Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

  • Käyttöjärjestelmä: Android 10 (Android Q)
  • Näytön koko: 6.4 tuumaa
  • Lanseerausvuosi: 2019
Rank 6 kategoriassa Matkapuhelimet
Vertaa hintoja kategoriassa Samsung Matkapuhelimet
Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Hintavahti
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin
Vertaa

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Tallenna tämä tuote omalle listalle
Ilmoita minulle kun hinta laskee
Vertaa rinnakkain toisiin tuotteisiin

4 5 tähdestä

Perustuu 35 arvosteluun

Lajiteltu päivämäärän mukaan
04.05.2019
H
Huggymir
Ensimmäinen Samsung puhelimeni ja olen vaikuttunut. Nyt kun se on ollut siitä saakka kun se tuli markkinoille, ihastuu siihen joka päivä. Aiemmin minulla on ollut sekä Huawei, iPhone, Nexus-sarja ja HTC. - Tämä puhelin on yksinkertaisesti mainio. Hyvä näyttö, hyvä vaste ja puhtaan suorituskyvyn kannalta se on huippu. Ja eikä vähiten siksi, että siinä on Exynos-siru Qualcommin uusimman Snapdragonin sijasta, jolloin kaikki sujuu muutenkin kuin vettä vaan. Kamera on yksinkertaisesti upea. Koskaan aikaisemmin en ole onnistunut ottamaan niin hyviä kuvia, erityisesti puhelimen zoomilla. Herranjestas! Stereokaiuttimet ovat myös upeat ja myös kun kuuntelee musiikkia mobiilin Dolby Atmosin kautta (jossa voi myös vaihtaa taajuuskorjaimen saadakseen optimaalisen äänen). 128gb on enemmän kuin tarpeeksi ja ellei se riitä voi laittaa vielä lisää. Eikä siinä vielä kaikki: Samsung päivittää aina ohjelmistot nopeasti ja tekee niin nytkin - erotuksena Huaweista. Puhelin on täysosuma ja aion pysyä Samsungissa erittäin pitkään tämän jälkeen. Suosittelen sitä koko sydämestäni!
Käännetty
14.04.2019
t
tiger40
Sormenjälki ei toimi kuten Samsung kuvailee, pettynyt, siirryin iPhone 8:sta Samsung S10 Plus 512GB:hen. Uskoin Samsungiin, joka kuvaa (sormenjälkeä ja akkua), ja kuvaukseen matkapuhelimesta ja Samsungin verkkosivuilla olevaan palautteeseen. Epätodellista, mitä he kirjoittavat matkapuhelimesta, keksittyä houkutellakseen ihmisiä ostamaan sen, mutta se on kaukana todellisuudesta. Halusin perua kaupan, mutta toistaiseksi Samsungilta ei ole kuulunut. iPhone 8 256Gb on paljon enemmän hintansa arvoinen ja Applen tuki paljon parempi kuin Samsungin. Ostohetkellä valitsin toimituksen kotiin, mutta se lähetettiin edustajalle. Samsungilla on todella huono palvelu.
Käännetty
01.04.2019
W
Wicked261
Aion olla rehellinen ja sanon, että tämä on ensimmäinen Galaxy S -malli, jonka vakavasti harkitsin jättää ostamatta tämän reiän, infinity-O:n, hole-punch:in vuoksi.. no, kutsu sitä miksi haluat. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Samsungin olisi pitänyt tyytyä samanlaiseen etukameraan kuin S10/S10e:ssä tai jättää etupuolen kamera pois. Tuntuu, että tämä kokonaisuus on puhtaasti markkinointia varten (katsokaa mitä osaamme) eikä mitään muuta. Kahden viikon käytön jälkeen minun on silti myönnettävä, että en ajattele sitä kovin paljon. On kuitenkin joitakin sovelluksia, jotka eivät selviä "reiästä" niin hyvin ja se voi olla hieman häiritsevää. Se riittää tästä hi**n reiästä. Valitsin itse tämän, koska minulla oli ennen S8+ ja olen tyytyväinen sen kokoon sekä siihen, että tässä on 4 100 mAh akku! Akunkesto eroaa huomattavasti verrattuna S8 +:an, jossa on 3 500 mAh akku. Ehkä se on se musta aukko, joka säästää myös jonkin verran virtaa.. =) Näyttö on muutoin huomattavasti kirkkaampi kuin aiemmat mallit ja HDR10+ tekee näytöstä miellyttävämmän. Kamera tai kamerat takana ovat todella hyvät. Todella suuren eron tekee se, että vihdoin on laitettu linssi laajakulmakuvia varten. Olen aina kokenut heidän kameransa vähän liian ”zoomaaviksi”. Toki niissä on vähän toivomisen varaa pimeässä kuvatessa, jossa S10:llä ei ole mitään mahdollisuuksia Pixel 3-puhelimia vastaan. Samsungin uusi One UI tarjoaa myös paljon mukavamman tunnun kuin vanha TouchWiz. Jatkossa pitää kuitenkin sallia käyttäjän poistaa Bixby. Mutta Bixby-napin uudelleen ohjelmoinnin salliminen on pieni askel oikeaan suuntaan. Ensimmäinen kerta, kun itse asiassa pidän Samsungin UI:ta parempana kuin "Stock Android". Ja sen kanssa, että Samsung myy kännyköitä Samsung Exynos 9 Octa CPU/Mali GPU:lla EU:ssa ja monissa muissa osissa maailmaa, joutuu elämään tai tuomaan itse maahan. + Näyttö + Akunkesto + Mahtava teho + 128 GB vakiona (+ SD-kortti) + Kaiuttimet + One UI + Kamerat - Näyttö (reikä) - Bixby
Käännetty
28.03.2019
s
shinigamidesu
Loistava puhelin. Ei valitettavaa
Käännetty
26.03.2019
c
cq0
Toinen prosessori EU:ssa. Palautin sen takaisin, koska se oli hidas. Sen tilalle tulee Mi9.
Käännetty
Sivu 1