Näitä haluamme ostaa Black Fridayna

Jo Black Weekin aikana voi tehdä todella hyviä ostoksia, mutta parhaat tarjoukset kaupoissa on usein Black Fridayna. Olemme seuranneet halutuimpia tuotteita, joiden kuluttajat toivovat olevan vielä edullisempia tämän vuoden suuren alepäivän aikana.

Oletko jo löytänyt lyömättömän tarjouksen Black Weekin aikana? Jos et, voit tehdä samoin kuin monet muut ja toivoa, että Black Fridayna juuri sinun haluamasi tuote on tarjolla erityisen edulliseen kampanjahintaan.

Paras tapa seurata, missä myymälöissä on parhaat hinnanalennukset Black Fridayn ja Black Weekin aikana, on katsoa Hintaoppaasta – olemme tarkistaneet, mitkä ovat seuratuimpia tuotteita ennen perjantaita.

Tässä kymmenen Black Fridayn seuratuinta tuotetta ja kategoriaa:

Aiempien vuosien trendi teknologian ostamisesta Black Weekin ja Black Fridayn aikana jatkuu myös vuonna 2021. Seuratuimpia tuotteita ovat Sony PlayStation 5 (PS5), ja sen jälkeen Apple AirPods Pro ja Nintendo Switch (2019).

Jos laajennamme listaa sataan seuratuimpaan tuotteeseen, listalla on myös muita kuin teknologisia tuotteita, kuten Philips Premium Airfryer XXL HD9867, Dyson V15 Detect Absolute ja Britax Max-Way.

Teksti:
Daniel Haaf

Julkaistu:
25 marraskuu 2021

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Lue lisää

Kuva: leolintang, iStock.com

Täältä löydät kaikki Black Friday ‑tarjoukset

Älä missaa Black Weekin parhaita tarjouksia. Tahdomme auttaa sinua löytämään tuotteet, joiden hinnan laskemista olet odottanut. Siksi keräsimme vuoden tärkeimpien alennusmyyntien kaikki tarjoukset samaan paikkaan.

Lue lisää ja tutustu Black Friday ‑tarjouksiin

Kuva: Albina Gavrilovic, Shutterstock

Shoppaile fiksummin Black Fridayn aikana

Alennusmyynnit luovat painetta ostaa nopeasti ennen kuin tuotteet loppuvat. Me Hintaoppaalla kannustamme fiksumpaan shoppailuun ja autamme sinua tekemään viisaita ostopäätöksiä marraskuun alennushuumassa.

Lue lisää vinkkejä miten välttää virheostokset Black Fridayn aikaan