Usko Kantri-Jakea: Näin löydät parhaat Black Friday -tarjoukset

Kantri-Jake kertoo viisi vinkkiä, joiden avulla pysyt kartalla Singles’ Day, Black Friday ja Cyber Monday -hulinassa ja löydät aidosti hyvät tarjoukset.

1. Tarkista tuotteen hinta useista kaupoista

Kun eteesi osuu hyvältä kuulostava tarjous, ei kannata klikata tuotetta ostoskoriin heti ensimmäisestä kaupasta, vaan tarkistaa ensin onko tarjous todella niin hyvä, miltä se vaikuttaa. Vertaile usean kaupan välisiä hintaeroja esimerkiksi Hintaoppaan avulla.

2. Katso tuotteen hintahistoria

Tuotteiden hinnat vaihtelevat ja monet kaupat muuttavat hintojaan jatkuvasti. Yksi suosittu keino saada tuote näyttämään halvemmalta on ensin nostaa sen hintaa, sitten laskea sitä ja lopuksi verrata “uutta” hintaa vanhaan hintaan. Näin alennusprosentit saadaan mahdollisimman suureksi. 

Saat totuuden helposti selville Hintaoppaan hintahistorian avulla. Se kertoo, mikä on ollut kunkin tuotteen alin hinta kaupassa X. Näin voit katsoa, onko tuotteen hinta alennuspäivänä poikkeuksellisen hyvä vai onko sen saanut halvemmalla jonain muuna ajankohtana.

Esimerkiksi Polar Ignite -urheilukellon hinta on vaihdellut viime kuukausien aikana useita kymmeniä euroja. Halvimmillaan kello maksoi lokakuussa 99 euroa. Jos siis kellon löytää Black Fridayn tarjouksista sitä halvemmalla, voi tarjousta pitää aidosti hyvänä.

3. Aseta hintavahti ja ulkoista tarjousten etsiminen

Hintaoppaassa voi asettaa hintavahdin, joka ilmoittaa aina, kun tuotteen hinta tippuu. Voit itse valita, haluatko saada ilmoituksen sähköpostitse, tekstiviestinä tai push-ilmoituksena suoraan puhelimeesi. Näin sinun ei tarvitse jatkuvasti itse seurata hintojen muutoksia. Tuoteseurannan aktivoit klikkaamalla “Hintavahti” -painiketta, joka löytyy kunkin tuotteen tuotesivulta ja sovelluksesta klikkaamalla kellon kuvaa.

4. Tee listoja

Hintaoppaan kirjautuneena käyttäjänä voit luoda listoja, joihin kerätä omat suosikkituotteet. Napauta tuotteet listalle ja näet sekä niiden halvimmat hinnat että listan yhteishinnan yhdellä silmäyksellä. Voit myös jakaa listoja perheen ja ystävien kanssa. Lista on kätevä tapa pysyä perillä esimerkiksi joululahjahankinnoista.

5. Käytä hintaskanneria kivijalkakaupassa

Jos olet ostoksilla kivijalkakaupassa, ota esiin Hintaoppaan maksuttomasta sovelluksesta löytyvä hintaskanneri. Hintaskannerilla voit skannata tarjouksessa olevan tuotteen viivakoodin ja Hintaopas näyttää sinulle tuotteen hinnan muissa verkkokaupoissa. Näin tarkistat ennen ostamista, saako tuotteen halvemmalla jostain muualta.

Maksuton Hintaopas -sovellus saatavilla Apple ja Android-puhelimiin.

Katso yli 1000 kaupan aidot Black Friday hinnanalennukset helposti täältä

Singles’ Day 2021 -tarjoukset löytyvät kootusti täältä

Verkkokauppojen kaikki Cyber Monday 2021 hinnanalennukset täällä.

Lue lisää

Kuva: leolintang, iStock.com

Täältä löydät kaikki Black Friday ‑tarjoukset

Älä missaa Black Weekin parhaita tarjouksia. Tahdomme auttaa sinua löytämään tuotteet, joiden hinnan laskemista olet odottanut. Siksi keräsimme vuoden tärkeimpien alennusmyyntien kaikki tarjoukset samaan paikkaan.

Lue lisää ja tutustu Black Friday ‑tarjouksiin