Shoppaile fiksummin Black Fridayn aikana

Autamme sinua tekemään viisaita ostopäätöksiä ja löytämään aidosti parhaat tarjoukset alennushuumassa.

Alennusmyynnit luovat painetta ostaa nopeasti ennen kuin tuotteet loppuvat. 

Vaikka Black Friday on kokonaisuudessaan vuoden edullisin ostospäivä, kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole tarttumisen arvoisia. Me Hintaoppaalla kannustamme fiksumpaan shoppailuun ja autamme sinua tekemään viisaita ostopäätöksiä marraskuun alennushuumassa.

Pohdi siis tarkkaan, mitä tarvitset ja varmista Hintaopasta käyttämällä, että saat tuotteet varmasti edullisimpaan hintaan.

Hintaoppaan täsmävinkit marraskuun alennushuumaan ja Black Fridayhin:

1. Suunnittele ostoksesi etukäteen. Pysähdy pohtimaan, mitä tarvitset ja miksi. Älä tartu tarjouksiin vain sen takia, että ne vaikuttavat houkuttelevilta ja hyviltä.

2. Tutustu hintahistoriaan. Black Fridayna voit tehdä todellisia löytöjä, mutta osalla tuotteista hinnat myös nousevat. Käyttämällä Hintaoppaan hintahistoriaa saat selville, onko tuotteen hinta poikkeuksellisen hyvä vai onko sen saanut halvemmalla jonain muuna ajankohtana.

3. Vertaile eri kauppojen hintoja. Tarkista hinta useammasta eri kaupasta. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota aidon ja läpinäkyvän vertailun yli 1 000 verkkokaupan välillä.

4. Älä sorru impulssiostoksiin. Kun huomaat stressaavasi, mene kävelylle tai keitä kuppi kahvia. Ostopäätöstä ei kannata tehdä hetken huumassa tai stressaantuneena.

5. Seuraa tarjouksia ja aseta hintavahteja jo ennen Black Fridayta. Suurta alennuspäivää vietetään 26.11., mutta monissa kaupoissa tarjouksia nähdään jo aikaisemmin. Aseta kiinnostaville tuotteille hintavahdit jo nyt!

Teksti:
Hintaopas

Julkaistu:
12.11.2021

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Luitko jo nämä?

Kuva: Estherpoon, Shutterstock

Kulutuspsykologia selittää, mitä meissä tapahtuu alennusmyyntien aikana

Alennusmyynnit herättävät tunteita, jotka juontavat juurensa niin henkilökohtaisiin arvoihin kuin evoluutioonkin. Erikoispsykologi Maarit Lassander kertoo, kuinka ymmärtää paremmin itseään alennusmyyntien keskellä ja toisaalta kuinka selvitä niiden läpi pää kylmänä ja lempeydellä.

Kuva: Michael Nivelet, Shutterstock

Vertaile hintoja, älä prosentteja – Näin vältät vedätykset Black Fridayna

Black Friday on vuoden edullisin ostospäivä, mutta kaikki alennukset eivät välttämättä ole hyviä. Näiden vinkkien avulla saat selville, onko tarjous tarttumisen arvoinen.

Kuva: Lena Ivanova, Adobe Stock

Monien tuotteiden hinta nousee Black Weekin aikana

Todella monen tuotteen hinta laskee Black Fridayn ja koko Black Weekin ajaksi. Tilastojemme mukaan vuoden suurimpien alennusmyyntien aikaan on hyvä mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Varo kuitenkin keinotekoisia alennuksia!

Kuva: christin hume, Unsplash

Black Weekin suosituimmat haut

Arvaatko, mitä tuotetta haettiin eniten viime Black Fridayn ja Black Weekin aikana? Kerromme, mitkä tuotteet kiinnostavat kuluttajia eniten.

Kuva: GeorgeRudy, iStock.com

Tuotteet, joiden hinnat nousevat vaivihkaa eniten ennen Black Fridayta

Osa kaupoista nostaa hintoja vaivihkaa ennen Black Fridayta ja muita suuria alennusmyyntejä. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka suuri todennäköisyys tälle on suosituimmissa kategorioissamme.