Kuukauden peli: Hoa

Kauniisti piirretty ja stressitön peli tietokoneelle, Xboxille, PlayStationille ja Switchille

Teksti: Daniel Haaf

Julkaistu: 24. kesäkuu 2021

Tämä artikkeli on kirjoitettu Hintaoppaan toimituksessa. Kukaan muu ei ole vaikuttanut sen sisältöön. Artikkelissa ei ole maksettuja linkkejä, eikä siihen liity muuta mainosyhteistyötä.

Hoa on kauniisti piirretty peli rauhallisten ongelmanratkaisupelien ystäville.

Pelaaja on muistinsa menettänyt pikku keiju, joka ei tiedä edes, mistä hän on kotoisin. Tavoitteena on saattaa hänet kotimaahansa ja selvittää, kuka hän on ja miksi hän on lähtenyt perheensä luota.

Keijun kotiseudulla käy ilmi, että kaikki alueen asukkaat ovat vaipuneet syvään horrokseen. Pelaajan täytyy herättää heidät selvittääkseen, mitä he tietävät, ja saadakseen apua matkallaan Land of the Spirits ‑unimaailmaan.

Tarinan edetessä keiju saa uusia voimia, jotka auttavat visaisten pulmien ratkaisemisessa.

Pelistudio Scrollcatin tuottama Hoa on kokonaan käsin piirretty. Rentouttava musiikki täydentää pelin visuaalista ulkoasua.

Hoa on loistava valinta kaikille, jotka kaipaavat rauhallisia pelihetkiä.

Täältä löydät Hoan omalle laitteellesi

Täältä löydät kaikki kuukauden pelimme

Lisää vinkkejä stressittömistä ja rauhallisista peleistä

Jos haluat lisää vinkkejä rentouttavista ja rauhallisista peleistä, tutustu artikkeliimme, jossa esitellään seitsemän stressitöntä peliä. Niiden joukossa ovat muiden muassa Firewatch, Stardew Valley ja RiME. Artikkelissa on lyhyt kuvaus ja videopätkä kustakin pelistä sekä linkkejä niitä myyviin kauppoihin.

Täällä voit tutustua kaikkiin pelivinkkeihimme.