2.8 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
18.07.2019
  Pyykkikone saapuessaan ollut lommoinen. Tilattu kotiinkuljetuksella.
  08.07.2019
  Muokattu 18.07.2019
   Myyjä neuvoi ja oli asiallinen.
   17.07.2019
    Maksat ekstraa, että saat tilaamasi tuotteet haluamanasi päivänä kotiinkuljetuksella ja sitten soitetaan, että voitaisko tuoda joku muu päivä. Ei enää ikinä mitään kotiinkuljetuksella tästä paikasta.
    17.07.2019
     Hyvä kone sopivaan hintaan. Illalla varasin ja aamulla hain liikkeestä. Hiljainen, tehokas, 9 kg eli peiton voi hyvin pestä, kaikki toimii kuten pitää. Huippuostos!
     16.07.2019
      Olemme odottaneet tilaamiamme tuotteita jo 12 päivää eikä niitä kuulu ei näy. Jos olisimme tienneet että tilauksen saamisessa kotiin menee näin kauan emme olisi tehnyt tilausta. Yleensä tilaamamme tuotteet ovat olleet kotona 2 pv: n päästä ja siksi tämä on todella pettymys. Opimme että emme enää tilaa.
      12.07.2019
       Huono kestää liian kauan tilasin viime perjantai ja maksoin toimitus premium 5,90€ pika 2-3 arkipäivä mutta mitä tää paska on meni jo viikon...
       11.07.2019
        Tapahtui muutaman päivän sisällä sekä Vantaan Tammiston että Helsingin Forumin Giganteissa: Tein aamupäivällä Collect@Store-tilauksen joka luvattiin tunnissa noutovalmiiksi. Tuote ei saman päivän kuluessa ilmestynyt noudettavaksi joten lähdin paikan päälle kysymään asiasta. Jonotuksen jälkeen (Forumissa yksi ihminen töissä hoitamassa noudot, palautukset ja muut ei-kassan asiat, runsaasti hermostuneita asiakkaita) leviteltiin käsiä ja sanottiin että ei tiedetä mitä tilaukselle on käynyt eikä tuotetta ilmeisesti ole saatavilla. Jatkossa asioin kilpailijalla..
        09.07.2019
         Helppo tilata
         09.07.2019
          Varausta ei ollut huomioitu myymälässä mitenkään vaikka sen tekemisestä oli useampi tunti, olisivat siis voineet myydä tuotteen loppuun (tarjous). Piti odotella että myyjä haki varastosta ja silloinkin toi ensin väärän tuotteen kun ei viitsinyt katsoa varausta kunnolla.
          08.07.2019
           Luvattiin, että tuote on varastossa ja että toimitus kestää 4-6 arkipäivää. Nyt on jo kulunut 14 arkipäivää eikä ole hajuakaan milloin se tulee (pätemättömien idioottien tekemillä nettisivuilla lukee yhä "Toimituksen tila: Tilaus vastaanotettu"). Otin yhteyttä heihin (karmean kotisivun kautta) ja selvisi, että tilaukseni oli yksinkertaisesti unohtunut. En tiedä miten puolen miljardin vuosittaisen liikevaihdon omaava lafka pystyy kusemaan näin yksinkertaisen homman... Sain tuotteen ja 10€ anteeksipyynnön (tilille). Tällä kertaa tilaus lähetettiin nopeasti. Paitsi että tilaus lähetettiin eri paikkaan kuin sen alunperin tilasin ja tilauksessa nimeni oli kirjoitettu väärin (kahdessa eri kohtaa).
           08.07.2019
            Kun maksan luottokortilla, sivusto haluaa pankki varmennuksen. Mitä järkeä on maksaa luottokortilla jos pitää pitää myös Pankin tunnuslukuja mukana. Lisäksi joudun laittamaan väärän postinumeron, jotta saan paketin haluamaani toimipisteeseen. Sivulta on hankala löytää haluamiaan asioita, eli asioihin menee paljon aikaa.
            27.06.2019
            Muokattu 07.07.2019
             Tuotetta ei ollut varattu myymälässä, vaan myytiin "ei oota"!!!!!!!!!!!
             05.07.2019
              Erittäin ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu.
              05.07.2019
               Tilauksen yhteydessä ei tullut ilmi, että tuotteen toimitus alkaa vasta kuukauden kuluttua. Sen sijaan selvästi näytettiin, että toimitusaika on 4-6 päivää. Vielä hankalampaa on, että www-sivujen chat ei toiminut eikä mistään löytynyt sähköpostiosoitetta, johon voisin lähtettää tilauksen peruutuksen. Kunnolla keppiä www-sivujen toimittajille! p.s. Tämä asiakaskysely antaa myös itselleni tietoa gigantin asiakaspalvelusta. Jos lähiaikoina sähköpostiini ilmestyy tarjous auttaa tilaukseni peruuttamisessa, niin tällaisilla asiakaskyselyillä voi olla todellakin merkitystä. Muussa tapauksessa nämä ovat vain asiakkaan ajan haaskausta.
               04.07.2019
                Arvoitu saapumisaika tilausvahvistuksen 4-6 arkipäivästä olikin oikeasti 10 arkipäivää. Olisin valinnut eri toimitustavan, jos olisin tiennyt todellisen toimituksen keston.
                Sivu 1