2.8 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
27.06.2019
  M
  ML(1 arvostelu)
  Kaikki meni niinkuin pitikin, kone toimii hienosti
  26.06.2019
   Ostin Robot Roomba imurin, Palvelu / varaus erittäin tyytyväinen näihin mutta, tällaiselle reilusti yli 70 v harmillista ohjevihkosta puuttui suomenkieliset sivut.
   26.06.2019
    Olen varannut mikroaaltouunia nettikaupasta, tulin Noutamaan myymälästä: Gigantti Helsinki Itäkeskus, olen todella epätyytyväinen teidän palvelusta: 1. minun tilaukseni ei ollut valmiina 2. myymälässä oli pelkkä kassa myyjä ja osastomyyjä, he olivat varattuja eivätkä he pysyneet autamaan ja palvelemaan minua. 3. minulla oli kiire, ja minä haluaisin mahdollisiman nopeasti saada mirkroa. 4. Minulla oli pakko tehdä kaikki itse, kaydä hakemassa mikroa hyllypaikasta, tuoda kassalle ja maksa -> vaikka nouto myymälästä tarkoittaa - tulla, maksa ja lähteä, eikö niin?
    25.06.2019
    Muokattu 26.06.2019
     ei tarvinnu spekuloida kaikki oli selvää pässinlihaa heti
     24.06.2019
      1. Gigantin sivuilla tuote luki olevan maanantain päivän alennus. Valvottuani vuorokauden vaihteeseen sain kokea että hinnat eivät tulekaan silloin voimaan, mutta en myöskään löytänyt mistään tietoa tarkemmasta ajankohdasta. Seuraavana aamuna kokeilin useasti eikä edelleenkään ollut päivittynyt. 2. Lipulta kun tuote oli saatavilla alennushinnalla, tietojen täyttö ei onnistunut tietokoneeltani Safari selaimella. Kentät ilmoittivat että kaikki tiedot tulee täyttää mutta yhtäkään tyhjää kenttää ei ollut. 3. Myöskin toimituspaikan vaihtaminen oli hankalaa kun järjestelmä ei karttanäkymässä suostunut vaihtamaan postinumeroa. + hyvänä se että lopulta tietojen täyttäminen onnistui puhelimen kautta, vaikka selain oli sama.
      24.06.2019
       Varasin netin kautta mobiililaitteella television. Kaikki meni kolmannella kerralla läpi hyvin ja sain seuraavaan päivänä viestin, että televisio on noudettavissa. Olin myös tietoinen toisesta tarjouksesta, josta oli kiinnostunut, mutta en kokenut tarvetta varata tuotetta. Saavuin myymälään hakemaan televisiota, mutta ensin noudin toisen tuotteen mukaani toiselta osastolta. Television saadakseen oli yhteyttä otettava tv-osaston myyjään. Käyskentelin määrätietoisesti osastolle ja silmäilin televisioita, josko olisin nähnyt tv:n jonka varasin ja sen löysinkin. Tv-näytti hyvältä ja kuva oli tarkka. Siihen sitten pyörimään avonaiselle alueelle osastolla ja katsomaan josko saisi katsekontaktia myyjään. Päätäni sotkan lailla hetken pyöriteltyäni sain tietää että olen ilmeisesti näkymätön tai enintään vain yhdestä ilmansuunnasta näkyvä ja niitä ilmansuuntia ei tässä gigantissa myydä. En siis saanut televisiota, koska minua ei syystä tai toisesta huomattu. Hammasharjat jätin hyllyyn, koska hampaiden pesu ei enää onnistu, kun herneet on nenässä. Tämä ei toki ole ensimmäinen kerta tässä myymälässä kun myyjät luulevat että minulla on rutto, mutta nyt se oli viimeinen, näiden herneiden kanssa ei pysty edes hengittämään saati sitten mennä takaisin giganttiin. Toisaalta täytyisi antaa täydet pisteet, koska juteltuani lompakkoni kanssa hän sanoi, että tämä oli parasta koskaan, kun ei laihana viitsi rannalle ollenkaan.
       19.06.2019
        Jääkaappi oli juuri sellainen kuin piti ja ovi ei aukea itsekseen kuten vanhassa toimitus ja laskutus oli juuri kohdillaan H.H
        18.06.2019
         Muuten olin tyytyväinen, mutta tilasin tuotteen pikatoimituksella(2-3arkipäivää oli lupaus), toimitus kesti viisi arkipäivää!! Tilasin tuotteen keskiviikkoiltana ja tuote oli haettavissa seuraavan viikon keskiviikkona, maksoin pikatoimitus lisää 5,40e!!
         04.06.2019
         Muokattu 16.06.2019
          Yritin peruuttaa verkosta ostamaani tuotetta vuorokauden kuluttua tilauksesta,mutta se ei onnistunut,vaikka tilauksia oli ilmoitettu lähetettäväksi 7.6.lähtien. Eli joudun nyt vastaanottamaan tilauksen ja viemään tuotteen myymälään ja rahatkin vielä palauttamatta.Todella joustamatonta....
          15.06.2019
           Kaikki sujui helposti, sekä tilaus että maksutapa. Ei moittimista !! Ja se , että sain / saan tuotteen, joka on monesta paikasta jo loppu.
           14.06.2019
           Muokattu 15.06.2019
            toimituksen hitaus. USA;sta tulee nopeammin kuin teiltä.
            13.06.2019
             Systeemi toimi mainiosti. Noudin ja maksoin mikron kolmen tunnin kuluessa varauksesta. Olisin voinut halutessani vaihtaa toiseen paremmin sopivaan.
             13.06.2019
              Verkkokaupasta ostetun tuotteen mukana ei minkäänlaista käyttöohjetta. Asiakaspalvelun chat ei vastaa.
              13.06.2019
               M
               MTZ(1 arvostelu)
               Tilasin kasan tavaraa netistä tältä myyjältä. toimitusaika kaikilla 3-5 työpäiävää. Osa tavarasta tuli 6 päivän jälkeen. Ei itseä haitannut. Mutta osa tavaroista eivät olleet saapuneet ja otin kahden viikon päästä yhteyttä missä ovat. Ilmoittivat että tavaroita ei ole enään heillä. Eivät siis itse ilmoittaneet mitään asiasta vaan odottivat että asiakas alkaa selvittään. Heidän nettichatti nakkasi kaksi kertaa pihalle ilman mitään syytä ( väitti että en ollut aktiivinen chatissa vaikka itse sanoivat että odota tutkitaan tapausta). En kyllä suosittele netistä ostamaan mitään. suoraan haku myymälästä ei ole ollut ongelma.
               12.06.2019
                Verkkosta tilaaminen, Toimitusilmoitus.Ym.
                Sivu 2