Markkinoiden paras
palautusoikeus. Varaa netistä
ja nouda myymälästä.

http://www.gigantti.fi

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
Maksu suoraan
Lasku
Osamaksu
Etukäteismaksu
Maksu tekstiviestillä
Postiennakko
Bitcoin
Maksuaikamalli
PayPal

Ilmoita meille, jos löydät virheellisiä tietoja!

Tämä kauppa sijaitsee maassa Suomi. Hinnat näytetään valuutassa EUR. Voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla kielillä: suomi.

Yksityiskohtaiset tiedot Gigantti on saanut arvosanan (4.33)
 •  
  Klikkaa tähtiä antaaksesi arvosanasi
Sinun täyty olla sisäänkirjautunut voidaksesi kirjoittaa arvostelun.

Lajittele:
 • Tilaus
  Tämä arvostelu odottaa hyväksyntää
 • Hyvä
  Nettikauppa toiminut kuten pitääkin. Collect@store-tilaus ei toiminut, eli kun menin liikkeestä hakemaan siellä ei tiedetty eikä löydetty tilaustani. Onneksi löysin itse yhden tuotteen telineestä. Liikkeessä todellakin hyökätään kuin hai kimppuun heti kun sisälle astuu. Saa tosin rauhassa katsella, kun jaksaa ilmoittaa joka myyjälle siitä erikseen.
  4 kk sitten
 • Täysin hyödytön
  Ostimme Gigantin verkkokaupasta pyykinpesukoneen kuljetuksella ja asennuspalvelulla. Pyykinpesukone ei sopinut tavalliseen varta vasten rakennettuun pesukonepaikkaan, sillä sähköjohto oli liian lyhyt. Tuotteen tiedoissa ei ollut mainittu, että pesukone on tarkoitettu hobittien asuntoon ja siksi sitä ei voida asentaa tavallisiin kiinteistöihin. Asentajat levittivät kätensä, asiakaspalvelu hoiti asian huonosti ja pesukoneen palautuksesta olisimme joutuneet maksamaan 59e ylimääräisiä rahtikustannuksia. Ei jatkoon.
  11 kk sitten
 • 2016-07-27 - Vuosi sitten. Tätä aikaisempia arvosteluja ei lasketa mukaan kaupan arvosanaan.

 • Täysin hyödytön
  Muutaman kerran käyneenä tuntuu ettei saa katsella rauhassa vaan kimpussa on joko vartija tai 10 myyjää. Hyvähän se on että huomioidaan mutta liika on liikaa.

  Ikinä ei ole mainostettua tuotetta vaan aina "ylösmyydään" johonkin "korvaavaan" malliin. Saman selityksen on saanut moni tuttuni. En mielelläni asioi enää ko. lafkassa.
  1 vuosi sitten
 • Erinomainen
  Muutaman kerran olen päätynyt ostamaan tuotteen Gigantin netistä kun etsimäni tuote on ollut halvimpien joukossa (ei aina tosin kaikkein halvin) sekä sen lisäksi oikeasti ostettavissa. Näyttää että tämä hintakilpailu tekee sen että monessa paikassa hinta on kyllä kohdallaan mutta tavaraa ei voi ostaa... Palautusoikeutta joutunut käyttämään kerran ja ainakaan siitä kerrasta ei moitittavaa.
  1 vuosi sitten
 • Täydellinen
  Tilasin Gigantista alennuksessa olevat Sennheiser RS 175 kuulokkeet.

  Toimitus oli nopea ja tuote toimi moitteetta. En kuitenkaan pitänyt ostamiani kuulokkeita jo ennestään omistamieni langattomien, myös Sennheiserin valmistamien, kuulokkeiden veroisina.

  Päätin palauttaa kuulokkeet joka Gigantilla on äärimmäisen helppoa. Lähetin paketin takaisin Postin asiakaspalautuksena. Rahat tulivat takaisin kohtuullisen ajan kuluttua.

  Erinomaista palvelua!
  1 vuosi sitten