fantastinen.
Käännetty
10 kuukautta sitten
Paras matkapuhelin, joka minulla on koskaan ollut, mutta näinhän sanotaan joka kerta, kun hankkii tämän luokan matkapuhelimen...
Käännetty
10 kuukautta sitten
Todella hyvä näyttö Tuntuu vankalta ja hyvin tehdyltä. Nopea vaste sovelluksien käynnistyksessä ja valikoiden käytössä Ja ennen kaikkea loistava kamera
Käännetty
vuosi sitten
Ei hintansa arvoinen
Käännetty
vuosi sitten*
Huomaan, että matkapuhelimien tekniikan kehityksessä on tapahtunut paljon sen jälkeen kun ostin viimeksi, joka oli Galaxy S7-2016. Wow-tunne on palannut taas, mitä en itse asiassa uskonut, mutta tämä on todella huikea kännykkä, lisäksi tyylikäs. Vanha S7 oli mielestäni myös hyvännäköinen, mutta toisiin verrattuna se näyttää kivikautiselle. + loistavasta näytöstä. + Erittäin hyvä ääni kaiuttimista. + Langaton lataus, jota ilman en halua olla, kun olen tottunut siihen. + Biometria sisäänrakennettu näyttöön, joka toimii enimmäkseen hyvin. + Tämän rakennuslaatu tästä, rehellisesti sanottuna, onko joku parempi? Olen itse asiassa epävarma. + Paino on hyvin alhainen, vain 157 g, vanha S7 painoi 150 g. Voin kuvitella, että jotkut ajattelevat, että se on naurettavaa, mutta mielestäni kännyköistä, joiden paino on 175g ja yli ylöspäin, tulee kömpelöitä. + Kamera on tietenkin huippuluokkaa kuten tavallista Samsungilla. + selfie-kamerasta. Mielestäni pieni reikä on parempi kuin lovi, kuten iPhonessa. Pisara olisi toki toiminut myös, siisti efekti reiän ympärillä kasvojentunnistuksessa ainakin. + hinta. Tein hyvän diilin Comviq:in kanssa nyt, kun se oli heillä kuukauden matkapuhelimena. + Samsungin omat sovellukset voi nykyään poistaa niin halutessaan. Okei, nyt olen vuodattanut superlatiiveja S10:stä. Jos olen nyt sitä mieltä, että on niin hyvä, miksi se ei sitten saanut täyttä pottia? No... - Akku olisi voinut olla isompi, se kestää päivän, mutta ei enempää. Jos matkustaa pois useammaksi kuin yhdeksi päiväksi, laturia tai varavirtaa ei saa unohtaa. - Pikalatauksen olisi pitänyt olla nopeampi, kun monet muut valmistajat ovat onnistuneet siinä. Summa summarum todella hyvä kännykkä, jonka toivon kulkevan mukana yhtä kauan kuin S7 on tehnyt. Hyvää työtä Samsung!
*Muokattu vuosi sitten
Käännetty
vuosi sitten*
He jotka valittavat, ovat ilmeisesti kirjoittaneet arvostelunsa ennen ensimmäisten päivitysten tuloa. Tämä on aivan loistava puhelin. Sormenjälkitunnistin toimii moitteettomasti ja on nopea. Näyttö on mahtava. Se on ketterä kuin mikä, jopa ilman pelimoodia, joka vapauttaa koko prosessorin. Masar-sovellukset voi pitää muistissa pitkään. Kameraa olen kai testannut kaikkein vähiten. Mutta sekin on tähän saakka mahtava. Akku on hyvä. Ja paranee useiden latausten jälkeen. Ainoa valitettava asia on, että se latautuu edelleen suhteellisen hitaasti. Mutta se ei vaikuta minuun, koska työskentelen toimistossa. Muotoilultaan se on täysosuma. Samsung on nyt täysin samaa luokkaa iPhonen kanssa muotoilun ja laadukkuuden suhteen.
*Muokattu vuosi sitten
Käännetty
kaksi vuotta sitten
+ Erittäin hyvä kamera + Korkea suorituskyky + 3,5 mm portti + Akku
Käännetty