2.3 5 tähdestä

Lajiteltu päivämäärän mukaan
30.08.2019
r
rkoivukangas(1 arvostelu)
En voi mitenkään suositella. Tilasin tietokoneen osia tulevaan koneeseen ja tilasin powerista prosessorin. Kaikki muut osat tuli viikossa, mutta powerilta odotin prosessoria 3 viikkoa eikä ole näkynyt. Valitsin siis click&collect ja tuli viesti että pitäisi kestää n. 3-7pv, ja meni 3 viikkoa kunnes päätin että taidampa ostaa sen prosessorin muualta.
22.05.2019
M
Mvati(33 arvostelua)
Silloin tällöin löytyy hyviä tarjouksia. Ylipäätänsä aika kallis. Asiakaspalvelu on hyvää.
30.04.2019
V
VIISIKANTA(1 arvostelu)
Ostin oled 55" television ja hetken kuluttua tuli arviointipyyntö k.o. tuotteesta Powerilta. Arvioin tuotteen ja laitoin siihen myös maininnan että yrittävät myydä kalibrointia kertoen että vain tällä toimella saadaan sinisyys pois. En sitä ottanut, kuva erittäin hyvä ilman satasen kalibrointia. Arvioinnistani Power oli jättänyt negatiivisen palautteen pois ja jätti vain positiivisen. En ikinä enää arvioi Powerin tuotteita heidän sivuilleen, ovat näemmä kovin herkkähipiäisia...valitettavasti on pakko antaa edes 1 tähti.
26.03.2019
J
Jaska(1 arvostelu)
Sain sen mitä hain ja palvelu oli asiallista.
03.02.2019
h
hessu(1 arvostelu)
Takuu ei toimi mitenkäänpäin, tuotteet ylihintaisia paskoja. (jos tuotteita siis on laisinkaan)
Lajiteltu päivämäärän mukaan
Vanhat arvostelut

Yli vuoden vanhoja arvioita ei huomioida arvioiden keskiarvossa.

19.03.2018
R
Riczhaw(1 arvostelu)
Kaksi kertaa ostanut tuotteen tarjouksesta, koska Powerilla on ollut halvin hinta. Molemmilla kerroilla olen ostanut tuotteen netistä, saanut vahvistuksen, että se on noudettavissa ja kun olen mennyt sitä paikan päälle noutamaan, sitä ei ole ollut olemassakaan. Kumma, että tulee aina vahvistusviestit että tuote on kerätty ja se on noudettavissa. Myyjät tarjoavat tilalle sitten kaupassa samaan hintaan huonompaa tuotetta eikä alennusta voi antaa. Myyjän mukaan Click&Pick -toiminnallisuus on ongelmallinen eikä toimi oikein ja kehottavat reklamoimaan prosessin mukaan. Ajettuani turhaan autolla toistasataa kilometriä noutamaan olemattomia tarjouksia, sain reklamaatiosta 20 euron lahjakortin. SIllähän saakin varmaan jonkun olemattoman pölypussin tms. seuraavalla kerralla kun ne pääsevät loppumaan. Kolmatta kertaa ei enää tule. Vastaavaa ongelmaa ei ole koskaan ollut kenelläkään kilpailijalla, joten ostan kilpailijalta, koska siellä ainakin tuote on oikeasti olemassa.
26.01.2018
S
ShinyAriados(3 arvostelua)
Tosi hyvä myymälä mutta hinnat ovat vähän kalliimpia kuin muissa myymälöissä... Suosittelen!
14.01.2018
A
Alcedinidae(4 arvostelua)
Ostin jääkaapin tarjouksesta. Hinta oli markkinoiden edullisin, mutta tarjous ei astunut voimaan silloin kuin mainoksissa mainostettiin. Tarjouksen akvivoitumista joutui odottamaan puoli päivää. Tuote matkasi toista viikkoa postin mukana, ei ollut onneksi kiirellinen hankinta. Hintataso hyvä, hidas toimitus ja tarkkaavaisuutta tarjouksien kanssa vaaditaan.
10.12.2017
I
Ianuarius(18 arvostelua)
Löytyi sitä mitä pitikin, hinta kohdillaan ja palvelu mukavaa ja asiallista.
19.08.2017
b
bearski(1 arvostelu)
Hyvä kauppa
15.08.2017
S
Shoppailija(5 arvostelua)
Halvat hinnat vain mainostetuissa tuotteissa ja nekin suoraan samoja tarjouksia kuin kilpailijoilla. Powerilla tosin kaikki on aina loppu, joten niiden perässä en enään liiku. Missä myyjät???? Pyörin myymälässä lähes puolituntia löytämättä myyjää mistään. Kassallakaan ei ollut ketään kun siihen saavuin. Läppäriä olin tullut hakemaan, mutta jäi ostamatta.