Hintaopas

gsmgtx

Liittynyt 2017-11-10
4
Kontribuutio
1
Annetut äänet
Verkkokauppa.com
Erinomainen
(107)
g
gsmgtx
4 arvostelua
SurkeaMuokattu kolme vuotta sitten

Virhevastuu/takuuasioissa on ihan umpisurkeaa ja suorastaan harhaanjohtavaa toimintaa. Tästä on mediassakin useampaan otteeseen kirjoitettu. Tuolta on hyvä lukea tuotearvosteluja ja kokemuksia, mutta rahat kannattaa viedä jonnekin jossa ei poljeta kuluttajan oikeuksia lattiaan. Puskaradiosta löytyy enemmän ja vähemmän tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia: https://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=338 Näin päivityksenä voisi mainita, että on melko mielenkiintoista että ko. kaupalle on tänne ilmestynyt parin päivän sisällä iso määrä positiivista palautetta käyttäjiltä, jotka eivät ole jättäneet muita arvosteluita. Muilla isoilla kaupoilla ei näytä olevan vastaavaa arvosteluryntäystä.

Power
Erinomainen
(52)
g
gsmgtx
4 arvostelua
OKkolme vuotta sitten

Tuntuu että kopioivat vain sitä mitä Gigantti kulloinkin sattuu tekemään, eikä sinänsä ole tarjonnut mitään "omaa". Myyvät halppismerkkejään reiluun ylihintaan, ja usein sattunut että tuotteita ei ole liikkeissä yhtään kappaletta. Noin kymmenisen kertaan tuotteen varannut, ja puolella kerroista tuote ei ole ollut luvatussa myymälässä, vaan niitä on saanut lähteä hakemaan kaupungin toiselta puolelta, tai odottaa että niitä ylipäänsä tilantaan sinne liikkeeseen. Joskus on hyviä tarjouksia, mutta juuri muutoin ei tule liikkeessä asioitua.

Gigantti
OK
(294)
g
gsmgtx
4 arvostelua
Erinomainenkolme vuotta sitten

Kymmeniä tilauksia kaupasta tehnyt, eikä vielä ole kummemmin ongelmia tullut vastaan. Palautus/vaihto-oikeus taitaa olla markkinoiden paras, ja usein ihan hyviä tarjouksiakin saatavilla.

RDE.FI
Erinomainen
(500+)
g
gsmgtx
4 arvostelua
HuonoMuokattu viisi vuotta sitten

Myyvät olemattomia tuotteita, eli heidän kaupassaan on tilattavissa tuotteita joita ei välttämättä olekaan saatavilla. Omakohtaisesti tästä tuli ilmoitus kankealla suomella yli viikko tilauksen jälkeen, eli yli viikko meni ilmeisesti siihen että saivat edes itse selville onko heillä kyseistä tuotetta vaiko ei (ko. tuotetta voi muuten edelleen "tilata" heidän kaupastaan). Tässä ajassa olisi sama tuote tullut jo kilpailijalta perille. Ottivat sentään itse asiasta yhteyttä, mikä oli tässä positiivista, joskin mielestäni hyvissä kaupoissa tämä ilmoitus tehdään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.